Şimdi Ara

Eski Sevgilimle Tekrar Konuşmaya Başladık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 sene kadar severek beraber olduktan sonra 5 ay kadar önce ayrılmıştık. İkimiz de hala seviyorduk. Ama o kadar yormuşuz ki birbirimizi o nelere göğüs geren ilişkimiz susarak bitti. Geçen gün rüyamda görünce merak ettim ve skype'tan görüştük. Neden bilmiyorum bugün de görüştük. Neden konuşuyorum bilmiyorum ve aylardır hiçbir kızla görüşürken olmadığım kadar hem mutlu oldum, hem kederli hissettim.

Ne yapmalıyım beyler? Aynı kızla aynı sorunları yaşamak istemiyorum. 2 hafta sonra doğum günü kızın. Tavsiyelerinize açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Sevgiliyle Tekrar Konuşmaya Başlamak

Eski bir sevgilinle tekrar konuşmaya başlamak duygusal açıdan karmaşık bir deneyim olabilir. İşte bunu yaparken göz önünde bulundurman gereken bazı ipuçları:

• Dikkatli Bir Şekilde Yaklaş: Eski sevgiline tekrar ulaşmadan önce dürtülerine kapılma. Öncelikle kendi duygularını değerlendir ve ne istediğinden emin ol.

• Neden Tekrar Konuşmak İstiyorsun? Eski sevgilinle tekrar konuşmak için net bir nedenin olmalı. Nostalji ya da yalnızlık gibi duygularla hareket etme.

• Eski Sorunları Ele Al: Eğer eski ilişkinizde çözülmemiş sorunlar varsa, bunları tekrar konuşmaya başlamadan önce ele almanız önemlidir. Aksi takdirde, aynı sorunlar ilişkinizi yeniden rayından çıkarabilir.

• Net Sınırlar Belirle: Eski sevgilinle tekrar konuşmaya başlarken, net sınırlar belirlemek önemlidir. Ne kadar sık iletişim kurmak istediğin ve hangi konuları tartışabileceğin konusunda anlaşın.

• Duyarlı Ol: Eski sevgilinle konuşurken duyarlı ve saygılı olmaya çalış. Onların duygularını anla ve kendi duygularını açıkça ifade et.

• Zorlama Olma: Eski sevgilin konuşmak istemiyorsa zorlama. Onlara zaman ve alan tanı.

• Gerçekçi Beklentilere Sahip Ol: Tekrar konuşmaya başlamak, eski ilişkinizi yeniden alevlendirmek anlamına gelmeyebilir. Beklentilerini gerçekçi tut ve durumu olduğu gibi kabul etmeye hazır ol.

• Kendine İyi Bak: Eski sevgilinle tekrar konuşmak duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Bu süreçte kendine iyi baktığından ve ihtiyaçlarını önceliklendirdiğinden emin ol.

Eski bir sevgilinle tekrar konuşmaya başlamak, hem heyecan verici hem de korkutucu bir deneyim olabilir. Bu ipuçlarını takip ederek, bu süreci sağlıklı bir şekilde yönetebilir ve kalıcı bir sonuç elde edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim de aklım eskisinde fakat herkes eski sevgili okuduğun kitabı bir daha okumak gibidir, eski sevgili ile tekrar olmaz falan diyor. Ama istersen tekrar, hediye alabilirsin. sevgilisi varmı öğren ama .
  • Hocam yanlış anlamayın ama bence bir kere ayrılık olmuşsa tekrar o ilişki düzelmez diye düşünüyorum bırakan yine bırakır... Ama yine de siz bilirsiniz tabi.
  • parçala Behçet

• git vur masaya
  • Amd al

• ben de 4 yıl önceki sevgilimle konuşuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı su ile iki defa yıkanılmaz demiş atalarımız ama seviyorsan önüne hicbir şey gecemez hayırlısı olsun senin icin
  • Aynı benim bi oyunu oynayıp sıkılıp belli bi süre geçince yeniden yükleyip oynamam gibi.
  • Uzun bir aradan sonra ki birliktelik tatli gelir,hele ki hayatina bir baskasi girmemisse...ama sonra su gercegi anlarsin,Araya bir kez ayrilik girdiyse dikis tutmaz olur o iliski.
    Denenmisi denemeyeceksin de derdi bir çinli buyugum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

1.5 sene kadar severek beraber olduktan sonra 5 ay kadar önce ayrılmıştık. İkimiz de hala seviyorduk. Ama o kadar yormuşuz ki birbirimizi o nelere göğüs geren ilişkimiz susarak bitti. Geçen gün rüyamda görünce merak ettim ve skype'tan görüştük. Neden bilmiyorum bugün de görüştük. Neden konuşuyorum bilmiyorum ve aylardır hiçbir kızla görüşürken olmadığım kadar hem mutlu oldum, hem kederli hissettim.

Ne yapmalıyım beyler? Aynı kızla aynı sorunları yaşamak istemiyorum. 2 hafta sonra doğum günü kızın. Tavsiyelerinize açığım.

Kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Ağustos 2013; 6:19:14 >
  • bir müddet sonra yine ayrılcaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

1.5 sene kadar severek beraber olduktan sonra 5 ay kadar önce ayrılmıştık. İkimiz de hala seviyorduk. Ama o kadar yormuşuz ki birbirimizi o nelere göğüs geren ilişkimiz susarak bitti. Geçen gün rüyamda görünce merak ettim ve skype'tan görüştük. Neden bilmiyorum bugün de görüştük. Neden konuşuyorum bilmiyorum ve aylardır hiçbir kızla görüşürken olmadığım kadar hem mutlu oldum, hem kederli hissettim.

Kalktı.

• Arkadaşlar haklısınız biten bir ilişkiyi tekrar başlatmaya çalışmak hata tabi ama bizim ilişkimiz bitmedi ki, yarım kaldı. Bir taraf bıraktı diğer taraf kaldı değil yani, ikimizde kalan taraf olduk. Uzun mesafe ilişkisi, aile baskısı ve bazı özel durumlar... Fakat yine de onunlayken mutluydum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve muhtemelen bu gece de onunla konuşacaz.

@Scampt @Just4ForMe

Hocam haklısınız, hayatıma da başkası girmedi. Doğru düzgün bir ilişki aradım ama hala bulamadım ve birden eskisiyle tekrar konuşmaya başlayınca işte... Anladığım kadarıyla o da benden sonra mutlu olamamış.
    @artakalan
  • Kiz 5 ay icinde eger kiz hickimseyle cikmamissa tamam ama kiz baskasiyla cikmissa olmaz.

• aynı durumdayım kardeşim.5 ay kadar önce bitti.son sözleri seni seviyorum bunu sakın unutmaydı.aynı dertten yani çok tartıştıgımız için filan yorulduk ikimizde en son seve seve ayrıldık.9 agustosda da dogum günü.5 aydır hiç konuşmuyoruz.belki mesaj atıcam dogum günün kutlu olsun filan diye ordan zaten ikimizinde niyeti varsa mesajlaşır konuşur baştan başlarız zaten niyetimiz yoksa zaten

-dogum kutlu olsun..
    -teşekkür ederim..

gibi 2 mesajla iş biter bir dahada konuşmayız.

yani kızın niyetini olmasa boşuna cevap vermezdi.hem tekrar konuşurken bu kadar mutlu olmuşsun.boşuna ''tekrar aynı sorunları yaşamak istemiyorum'' gibi bir şey söyleme kendine.
  • her yerde yazıyorum kız kaçar kovalanmak ister doğasında vardır bizim kızlar kaçmak yerine depar atıyor orası ayrı yaklaştın mı acıma kap kızı

örnek olarak bunu izleyin
  • Yala tükürdüğünü helal
  • tekrar beraer olun ve sonucu banada bildir.geri deöeceğim bende dönemiyorum
  • yine aynı sorunları yaşayacaksınız yine ayrılcaksınız. exten next olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.