Yüzbaşı
03 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 59 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba, ingilizce yazmış olan bazı yazarları kendi yazdıkları gibi okumak istediğimden ingilizce roman satan kitapçılar arıyorum. Bildiğiniz yerler varsa - tercihen Kadıköy- tavsiye edebilir misiniz? Örneğin Sis publishing, dejavu gibi yayıncılar ingilizce kitap basıyormuş ama kendi satış noktaları var mı mesela?
Arkadaşlar Türkçe sözlük okumak istiyorum bunun için çok da pahalı olmayan, 40-50 lira civarında alabileceğim en yetkin sözlüğü merak ediyorum, bu konuda tavsiyenizi rica ediyorum. Umarım bu fiyat aralığında en azından idare edecek bir eser vardır.

https://www.dr.com.tr/Kitap/Turkce-Sozluk-20000-Madde-Kucuk-Dev-Sozluk/Ali-Puskulluoglu/Egitim-Basvuru/Sozluk/urunno=0000000652683 bu sözlüğü buldum bu arada ararken, nasıldır?
Forumda şu ana kadar yazdığım bütün yorumları toplu bir halde görebilme imkanım var mı?
Evet beyler var mı benim gibi geçen sene 56k bu sene 54 ygs5. Ama bu sene lys de yıkılmayacağım inanıyorum.
Dün talihsiz bir şekilde bacağımı kırdım, 1 ay kalacak alçı dedi doktor, ne yapacağım ben 1 ay geçer umarım 1 ayda
Bu konuya da 1 ay boyunca yazarım artık
Arkadaşlar ben saçımı ıslakken mesela sağdan sola taradığımda kuruduğu zaman saçımı elimle ters tarafa doğru atmak istesem saç diplerim acıyor, sizde de oluyor mu böyle?
Arkadaşlar elimde bu kitabın A1/1 ve A1/2 seviyeleri var.Almanca öğrenmeye başlayacağım, bu kitaplar A1 için yeterli midir, beni idare eder mi?
90+4. dakikada Augsburg bir köşe vuruşu kazandı. Rakip ceza alanına giden Augsburg kalecisi Marwin Hitz, köşe vuruşu sonrasında önüne düşen topu filelere gönderdi ve karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

Bu arada Marwin Hitz'in attığı bu gol Almanya Bundesliga'da 2002 yılında penaltıdan atılan golden sonraki ilk kaleci golü oldu.

Arkadaşlar daha yeni farkettim boş boş gezinirken, bam pocket felaketinden kat kat daha iyi, online de oynayabiliyorsunuz.Oynanış basit, zorluk çıkarmıyor yine de 4" ekranlarda sorun yaşanabilir ama sanmıyorum.
Offlinede ilk rakibimiz ise Téa

Not:uygulama içi satın alma içerir
Not2:kesinlikle uzak durun
Çok kötü ya şuan sol kulağım kapalı Sola yatık duruyorum
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Liverpool FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.006
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.660 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.213 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.