Ben onun yürüyüşüne bile aşıktım. Onun da beni gerçekten sevdiğini düşünmüştüm. Oysa benimle yaşam tarzım sebebiyle sevgili olmuş. evden okula okuldan eve giden, tek uğraşı kitap okuyup ödev yapmak olan biri olduğum için ancak onun gözünde bir parça değer elde edebilmişim. Bunları çok sonradan anladım. Şimdi yaşadığımız her şey yalan gibi geliyor ve acı veriyor. Sizce ne yapmalıyım? |
Eski Sevgilimin Beni Sevmediğini Öğrendim

-
-
aldatmamalısın
-
Hiç kimseyi zaten eski sevgilisi sevmemiş, sevseler gitmezlerdi yalnız değilsin yani çok da dert edinme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşk boş iş hocam, sorumluluk. Unutun gitsin ve yine kimseye merhaba demek zorunda kalmaksızın günlerinizi kitaplarla ve temiz hava teneffüs etmekle geçirin.
:(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapacak bir şey yok. Acını çek, gerçekten de güçlendiriyor
-
Hayat seni tam tersi pozisyona da sokabilir gelecekte. Bir kız sana aşık olur, sen de ondan, onla zaman geçirmekten hoşlanırsın ama öyle aşırı tutkulu, ölümüne değildir. Aynı senaryonun iki tarafında da bulununca ancak gerekli bakış açısını kazanabiliyor insan.
Ama genel olarak yapman gereken bir şey yok, belki ilişkilere daha az kör, daha ne istediğini bilen ve analitik şekilde yaklaşabilirsin. 25 yaşın altındaysan sırf zamanla bile bu konularda daha iyi olursun muhtemelen. Benim de 1.5 senelik bir ilişkim olmuştu öyle, hiçbir kavga, sorun vs. olmadan ayrılmak istemişti, böyle olması da insana koyuyor gerçekten ama zamanla amaaan demeyi öğreniyorsun.
Bir de şunu düşün. Dünyada milyarlarca insan var ve genelde sevgililerimizi çevremizden, çok küçük bir havuzdan buluyoruz. Hani bu bulduğumuz kişilerin bize en uygun kişi olmasını bırak, bize uygun insanlardan olma ihtimali bile çok düşük aşırı sosyal ve binlerce kişilik arkadaş çevresi olan biri değilsen.
Ben bu forumda bırak kız işini, uğraşmaya değmez vs diyen insanlar değilim, ama yine de şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki çoğu aşk birine bağlanma isteğinden doğuyor, o insanların çok özel olmasından değil. Bak seni ve eski sevgilini hiç tanımadan söylüyorum, kendim dahil herkese çok emin bir şekilde söyleyebilirim bunu, o insan/insanlar özel değil. Aşırı spesifik bir özellikleri olmadığı sürece onlara çok benzeyen milyonlar var.
Duygusuz bir insan değilim, tabi ki tek bir insana bağlanmak, onu sevmek normal şeyler, ama şu an acı hissettiğin için rasyonel bir ses olarak yazmak istedim sana. İyi ki ayrılmışız da şu anki sevgilimle tanışmışım dedirten insanlar illa çıkar karşına.
-
Ülkede başka şeyler gibi sevgi aşkıda yalan ettiler.Çoğunluk yalan dolan peşinde o yüzden düzgün insanlar hep yalnız.4s kuralına çok doğru.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X