Şimdi Ara

Tanıdığım hiç bir kız beni sevmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
5.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ana kadar beni tanıyıpta gerçekten sevmeyen, sempati duymayan bir erkekle karşılaşmadım. Ama tanıyıpte seven, sempati duyan bir kızla da karşılaşmadım. Bunun sebebi ne olabilir? 4 senedir normal arkadaş olarak bile bir kız arkadaşım yok. Her gün duş alan ve gerçekten bakımlı bir insanım, tip desem o kadar tipsizde değilim. Neden sevmiyorlar acaba beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çekici değilsindir.
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Olabilir

• Büyük ihtimalle feminen davranıyorsun

• Nasıl yani hocam feminen i açabilirmisin biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Herakless12

Nasıl yani hocam feminen i açabilirmisin biraz

Ilık gibi yani anladin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Herakless12

Nasıl yani hocam feminen i açabilirmisin biraz

Karı karakteristiklerine sahip olman erkekler için sorun olmaz ama karıları tiksindirir. Erkek ol.

Jack Donovan'ın The Way of Men ve Robert A. Glover'ın No More Mr Nice Guy kitabını oku.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cekingen oldugun icin olabilir mi kardesim. Agzin laf da yapmiyordur senin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilık olsaydım büyük ihtimal bu konuyu açmazdım. Ülkenin geneline baktığımızda kızların çoğu ya ılıkların ya da kekoların yanında, ayrıca bağcılarda yaşıyorum ılıklar hayatta kalamaz burda

Aynen biraz çekingenim onun nedeni r leri söyleyememem :/

• Hocam bende öyleyim bende anlam veremiyorum erkek arkadaşlar hep diyor iyi çocuk falan yani ağzım erkeklerleyken laf da yapıyor ama kızlarla ne ben konuşabiliyorum ne de onlar benimle konuşuyor. Tip desen tipsiz diyebilirim belki o yüzdendir de bilemiyorum. Artık yani çok uzun zamandır konuşmadığım için kızlarla ne konuşulur falan da hatırlamıyorum ne söylenir o yüzden ağzım laf da yapamaz belki de o yüzdendir. Sağlık olsun ne diyelim.

• sıkıcısındır
  • Alonen kullanıcısına yanıt
    İyi güzel sağlık olsunda o kadar güzel kızları kekoların yanında görünce insan ister istemez sinir oluyor

• Olay tipte beyler. Ne kadar kabul etmesekte

• quote:

Orijinalden alıntı: Güçlü asker

Olay tipte beyler. Ne kadar kabul etmesekte

Evet tip önemli ama eğer ağzın laf yapmıyorsa oda bir yere kadar ama ağzın iyi laf yapıyorsa ne tip nede para önemli değil tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır eğlenceli kişileri kızı erkeği yok herkes sever. Sıkıcı kızı erkekler bile sevmez.
  • Hocam ne diyelim onlar kaybeder de diyemiyorum ama ben açıkcası iyi bir insan olduğumu düşünüyorum. Onlar benimle tanışmayarak benim gibi bir insanı tanıma fırsatından mahrum kalıyorlar. Öyle kekolarla takılan kızdan zaten hayır gelmez diye düşünüyorum.

• Alonen kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam şu son zamanlarda dönen muhabbet işte şimdi kızlar her gün başka kekoyla, 20 li yaşlarında düzgün erkek arayacaklar

• kardeş şimdi 2 bin kız tanısan geride 2 milyar filan kız daha var senin yaşın civarı tanımadıkların onlar beğenmese daha kötü.
  • Değişik bi düşünce

• sevmiyorlar diyorsun tek bir kıza yürü kimse 2. kız olmak istemez unutma sen sevmezsen sevilmeyi de bekleme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.