Şimdi Ara

annemin beni sevip sevmediğini nasıl anlarım bir konuda şüphem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şüphelendiğim konu şu şimdi babannemin adına arsa var ve bana bu arsa senin diyorlar 2-3 sene sonra sana devredecez diyorlar ve annem diyor ki onlar sana yalan söylüyor bir şekilde o arsayı almaya çalış diyor bu konuyu bana bir kaç kez söyledi sanki annem arsanın hakkından almaya çalışıyor birde sen hep benim sözümü değil onların sözünü dinliyorsun diyor babannemlerde annenler senin hakkını yerler diyor acaba annem beni sevmiyor mu

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

yani annem beni seviyor ama onlara güvenmiyor onumu diyorsun

• alierentr A kullanıcısına yanıt

Ali senin her zaman yanında annen olacak herkes bir yana annen bir yana unutma başkalarının lafına bakma annenin sözünü dinle

• Babaannenin arsası için kim sana devredeceğiz diyor?
    Neden 2-3 sene sonra?
  • hhuctas H kullanıcısına yanıt

18 yaşındayım sen askere gidip geldikten sonra devredecez diyorlar diyenler halamlar ve babannem ve diyorlar senin şuan yaşın erken askere git gel ondan sonra diyorlar

• Tarla senin değil. Kimsenin sana mal verme zorunluluğu da yok. Neden bu konular tartışılıyor ailede onu bile anlamıyorum.

Eğer hediye edeceklerse, neden zorlamaya çalışıyorsunuz, süreyi öne çekmek için uğraşıyorsunuz? Tarlayı sana vereceğiz diye para falan mı alıyorlar acaba ailenden...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.