Şimdi Ara

Eski model LPG'li az yakan araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler değeri en fazla 150bin lira olan, kronik sorunu az olan, LPG de az yakan 2000 model altı bir araba önerir misiniz lütfen.

Renault ve Tofaş olmasın. Suzuki alto gibi çok küçük araçlardan olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sonruuflu-astra-1108735281/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 8 Temmuz 2023; 2:10:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pejo 206 -306

Düzenli olarak (her yıl) 2-3 bin lira ön takım parası ayırırsa 206 olabilir. 4 defa toplattım. Gene adam olmadı ön takımlar. Yerlisini de taktım, orjinalini de taktım gene olmadı. Hep bir tıkırtı. Bir de torsiyonu bozuyor. 100.000 km de bir torsiyon bozuyor. Bir de tüpte binerken benzin ibresi sapıtıyordu. Onun dışında derdi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben 306 kullanıyorum . işçiliği çoğu şeyi ben yapıyorum buna alt takım dahil ... 10 senedir bende araç 1 defa alt takım yaptım o da geçen sene. torsiyon bu arkadaşın alacağı araçta yaşı itibarı ile illa yapılmıştır. 306 da benzin ibresi ile alakalı öyle bi sıkıntı yok . 306 cidden benzini koy git arabasıdır . şunu da söyleyeyim aracıma antin kuntin apaçi işi hiç bir şey yaptırmadım. radyo bile orijinal halinde .

LPG'li araç için yağ tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sungur16 kullanıcısına yanıt

Kaç model hocam

Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    1991. Yüksek modeller çok pahalı , aynı araba .

Kaç motor seninki ? Karbüratörlü mü seninki ? Şehiriçi neresi hocam ? İstanbul mu ? LPG de 100 km de kaç litre yakıyor. Bilgi verirsen sevinirim hocam. Ayrıca aracın sürüşü nasıl ? Çok arıza veriyor mu ? Senin araca benzeyen örnek ilan atarsan sevinirim. Bilgiler için eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 8 Temmuz 2023; 17:53:8 >

Hocam senin 306 kaç model kaç motor ? Şehir neresi ? Şehirici LPG de ne kadar yakıyor ? Kronik sorunu nedir hocam ? Enjeksiyonlu mu karborstorlu mü ?

• Karbüratör tabi o dönemde enjeksiyon yok. 1.0 motor Bursa şehiriçi yoğun trafikte kullanıyorum . 100 km de 7 lt lpg yakıyor benimki . Benzin yakmıyor . Otomatik olduğundan fazla yakıyor 3 ileri bunlar . Bi ahbabımda manuel var daha az yakıyormuş .

Üç kişi binsek taşır mı acaba. İstanbul trafiginde kullanicam. Manuelini alabilirim. Ama otomatiği de bişey yakmiyomus.

• 2002 1.6 enjeksiyon. kronik sorunu yok . elektrik tesisatıyla oynamış apaçilerden almazsan başın ağrımaz. gazı doldurup gezersin . 2 hava yastığı klima abs var. ben alırken piyasanın 3 bin üzerinde vermiştim ama değdi temiz araba aldım.

lpg de şehirdışı sabit 110 hız bagaj dolu 7 litre yakar . şehir içi 9-10 litre yakar . senede bir lpg ayarı yapıyorum, 2 senedir kendi kablom var . olmasada olur ama ben seviyorum kurcalamayı .

• 1.6 araba 7 sülaleni taşır kafan rahat olsun. bu yaşta otomatik araba alma manuel al . boş konuşanlara da bakma . enjeksiyonu yokmuş hee yavrum yok bilmez etmez işkembeden sallar gereksiz adamlar.

Yok hocam o üç kişi taşır mı yı 1.0 Suzuki swift için söyledim. İkinizinde kendi aracının bilgilerini alıp ona göre iki model üzerinden tarama yapmak istiyorum. 306 almak isterim ama maks butce 150. Bu durumda pert bir 306 alabiliyorum anca. O fiyatlara düzgünü bulmak çok zor.

Swift de ise o fiyatlara seçenek daha fazla. Ama gene de ben iki modeli de inceliyorum.

Bende 2016 1.3 egea var. Bunu kendim boyamak, kurcalamak için alıcam. Egea boyasız. O yüzden oynayamıyorum. Önceden Palio vardı bende 1.4 fire. Onun üç kapısını boyadım. Tamponları boyadım. İnternetten bakıp bakıp yaptım. Spreyle boyadım. Kötü de durmadı. Şimdi böyle bir araç alırsam kendim komple spreyle girip, ardından pasta cila yapicam. Parçalarını sök tak falan yapicam. Elektrik işinden anlamam. Mekanik olarak oynamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 8 Temmuz 2023; 22:50:32 >

• 2000 altı şart değilse 2004 e kadar samara 2007 modele kadar vega öneririm.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.