Şimdi Ara

Gaziantepten Araba Alınırmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
12.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• şöyle bir araba var mazda 3 ama özelliklerine göre fiyatı çok düşük

ve aracın Gaziantepte olması beni düşündürüyor söylendiğine göre kaportacıları ile ünlüymüş

bende Ankaradayım oraya kadar gidip aracı görmeme değermi sizce?

• sitenizi 12.04.2017 de antep ten araba alınır mı başlığıyla buldum...

ben de acı tecrübemi paylaşayım istedim...
    uzun süredir insiggnia 1.6 turbo(180hp) 2009-2011 arba arıyordum ..aylardan sonra 240 beygır orjınal vs vs yazan antep ten 69,500 tl ye sahibinden .com a düştü...
    işte ilan

bir ay sonra o paraya satamayınca kaldırdı...4 günlük aradan sonra 60 bin den girdi...aradım 56 ya anlaştık..
    kaç kere sordum
    -arkadaş bunlarda 240 hp yok 180 hp var...chip li mi filan
    -yok abi orjinal 240 ...
    -arabayı ankaradan aldım bi m vekilinin oğlu bütün opsiyonları toplamış....vs vs
    kaç kere sordum...ya bilader öbür insignialara bindiğinde büyük bi güç farkı filan gördün mü diyorum..
    -öbürleri güçsüz geliyo zevk alamadım falan filan
    kaç kere tey id ettirdim..
    bak ben KIRIKKALE den geliyorum diye...

neyse 9,5 saat URFA otobüsüyle gittik...2 kişi...
    sabah vardık bize kahvaltı söyledi (poaça ve çay) neyse arabaya ilk bindik baktım arabanın içi HAŞAT...sunroof un altında sigara yanıgı ,kapı açma mandalı krom kaplama gitmiş...KÜLLÜK LEŞ GİBİ İZMARİT dolu ve sigara yaktı...
    LAN dedim ARABAYI SATAN Bİ TEMİZLETİR ..LEŞ gibi...
    KENDİ DE ŞİLMAN (sanayide küçük kavurma vs yapan yeri var)

arabada ilk kalkışı nrmal yaptı...dedim ki 240 bg araba böyle kalkmaz....neyse kahvaltıyı yaptık ..DEDİK ARABAYI COMPUTEST e çekelim....anahtarı istedim HAFİF BOZULUR gibi oldu ..BİNDİM...EYVAH EYVAH araba hantal...
    ben de 2004 vectra 2.0turbo 175 beygir araba var...BU İNSİGNİA yı TOKATLARIM her türlü...
    gidiyoruz ARABANIN 2.3. vitesleri boş...20 inç JANT var İÇERİSİ MÜTHİŞ gürültü alıyo ve SALLAIYO...
    BU ARADA BÜYÜK JANT LI ARABA KESİNLİKLE ALMAYIN....o kadar

COMPUTEST e gittik ...sag ön çamurluk değişik demişti aynen çıktı boya yoktu başka...
    BEN DEDİM BU ARABA KAÇ BEYGİR...Bİ BAKTILAR TEST de 144 BEYGİR cik çıktı...180 bile değil..

DEDİK hemşerim biz 9,5 saat yoldan geldik bu kadar masraf ZAMAN KAYBI...ŞEREFSİZ daha ARABAY teklif VERİN DİYOR...yani bişeyler diyin ALIN GİDİN...
    ARABA ÖLMÜŞ MOTOR BİTMİŞ...KİRDEN PİS DEN geçilmiyo...

VEL HASIL BU NAMUSSUZ vatandaş PARAM YOK DEDİ...deplasmanda OLMANIN TEMKİNLİĞİYLE SİNEYE ÇEKİP GELDİK...

SİTEDEKİ yazıyı okuyunca ANTEP ADANA vs YERLERDEN SOGUDUM..
    günümüzde YALANCI LIK,KANDIRMA dolu FAKAT ANTEP diyince bi daha kapora almadan gitmEYİN...

HAAA ARABAYI GALERİYE VERMİŞ...GALERİCİ DE ONDAN YALANCI

antep FISTIGINDAN BAKLAVASINDAN,HALISINDAN sonra SAHTEKAR LARIYLA da ünlü...

ARKADAŞ KAPORA VERİYOLARSA GİDİN...yoksa yazık günah...
    BİZ MÜSLÜMANIZ YALAN BİZE YAKIŞMAZ
    Yapay Zekanın Yanıtı

Gaziantep'ten Araba Alınır mı?

Gaziantep, Türkiye'nin en büyük ve en önemli otomotiv merkezlerinden biridir. Dolayısıyla, Gaziantep'ten araba almayı düşünebilirsin.

Avantajları:

• Geniş Seçenek: Gaziantep, çok çeşitli yeni ve ikinci el araçlara ev sahipliği yapıyor.
    • Rekabetçi Fiyatlar: Türkiye'nin diğer bölgelerine kıyasla Gaziantep'te araba fiyatları genellikle daha uygun.
    • Güvenilir Bayiler: Gaziantep'te çok sayıda saygın ve güvenilir araba bayisi bulunuyor.

Dezavantajları:

• Nakliye Maliyetleri: Gaziantep şehir dışındaysan, aracı almaya ve nakletmeye yönelik ek nakliye masraflarına katlanman gerekebilir.
    • Yüksek Talep: Gaziantep'in canlı otomotiv pazarı nedeniyle, özellikle popüler modeller için yüksek taleple karşılaşabilirsin.
    • Bakım ve Onarım Maliyetleri: Aracının bakımını ve onarımını yaptırmak için Gaziantep'e geri dönmek zorunda kalabilirsin.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Aracı satın almadan önce iyice araştırma yap ve saygın bir bayiden satın al.
    • Aracın geçmişini eksiksiz bir şekilde kontrol ettir ve gerekli belgeleri incele.
    • Aracı satın almadan önce bir test sürüşüne çık ve bir mekaniker tarafından kontrol ettirmeyi düşün.
    • Gaziantep'ten araba almanın senin için uygun olup olmadığına karar vermeden önce tüm faktörleri tart.

Sonuç olarak, Gaziantep'ten araba almak, avantajları ve dezavantajları bulunan bir seçenektir. Yukarıda belirtilen hususları dikkatlice değerlendirerek, bilinçli bir karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • antep in kaportacıları ünlüdür çok iyi ustalardır parçaları degiştirip yenisini takmaktan çok düzeltmeye çalışırlar bu arada aracın fiyatı bence normal piyasası o civarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

antep in kaportacıları ünlüdür çok iyi ustalardır parçaları degiştirip yenisini takmaktan çok düzeltmeye çalışırlar bu arada aracın fiyatı bence normal piyasası o civarda
    hayır alınmaz diyecek ve bunu mantıklı bir şekilde açıklayacak arkadaşı bekliyorum
  • şimdi arkadaşım sen gaziantepliysen ve orda güvendiğin bir usta varsa gidip gösterirsin okey derse alırsın ama ben gaziantepliyim ve sana tavsiyem o civarda yaşamıyorsan gidip almaya kalkışma ucuzsa vardır mutlak birşeyi adamlar 220bin km deki c-max i bir firmaya (2.el) 115 bin km (km ile oynayıp) (ve de önden ciddi bir hasar almış bir araçtı) satma başarısını bile göstermiş kişilerdir baya işler cevirebiliyolar anlayacağın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DavidGilmore_

şimdi arkadaşım sen gaziantepliysen ve orda güvendiğin bir usta varsa gidip gösterirsin okey derse alırsın ama ben gaziantepliyim ve sana tavsiyem o civarda yaşamıyorsan gidip almaya kalkışma ucuzsa vardır mutlak birşeyi adamlar 220bin km deki c-max i bir firmaya (2.el) 115 bin km (km ile oynayıp) (ve de önden ciddi bir hasar almış bir araçtı) satma başarısını bile göstermiş kişilerdir baya işler cevirebiliyolar anlayacağın
    Ön yargıyla gitme derim burdan birinin al yada alma demesine de bakma vaktin varsa git gör bi ustaya göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Ön yargıyla gitme derim burdan birinin al yada alma demesine de bakma vaktin varsa git gör bi ustaya göster

Alıntıları Göster
    1998 yılında Urfa'DA GÖREV YAPARKEN nİZİP'TEN dOĞAN sLX almıştım.Alırken her türlü güvenceyi vermişlerdi.Devrini alamak için başvurduğumda araba hacizli imiş.2-3 ay uğraşmıştım.Antep piyasasını bilen bir tanıdığınız varsa araştırıp alabilirsiniz.Bence ince eleğip sık dokuyun.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb

1998 yılında Urfa'DA GÖREV YAPARKEN nİZİP'TEN dOĞAN sLX almıştım.Alırken her türlü güvenceyi vermişlerdi.Devrini alamak için başvurduğumda araba hacizli imiş.2-3 ay uğraşmıştım.Antep piyasasını bilen bir tanıdığınız varsa araştırıp alabilirsiniz.Bence ince eleğip sık dokuyun.
    Saygılar

Alıntıları Göster
    antep-antakya-adana.

kaportacilik sanat ucgeni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

antep-antakya-adana.

Alıntıları Göster
    İnsan her yerde insan, hayvan her yerde hayvandır.

Gaziantep'ten araba alınmaz denirse Gaziantepli'ler ciddi töhmet altında bırakılmış olur.

Her şehirde olduğu gibi orada da alışveriş yapılacak ve yapılmayacak esnaf vardır, normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Uzaktan da alınır ama son tercihiniz olsun, gidip görünce sürpriz çıkarsa, 200-300 milyona güzel Antep yemekleri yemiş olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Gaziantep'ten araba alınmaz denirse Gaziantepli'ler ciddi töhmet altında bırakılmış olur.

Her şehirde olduğu gibi orada da alışveriş yapılacak ve yapılmayacak esnaf vardır, normaldir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

itin yiğidin memleketi olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: emtue

antep-antakya-adana.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emtue

antep-antakya-adana.

bu arada alınmaz diye birşey yok .. işini bilirsen Kamboçyadan bile alabilrsin

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orjinalden alıntı: emtue

antep-antakya-adana.

bu arada alınmaz diye birşey yok .. işini bilirsen Kamboçyadan bile alabilrsin

Alıntıları Göster
    çok yardımcı oldunuz yardımlarınız için teşekkürler arkaaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Eski Günler

çok yardımcı oldunuz yardımlarınız için teşekkürler arkaaşlar

Alıntıları Göster
    Aracı alma.Çünkü aracın yeni kasası çıktı,bu aracın ederini düşürecektir.Araç piyasa değerlerinde ve temiz.(Sahibinden'deki ilanlara ekstradan 3-5 daha ekleyip,koyuyorlar.Sahibinden'e aldırmayınız.)Ve o fiyata daha güzel seçenekler bulunabilir düşüncesindeyim.İsterseniz küçük bir araştırma yapabilirim sizin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Aracı alma.Çünkü aracın yeni kasası çıktı,bu aracın ederini düşürecektir.Araç piyasa değerlerinde ve temiz.(Sahibinden'deki ilanlara ekstradan 3-5 daha ekleyip,koyuyorlar.Sahibinden'e aldırmayınız.)Ve o fiyata daha güzel seçenekler bulunabilir düşüncesindeyim.İsterseniz küçük bir araştırma yapabilirim sizin için.

Alıntıları Göster
    araba iyi fiyat iyi
    telefon açıp konuşun
    yine de şüpheli iseniz Gaziantepe gitmeden mazda servisine gidip sorgulatın aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: meta80

araba iyi fiyat iyi
    telefon açıp konuşun
    yine de şüpheli iseniz Gaziantepe gitmeden mazda servisine gidip sorgulatın aracı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: meta80

araba iyi fiyat iyi
    telefon açıp konuşun

Bende buna katılıyorum.

Sonuçta arabanın plakası belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: meta80

araba iyi fiyat iyi
    telefon açıp konuşun

Alıntıları Göster
    Sahibiyle konuşmak lazım..Gereçkten güven veren bir insan ise işinin ehli bir ustaya gösterilip alınabilitesi var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghosttailor

Sahibiyle konuşmak lazım..Gereçkten güven veren bir insan ise işinin ehli bir ustaya gösterilip alınabilitesi var..

Alıntıları Göster
    antep deyince dur arkadaş.... on yıldır buradayım... 10000 KM deki 2008 deki focus titanyum dizel aracı almadım.. tanımayınca almamda... kayserililer eşşeği boyayarak satıyor... bunlar boyamadan..........
  • sitenizi 12.04.2017 de antep ten araba alınır mı başlığıyla buldum...

ben de acı tecrübemi paylaşayım istedim...
    uzun süredir insiggnia 1.6 turbo(180hp) 2009-2011 arba arıyordum ..aylardan sonra 240 beygır orjınal vs vs yazan antep ten 69,500 tl ye sahibinden .com a düştü...
    işte ilan

bir ay sonra o paraya satamayınca kaldırdı...4 günlük aradan sonra 60 bin den girdi...aradım 56 ya anlaştık..
    kaç kere sordum
    -arkadaş bunlarda 240 hp yok 180 hp var...chip li mi filan
    -yok abi orjinal 240 ...
    -arabayı ankaradan aldım bi m vekilinin oğlu bütün opsiyonları toplamış....vs vs
    kaç kere sordum...ya bilader öbür insignialara bindiğinde büyük bi güç farkı filan gördün mü diyorum..
    -öbürleri güçsüz geliyo zevk alamadım falan filan
    kaç kere tey id ettirdim..
    bak ben KIRIKKALE den geliyorum diye...

neyse 9,5 saat URFA otobüsüyle gittik...2 kişi...
    sabah vardık bize kahvaltı söyledi (poaça ve çay) neyse arabaya ilk bindik baktım arabanın içi HAŞAT...sunroof un altında sigara yanıgı ,kapı açma mandalı krom kaplama gitmiş...KÜLLÜK LEŞ GİBİ İZMARİT dolu ve sigara yaktı...
    LAN dedim ARABAYI SATAN Bİ TEMİZLETİR ..LEŞ gibi...
    KENDİ DE ŞİLMAN (sanayide küçük kavurma vs yapan yeri var)

arabada ilk kalkışı nrmal yaptı...dedim ki 240 bg araba böyle kalkmaz....neyse kahvaltıyı yaptık ..DEDİK ARABAYI COMPUTEST e çekelim....anahtarı istedim HAFİF BOZULUR gibi oldu ..BİNDİM...EYVAH EYVAH araba hantal...
    ben de 2004 vectra 2.0turbo 175 beygir araba var...BU İNSİGNİA yı TOKATLARIM her türlü...
    gidiyoruz ARABANIN 2.3. vitesleri boş...20 inç JANT var İÇERİSİ MÜTHİŞ gürültü alıyo ve SALLAIYO...
    BU ARADA BÜYÜK JANT LI ARABA KESİNLİKLE ALMAYIN....o kadar

COMPUTEST e gittik ...sag ön çamurluk değişik demişti aynen çıktı boya yoktu başka...
    BEN DEDİM BU ARABA KAÇ BEYGİR...Bİ BAKTILAR TEST de 144 BEYGİR cik çıktı...180 bile değil..

DEDİK hemşerim biz 9,5 saat yoldan geldik bu kadar masraf ZAMAN KAYBI...ŞEREFSİZ daha ARABAY teklif VERİN DİYOR...yani bişeyler diyin ALIN GİDİN...
    ARABA ÖLMÜŞ MOTOR BİTMİŞ...KİRDEN PİS DEN geçilmiyo...

VEL HASIL BU NAMUSSUZ vatandaş PARAM YOK DEDİ...deplasmanda OLMANIN TEMKİNLİĞİYLE SİNEYE ÇEKİP GELDİK...

SİTEDEKİ yazıyı okuyunca ANTEP ADANA vs YERLERDEN SOGUDUM..
    günümüzde YALANCI LIK,KANDIRMA dolu FAKAT ANTEP diyince bi daha kapora almadan gitmEYİN...

HAAA ARABAYI GALERİYE VERMİŞ...GALERİCİ DE ONDAN YALANCI

antep FISTIGINDAN BAKLAVASINDAN,HALISINDAN sonra SAHTEKAR LARIYLA da ünlü...

ARKADAŞ KAPORA VERİYOLARSA GİDİN...yoksa yazık günah...
    BİZ MÜSLÜMANIZ YALAN BİZE YAKIŞMAZ

• ha plakalyı da yazalım ayıp olmasın....27 bdz 27...
  • Kırıkkale'den kalkıp taa antep'e "galeriden" "ucuz" araba almak için gidiyorsanız %99,9 sürprizle karşılaşacağınızı bilmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbaros Hayreddin -- 20 Nisan 2017; 10:53:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.