Şimdi Ara

Mazda 3 sedan neden tutulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
11.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En çok merak ettiğim konulardan biri yakıtı mı çok yedek parça vs mi pahalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mazda ruhtur kendini gerceklestirmis insanlarin alacagi arabadir herkesin bos agzina bakmayanlarin ne istedigini bilenlerin arabasi.
    Trde disbiritor vs sebepleri olsa bile mazdanin ekonom kafa gibi cok arac stma kaygisi yok her yil belli uretim kotasi var zaten talep olsa da artirmaz. Motorlari ekonomik ama hayvan gibi performans sunmaz. Ust dervirler canli motor sesi super yol tutus cok iyi.
    İnsallah da tutulmaz ulkede siz gidin wwlerinize turevlerine fransizlara falan binin ben mazdama binerim sorun yok
  • Hangi kasa olduğunu da yazsaydın keşke.

• 6 ayda bir bakıma giriyor diyolla

• Bayide araç yok, fiyat çok, 6 ayda bır bakım, motor vasat vs vs. Ama şekil olarak süper araç.

• Bakım aralığı,1.5 atmosferik motora göre yüksek fiyat, bir de ikinci el kaygısı olabilir.

• Mazda tutulsada tutulmasada kullanmak zevktir. Daha önce 2 adet mazda 3 eskitmiş ve şu an peugeot 508 kullanan biri olarak bir sonraki aracım son kasa mazda 3 olacak galiba. Haziranda dizel otomatik versiyonuda geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 7 Mayıs 2016; 21:39:18 >
  • pahalı,,, ayrıca görüntü var ses yok....(egzos sesi değil.. performans olarak ses yok :))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault twingo neden alınmaz ?
    17 yıl önce açıldı
    Avensis neden tutulmuyor ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıda ki arkadaşlar yazmış zaten ama birde bizim ülke için en önemli olay ön yargıları yıkamamak . 100 bine alıp sonra satarken rakiplerine zorlayacak . Eş dost diyecek bu araç alınır mı o paraya gider passat alırsın diyecekler .
  • pahalii

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Bayide araç yok, fiyat çok, 6 ayda bır bakım, motor vasat vs vs. Ama şekil olarak süper araç.

Sıra işi sadece VW yokmuydu .

İkinci eli yavaş olabilir.Motor turbo benzinliler kadar güçlü degil.Fakat sıradan bir atmosferik gibi de degil.Yeni kullandıkları skyactiv teknolojisi felan var. Tasarım olarak çok begeniyorum.Özellikle kırmızı çok yakışıyor.Dizel/otomatik yakında gelecek sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 7 Mayıs 2016; 22:07:55 >
  • Olması gerekenden 20-25000TL pahalı olduğu için.

Power Sense paket 60000TL civarı olsa tutulma sorunu ortadan kalkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sense donanimlari olan kac arac var ?

Mazda Araç satmak istemiyor, Adam gibi araba getirmiyor, showroomlarini teker teker kapatiyor.

Sorunun Cevabi Mazda Turkiye ve Mazda Pazarlama konusunda neler yapilmamasi gerekiyorsa yapiyor da ondan.
    Genel Müdürü ile roportaji dinledim, resmen arac satmak istemiyor yahu.

• Renault üzerinden Citroeni kötüleyen zihniyetin Hyundai üzerinden Mazdayı kötüleyen versiyonu.

Hyundai koreli halbuki

• Hangi Mazda ne Zaman tutuldu ki? 😀

• 6 ayda bir bakım mı olurmuş.

Türkiye'ye göre araba getirecen arkadaş

• Neden bilmiyorum ama dh in övdüğü çoğu araç tutulmuyor

Bknz: mazda 3

• -bayi ilgisizliği
    -sık bakım
    -olmayan 2.el
    -trafikte 10 m araç var kaza oluyor elbet 3 hafta parça beklemek istemiyor insanlar
    -mevcut durumda motor seçeneği kıtlığı be olan motorun benzinli oluşu ve tabi en önemlisi düşük torkunun verdiği güçsüz his (şimdi şöyle bakalım civic kullan Adam kolay kolay yönelmiyor Mazda'ya biraz butik marka, böyle bir markaya yönelen adam önceden de genelde iyi araçlar kullanıyor oluyor haliyle o araçlar da turbo teknolojisine erken geçmişlerdi, turbolu araçtan atmosferiğe geçince bu gitmiyor diyorsun e gitsin diye devir çeviriyorsun o Zaman da turboluya karşı ses dezavantajı meydana geliyor)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tu1907

Hangi Mazda ne Zaman tutuldu ki? 😀

90 ların başında türkiyede en çok satmış ithal araçtı

• Mazda ruhtur kendini gerceklestirmis insanlarin alacagi arabadir herkesin bos agzina bakmayanlarin ne istedigini bilenlerin arabasi.
    Trde disbiritor vs sebepleri olsa bile mazdanin ekonom kafa gibi cok arac stma kaygisi yok her yil belli uretim kotasi var zaten talep olsa da artirmaz. Motorlari ekonomik ama hayvan gibi performans sunmaz. Ust dervirler canli motor sesi super yol tutus cok iyi.
    İnsallah da tutulmaz ulkede siz gidin wwlerinize turevlerine fransizlara falan binin ben mazdama binerim sorun yok

• eshotçu E kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, söylemek istediğim şey Mazda'nın kötü olduğu değildi ben uzun süredir ülkemizde Mazda'nın hiç bir aracının fazla tutulmadığını ifade etmek istedim aslında. Bence son kasa Mazda 3 dış görünüş olarak harika bir araç ama donanım fiyat olarak bakıldığında fiyat yüksek bence, bende yakın Zaman'da araç aldım bir çok aracı inceledim ama fiyat nedeniyle Mazda'ya bakmadım bile gittim leon aldım. Zaten Mazda'nın daha çok satmak gibi bir hedefi olsa fiyatı farklı tutardı. Bu arada merak ettim geçen hafta incelemek için bayiye gittim araba yoktu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.