< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
ESKİ ARACA KASKO - DH BÜYÜK ANKET
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 24 Ocak 2025; 21:37:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 24 Ocak 2025; 21:50:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
19 yasinda grande punto ilk gunden beri kaskolu. yeni almis olsak da yaptirirdik. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 24 Ocak 2025; 23:2:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 26 Ocak 2025; 12:46:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 25 Ocak 2025; 16:31:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Geçen şubat yapmıştım 4.5-5k civarı diye hatırlıyorum ; özel servis,muadil cam,ekstra ımm (2 milyon civarı diye hatırlıyorum),kiralık araç yoktu axa sigortadan yapmıştık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Ocak 2025; 18:27:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam valla 208 in de kaskosu geliyo…26 şubatta dönüyo geçen dönem aksigorta sınırsız ımm (yanlış hatırlamıyorsam)+ yetkili servis orijinal cam vs 6k’ya yapmıştım bakalım şimdi kaç çıkacak… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |