|
Selamlar 2023 Ford kuga bakıyorum. Benim için sorunsuzluk önemli. 3008 motor sanziman çok iyi görünüyordu ama biraz arastirinca midem bulandı ( https://www.youtube.com/watch?si=yYz7IPa2yQGHSIWQ&v=l2P69f4Y81c&feature=youtu.be ) PSA grubundan uzak durmak lazım görünüyor. Benim sorum su: Benzinli otomatik modelde kullanılan sanziman tam olarak nedir? Tüm paketlerde 1.5L EcoBoost 182PS motor var. Sanziman olarak 8 İleri Otomatik diyor. Bu sanziman powershift mıdır? Yoksa 8f serisi tork konvektorlu sanziman mıdır? Bunu da şundan soruyorum powershift özünde dct / çift kavramali olduğundan ısınma/ arıza/ kısa ömür gibi sikayetler oluyormuş. Tork konvektorlulerin bir kaç yüz bin kmyi sorunsuz devirecegi soyleniyor. Ford iletişime mail attım cagri merkezinden aradılar powershift dediler. Hanimefendiye emin misiniz 8 ileri powershift yok gibi dedim öyle bilgi iletildi dediler. Gene İnternet üzerinden bayi bilgilendirme kaydı açtım geri aradılar bu sefer temsilci bayan powershift deil dedi. Tam olarak tipini soyler misiniz broşürlerde de yazmıor bana bir doküman gönderebilir mısınız diyorum yok diyor. Sanziman tipini anlamaya çalışıyorum önemli diyorum cevap vermiyor ( Neden bayanları calistirilar anlamıyorum gerçekten) . Özetle sanziman tipini kanitiyla söyleyebilecek arkadaş var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı