Şimdi Ara

Eşim boşanmak istiyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
4
Favori
20.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seni sevmiyo ve zorlamanın alemi yok diyenlere aldırma.evlilik bu basit bi bağ değil ki hemen kesip atasın.bence bugünden itibaren ne biliyim bi süre verin evliliğinize alltan almaya devam edin,sesinizi falan yükseltmemeye dikkat edin.diyelim bu süre bir yıl olsun.bu sürede psikologa falan götürmey, deneyin eşinizi,tatili filan da deneyin.yine bi düzelme yoksa ancak o zaman boşanırsınız.düzelirse ne güzel zaten.hakkınızda hayırlısı olsun.
  • bu ilişki bitmiş bence kendini toparlama sürecine girmeye bak
  • Birsey yapmissin kiza belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldattın mı hiç? Bizbizeyiz açık konuş. Belki de birisine meylettiğini gördü. Herkesten sakladığın gizli bir sırrını öğrendi.
  • Cocuk yoksa tmm digcemde bide kiz misin erkek mi anlamadim kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

Aldattın mı hiç? Bizbizeyiz açık konuş. Belki de birisine meylettiğini gördü. Herkesten sakladığın gizli bir sırrını öğrendi.

Yok kardeş hiç olmadı hattı 7 senelik ilişki boyunca bir tane yalan söylemedim .hatta sorduğumda kendide kabul ediyor.
    benim yalanla pek aram yoktur kafa yormam yalana içimden geçeni olanı söylerim hep.
  • Tabi burdan senin anlattıklarınla olayı tam olarak sağlıklı yorumlayamayız. Tavsiyem, psikolog / psikiyatr artık hangisi ilgileniyorsa ona gitmeniz. Sorun psikolojik gibi duruyor. Umarım bir an önce düzelirsiniz...
  • çocuk yapın düzelir
  • Belki üzerine çok titrediğin, çok önem verdiğin, çok sevdiğin için, çok değer verdiğin için senden soğumuştur olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Varlığın onu şu sıralar rahatsız ediyor.Akışına bırak.Düzelir.Konuşma boşanma falan üstüne ise bence hiiiç düşme.

bence üstünbe hiç düşme akışına bırak suda isteme kolada sorsa bile yok de istemiyorum 10 dakika sonra kendin al . ona ihtiyacının olmadığını hissettir.
  • Deneyeceğiniz şeyler bu süreci sadece uzatmaktan başka bir işe yaramayacak. İlişki bitmiş ise, daha vakit erkenken ayrılın. Herkes kendi önüne başka fırsatlara baksın. İşi 4-5 yıl uzattıktan sonra keşke o an ayrılsaydık şimdi başka hayatlarımız olurdu demeyin. Asıl pişmanlık budur
  • Rahatsız oluyorsan kapı orda de

• Senin eşin gibi karım olsa sabredemez döverdim.Bu saçmalıkları neden çekeyim ki? Her zaman alttan almakta bir işe yaramaz.Döverim gerekirse evden bile kovarım isterse boşansın ne hali varsa görsün.Zaten sevilmeyen biriymiş.
  • Okudum , özgüven problemin var bence. İlişkinizdeki bütün kontrol eşindeymiş gibime geldi , eşin bundan rahatsız oluyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

Arkadaşlar uzun zamandır aranızdayım biraz konuşmaya ihtiyacım var.
    26 yaşındayım 2 senelik ve 7-8 senedir emek verdiğimiz ilişkimiz var.

Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama anlaşamıyoruz özellikle benim herşeyim eşime rahtsızlık veriyo hatta artık beni görmek bile onu rahatsız ediyor.
    Ben uçlarda yaşayan bir insan değilim çevremdeki insanların takdir ettiği sevdiği biriyim.
    Arayıp soranım olur herkes güvenir.
    Elimden her iş gelir, kamuda çalışıyorum gelirimizde bizi idare ediyor.

ÇOK DÜŞÜNCESİZ BİR ADAMIMIM ONA GÖRE

Ben boşanmak istemiyorum çünkü psikolojisi çok kötü olucak çok üzülecek birde ben işimi gücümü elime aldım o 4 yıllık okulunu bitirdi ama iş güç olmadı, şimdi kendimi kötü hissediyorum engel olmuşum şimdide yüzüstü bırakıyorum gibi .

O benim küçük meleğim , ben onun gözünde kötü biriyim.

En ufak şeye parlıyor, ne içersin diyor kola diyorum neyse meyve suyu olsun diyince sinirleniyor
    herşeyi benden bekliyor herşeyi söylenmeden yapayım bekliyor ama düşüncelerini bilemiyorum kestiremiyorum .

Eşim çok agresif fırçalıyor azarlıyor sürekli bense insanların birbirine kızmasına eleştrimesine bağırmasına karşıyım. çünkü hayatta hiç birşeyin buna değmeyeceğini düşünüyorum.
    Ailemse o niye böyle bu niye böyle yaptın demiyor bile hemen fırçalamaya geçiyor.

o üzüldüğü zaman dünyayı yakmak istiyorum , ama normal zamanda kendime diyorum üzülse de karakterinden kişiliğinden ödün verme diyorum .

Sevmiyo diyen gençler bu 7 yıllık baş başa gözgöze bir ilişki sevmiyorum demedi sevdiğini söylüyor.

Ben karakteri agresif bu yüzden evimde sorun olduğunu yazdım içimi dökmek istedim.
    Konuyu gereksiz yere farklı yere çekmeyin rica ediyorum

Psikiyatriste , evlilik psikologuna gidin.

• hocam eşinin senin aileden geçinemediği birileri var mı ? ailen le sorun yaşıyor mu?
  • Yüksek ihtimalle evde kaldığı için patlıyordur sıkıntıdan + işe girememesini sana bağlıyordur acilen bir iş bul veya ilgilenmesi için hobi vs. Mezun olduğuna göre KPSS ye de hazırlanabilir hem evde vakti var. KPSS ile 1 şikayetini ççözersin; İşe beni sen göndermedin şikayetini o bahanesi ortadan kalkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

Arkadaşlar uzun zamandır aranızdayım biraz konuşmaya ihtiyacım var.
    26 yaşındayım 2 senelik ve 7-8 senedir emek verdiğimiz ilişkimiz var.

Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama anlaşamıyoruz özellikle benim herşeyim eşime rahtsızlık veriyo hatta artık beni görmek bile onu rahatsız ediyor.
    Ben uçlarda yaşayan bir insan değilim çevremdeki insanların takdir ettiği sevdiği biriyim.
    Arayıp soranım olur herkes güvenir.
    Elimden her iş gelir, kamuda çalışıyorum gelirimizde bizi idare ediyor.

ÇOK DÜŞÜNCESİZ BİR ADAMIMIM ONA GÖRE

Ben boşanmak istemiyorum çünkü psikolojisi çok kötü olucak çok üzülecek birde ben işimi gücümü elime aldım o 4 yıllık okulunu bitirdi ama iş güç olmadı, şimdi kendimi kötü hissediyorum engel olmuşum şimdide yüzüstü bırakıyorum gibi .

O benim küçük meleğim , ben onun gözünde kötü biriyim.

En ufak şeye parlıyor, ne içersin diyor kola diyorum neyse meyve suyu olsun diyince sinirleniyor
    herşeyi benden bekliyor herşeyi söylenmeden yapayım bekliyor ama düşüncelerini bilemiyorum kestiremiyorum .

Eşim çok agresif fırçalıyor azarlıyor sürekli bense insanların birbirine kızmasına eleştrimesine bağırmasına karşıyım. çünkü hayatta hiç birşeyin buna değmeyeceğini düşünüyorum.
    Ailemse o niye böyle bu niye böyle yaptın demiyor bile hemen fırçalamaya geçiyor.

o üzüldüğü zaman dünyayı yakmak istiyorum , ama normal zamanda kendime diyorum üzülse de karakterinden kişiliğinden ödün verme diyorum .

Sevmiyo diyen gençler bu 7 yıllık baş başa gözgöze bir ilişki sevmiyorum demedi sevdiğini söylüyor.

Ben karakteri agresif bu yüzden evimde sorun olduğunu yazdım içimi dökmek istedim.
    Konuyu gereksiz yere farklı yere çekmeyin rica ediyorum

mrb hocam sendekı durum tamamen aynısı benım ıcınde gecerlı ,ben evlı degılım ama unıversıte tanıstıgm kız arkasdmla 4 yıl beraber olduk szn yazmıs oldunuz hersey tıpkı benım ılıskımde de oldu ,en onemlı sorun tahamullsuzluk ve en ufak bır terslıkte sınırlenmesı bagırması malesef kenıdısnın hakkını odeyemem allah razı olsun kolay kolay bole bırısyle karsılsblcegmı sanmıorum ama bellı bır zamandan sonra hesey sıradanlasıo ılk zamanlarda pek ınsan takmıo ama ılerledıkce rahatsızlık verıo kendısı ayrılmak ıstedı cok ugrasttım yalvardım ama en sonunda ayrıldık yapacak bısı yok hayırlısı ne olcaksa o olsun

• Hocam geçenlerde burada bir şey okumuştum bükçe diye bir bakın derim ona faydası olabilir.
  • Tüm mesajları okuyamadım ,sadece sizin mesajınızı okudum.Bir kadın olarak işin farklı bir boyutunu sunmak istedim. Erkekler bu tip durumlara pek inanmıyor ama nazar ya da negatif enerjiden bahsedeceğim size. Peygamber efendimizin dediği gibi nazar bir insanın ölümüne bile sebep olabilir. Bu şekilde her hareketiniz eşinize batıyorsa aranızda nazar ya da negatif enerji olabilir. Örneğin benim enerjim çok düşük olduğu için kötü enerjilerden çok etkilenir ,sinirli ve gergin olurum. Enerjimi düzenlediğim zaman bütün sinirim,gerginliğim geçer. Önemli olan eşinizin kendi enerjisini kontrol edebilmesi. İnancı bu yöndeyse dualar okumasını öneririm.Olmazsa ailenizden, annenizden size dua okumasını isteyebilirsiniz.Mesela evde belirli tütsüleri yakmak evin enerjisini değiştirir,bunları araştırabilirsiniz.

Olaya farklı bir açıdan bakmak istedim.Bence bunu da bir düşünün derim.Benim hayatımda çok şey değiştirdi

Bir de çocuk yapın düzelir demiş bazı arkadaşlar. Oturmamış bir ilişkiye bir çocuğu dahil edip onun bütün hayatını mahvetmeyin derim...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.