Şimdi Ara

Eşim boşanmak istiyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
20.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: connaught

Şu durumda bile önce eşinizi düşünmüşsünüz valla tebrik ederim

Sorun piskolojik gibi sanki

Bende 3 yillik evliyim bir sorun yok cok şükür icimden şu 5 sevgi dili adli kitabi tavsiye etmek geldi nedense

Tum yollar denenip bir sonuç alınamıyorsa zorlamayin derim

Tek denemediğimiz biraz ayrı kalmak ama eşim buna yanaşmaz çok keskin çizgileri var gidersem gelmem der,
    bi kaç evlilikle ilgili kitap okuduk faydası dokundu .
    ama ah şu eşimi yetiştirme şekli bizi bitirdi.

her şeyi eleştiriyor her şeyi.
    alışverişimiz bitmiş öndeki adam ödemesini yhapıyor bana ne bakıyosun koysana diyor fırçalıyor.
    bende adam gitsin koyarım hızlı hızlı diyorum, yada farz edelim dalmışım bu kavga mevzusumudur

• Hocam devam ederseniz olacakları soyleyeyim;

Bundan 20 sene sonra 3-4 cocugunuz olur. Esinizin ailesine kendi ailenize gittiginizden cok gidersiniz. Bunu sorun bile edemeyeceksiniz tabiki o zaman.

Hic bir yere misafirlige gitmiyor olacaksiniz cunku esiniz istemeyecek, dostlariniz bayramda anca gelecek size.

Sizin ailenize laflar edecek ama siz onun ailesine en ufak bir sey bile diyemeyeceksiniz.

vs
    vs

Hakli oldugunuz halde alttan almak guzel bir erdemdir, ama gundelik hayatta. Eger evlilik gibi bir kurumda bunu yaparsaniz, alttan alirsaniz, altta kalirsiniz.

Duzelmez yani.

Bak ne guzel cocuk da yokmus, yurumuyor da isler bunun da farkindasiniz. Daha ne bekliyorsunuz?

Ben sahsen cocuksuz bir evliligin mezar gibi olacagini dusunurum, nihayetinde her hareket batmaya baslar. Ama su andaki duruma bakip, bir de cocukla mi denesek derseniz bir kumara girmis olursunuz.

Cocuk olsa kafasini dagitir esinizin, size bu kadar takmaz belki ama hic bir seyin duzelmeme riski de var.
    bu riski alirim derseniz en mantikli cozum cocuk, oyle terapistle filan olacak isler degil gordugunuz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

Şu durumda bile önce eşinizi düşünmüşsünüz valla tebrik ederim

Sorun piskolojik gibi sanki

Bende 3 yillik evliyim bir sorun yok cok şükür icimden şu 5 sevgi dili adli kitabi tavsiye etmek geldi nedense

Tum yollar denenip bir sonuç alınamıyorsa zorlamayin derim

Tek denemediğimiz biraz ayrı kalmak ama eşim buna yanaşmaz çok keskin çizgileri var gidersem gelmem der,
    bi kaç evlilikle ilgili kitap okuduk faydası dokundu .
    ama ah şu eşimi yetiştirme şekli bizi bitirdi.

her şeyi eleştiriyor her şeyi.
    alışverişimiz bitmiş öndeki adam ödemesini yhapıyor bana ne bakıyosun koysana diyor fırçalıyor.
    bende adam gitsin koyarım hızlı hızlı diyorum, yada farz edelim dalmışım bu kavga mevzusumudur

Şu yorumunuzdan çıkardığım ya eşinizin ciddi anlamda piskolojik sorunlari var yada eşiniz sizden boşanmak icin kendini şartlandırmış

Sırf siz ona baktiniz diye bundan bile tartışma çıkıyorsa dicek laf kalmıyor bahane olduktan sonra senin yüzünden ayağımın kalbi agriyor derse şaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 10 Eylül 2013; 10:39:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

aranızdaki ilişki sevgi bitmiş.bayan tarafından artık tahammulsüzlüge dönüşmüş hocam.lafı eveleyip gevelemiycem.aranızdaki ilişki bitmiş.sakına cocuk yapmayın.bu ilişki cok uzun surmez.sende bir gun patlama noktasına geliceksin ve ayrılcaksınız.hatta sana tavsiyem 26 yaşındaymışsın.hemen ayrıl.mutlu olabilecegin birini bulabilirsin.

Arkadaşın dediği gibi ya karınız sizi sevmiyor yada ciddi bir sıkıntısı var.Ciddi ciddi neden böyle davrandığını,ilişkinizin neden bu hâlde olduğunu karınızla birlikte güzelce bir konuşun,tartışın en sonunda da bana olan tahammülsüzlüğünün nedeni sevginin bitmesi mi diye sorun.

Edit:

Son yorumunuzu şimdi gördüm.Eğer alışverişde sırf ona baktığınız için öyle birşey diyorsa malesef o ilişki bitmiştir.Sen ona o sırada sevgi dolu bir şekilde bakabiliyorken o sana orda öyle birşey diyorsa bitmiştir.Çocuk yapma hatasına düşmeyin işler iyice sarpa sarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 10 Eylül 2013; 10:48:13 >

• sakın çocuk falan yapayım demeyin öncelikle.

eşinize sinirleneceği şeyler yapmamaya çalışın şimdilik.yanlız tavsiyem biraz soğuk olun ona karşı bu aralar.dediklerini yapın ama ters bir şey söylediğindede cevabınızı sakın esirgemeyin.ya şımarmış ya da sorun sizin anlattıklarınızdan farklı.bence ona ayrılmaktan çekinmeyeceğinizi gösterin.

sonuçta iş büyürse uzatmanın alemi yok bence yaşınızda genç ayrılmak en iyisi.ilerde çok daha büyük problemler olası çünkü.
  • Ters köşeye yatır? Tamam ayrılalım ne halin varsa gör falan de kendinden emin bir şekilde. Ertesi günlerde %90 yalvaracaktır. Yalvarmazsa mı.tın
  • O zaman boşanma mevzusunu dile getir eğer hemen atlıyorsa demekki istemiyor seni. Yok eğer istemiyorsa esas sorun nedir? Bana bir çözüm öner onu yapalım de. Eşiniz şu sıralar bunalım yaşıyor sanırım. Hiçbir şeye yaramıyorum hissi çok gibi. Çalışsa aslında düzene girer gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

Hocam bi yerde bi sıkıntı var demektir konustum diyorsunuz tam olayı söylemiyor galiba yada siz anlamıyorsunuz bazen iletişim bozuklugundan olabilir.Monotonluk artık sıkıntı vermeye baslamıs galiba yeni bişeyler yapın mesela tatil yapmadıysanız tatile cıkın yurt dısına gidin en kötü bi psikologa gidin yardımcı olacaktır ayrıca bu konularda bi belgesel vardı o tarz şeyler izleyebilirsin insan oğlu ne kadar farklı olsada yaptıgı hareketler aynıdır...

iletişim bozukluğu başta geliyor.eşim fırçalayarak bağırarak bana söylediği için herşeyi diyorumki benimle sakince karşıma geçip konuşki seni anlıyabileyim.bana bağırıp kızararak söylediğin an seni anlayamıyorum çünkü o az bende geriliyorum konu seni anlamaktan çıkıp kavgaya döüşüyor diyorum.

karşına alıp sakince anlat diyorum yok seninle konuşlmaz anlamıyosun sen salaksın diyor

Hocam bu iş bayadır devam ediyor galiba cünkü olayın geldigi nokta sona gelmiş bence bence psikolog yada bu konulara bakan uzman birinden yardım alın kendiniz çözemiyorsunuz gibi geldi bence biraz geç kalmıssınız yinede evli arkadalar var onlar yardımcı olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Ters köşeye yatır? Tamam ayrılalım ne halin varsa gör falan de kendinden emin bir şekilde. Ertesi günlerde %90 yalvaracaktır. Yalvarmazsa mı.tın

Eşim yalvarmaz bende onu yalvartmak hayatta istemem.eşim beni kullanmak için kavga vs etmez onun yapısı o yüzden.
    ona asla demek istemiyorum bitsin vs istiyorsa onun söylemesini isterim
  • Egoist birimisin?
    Olayları karşı ağızdan da dinlemek lazım tam irdelemek için.
    Biraz aranıza mesafe koymayı deneyebilirsiniz.Tatil vs.
    Bir çocuk yapmakta birbirinize bağlanmanızı sağlar.Eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi bunu denersiniz.
  • Hocam bence, esinizin bu tutumu biraz yillarin birikimi gibi geliyor.. Yani en kucuk seylerde parlamasi sizin hakkinizda daha once aldigi kararlarla ilgili - ki buda sizin konumunuz ve kucuk seylerin bir araya gelmesiyle olusmus .. Soz konusu dediginiz gibi yani eger evliliginizi kurtarmak istiyorsaniz.. Mutlaka profesyonel insanlardan ciddi anlamda yardim almaniz gerekiyor hatta bunun icin hemen harekete gecin derim .. Vede sıkı bir dusunun acaba esinizin sozlerine vs guvendigi mutlaka birleri vardir.. Simdi ona ulasin ve durumu samimiyetinizle anlatin .. Eminim sizin ve esiniz icin mutlaka yardimi dokunacaktir ..ve ona araci olmasini teklif edin ..

Ama asil onemli olan sizin saniyeler icinde degisiminiz olacaktir. Iyi bir gozlemle esinizin sizde buldugu ve itici guc olan nedenleri alin bir kagida listeler seklinde yazin (saka yapmiyorum) .. Ve her bir nedeni tek tek ele alip esinizin hoslanacagi durmuma getirin .. Ornegin esinizin sizden duymak istedigi herhangi bisey , is, bir olay veya sevgi olabilir .. Gidip onu yaptiginizi soyleyin (beraberinde yapin tabi).. Geri planda cok planli ve zekice calisin derim .. Eger kendi uzerinizdeki (kabul etmezseniz bile) somut hatalarinizi gorup duzeltme yoluna gitmezseniz daha once yazdigim herseyi unutun.. Biraz alcak gonullu olmanin hic bir zarari olmayacagi gibi iyi calismayla olumlu bir sonuc alacaginizi goruyorum.. Ama unutmayin kilit nokta sizsiniz!!

Son olarak eger cocuk yoksa.. Bir once neden yapmadim diye dusunup , ise baslayabilirsiniz!

Vay bea psikolog olacak adammisim ama muhendis olmusuz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmasx -- 10 Eylül 2013; 11:30:27 >

• KendimiArıyorum kullanıcısına yanıt
    Nicke bakarsak herkes boşanmak ister kendini bulamamış birisinden. Acı gerçekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

Nicke bakarsak herkes boşanmak ister kendini bulamamış birisinden. Acı gerçekler.

Bence sadece okuyorsun anlamıyorsun.Herşey görübdüğü gibi değildir bugün hayat veren su yarın boğabilir.
    Konu dışı özelde yeriniz yok bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

Bence sadece okuyorsun anlamıyorsun.Herşey görübdüğü gibi değildir bugün hayat veren su yarın boğabilir.
    Konu dışı özelde yeriniz yok bence

Hocam iki durum var ya sen kendi tarafında merhametli, iyimser yazmışsın bizim odaklandığımız nokta sadece işinizin durumu, okuduğum ve anladığım kadarıyla dört beşlik bir adamsın. Diğer bir durum ise görmediğin kendi eksikliklerin.
    Öncelikle 4 yıl üniversite okumuş bay veya bayan herkes evde oturunca karamsar da olur depresyon/bunalıma da girer. İş bakımından baylardan daha şanslı bayanlar ki hep büro/ofis tarzı işler mevcut büyük iş merkezlerinde bu tarz ona meşale olacak iş baktınız mı? düşündünüz mü? herşeyin sizin üstünüze kurulu olması aynı evde yaşayan ikinci insanı da mutsuz eder piskolojik olarak.. Daha da ciddisi boşanmaya gelene kadar çözülmesi gereken önemli düğümlerde olmayıp eşiniz boşanmak istemesi de ya piskolojik ya da ciddi bir sevgi söz konusu olabilir. İlk mesajımı anlamadığınız için ben kusuru üstüme alıyorum hayırlı günler diliyorum saygılar.

• Hanımın sıkılıyor dostum derdi o. Akşama kadar yapacak birşeyi yok. İnsan düşünüyor haliyle. Düşününce de sorunlar kafada büyüyor. Sana patlıyor. Bence hanımına bir iş bul. Çocuk yapın diyecem muhtemelen çocuk sorunlarınızı düzeltecek sevgi bağı artacak ama ya düzeltmezse kısmı var işte çocuk için sıkıntı.

Burdakileri de anlamıyorum hemen "öyle bir kadınla evlenmen hata", "hemen boşan" tarzı konuşuyorlar. Bir söz var. "Bekara karı boşamak kolay gelir" diye. Aynen öyle onlara göre. Nasıl evlenilir ne zorluklardan geçilir ne harcamalar yapılır hepsini hiçe sayıyorlar. Evlilik kolay birşey değil. 4 te 4 kimse yok. Boşansan yarın başka biriyle evlensen onda da bir sorun çıkacak. Sorunlara katlanmayı deneyin. Bu evlilik biterse dünya maf olacakmış gibi davranın.

• hocam ben de evliyim bir de evli baska bir çift arkadasımız var esi aynı anlattığınız gibi en ufak birseyde kavga çıkartıyor hem de bunu hiç çekinmeden bizim yanımızda da yapabiliyor.Ailesi uzakta demissiniz ben en çok buna bağlıyorum olayı ailesiyle görüsemediği için sanki sen ayırmıssın gibi hıncını senden alıyor.Bir ara ben de götürmüyordum esimi ailesinin yanına çok sık sonra bir baktım kabak benim basıma patlıyor simdi rutine bağladım isi 2 haftada bir ailesinin yanına gidiyoruz bırakıyorum oraya ben de arkadaslarımın yanına oh kafam rahat mis bir de tavsiyem bu kadar pısırık olmayın kadınların çoğu erkeğinin kendine sözünü geçirmesini ister anladığım kadarıyla siz otoriteyi kaybetmissiniz evin reisi gibi davranın.
  • bak arkadaş bende 30 yaşındayım ve bekarım sen evlenmekle kafadan hata etmişsin bu devirde evlenmek bence hata karı dırdırırı çekilmeye deymez boşa gitsin zaten çocuk falan yok ortada.

bekar kalmak en güzeli bence

bende şahsen 35 den önce evlenmem 35 dayandım mı evlenirim galiba ..

zaten şu zaman şöyle temiz evlenilecek temiz kız bulmak çok zor . tamam kimsenin zoruna gitmesin ama hepimizin kız kardeşi bacısı var ama zaman kötü zaman kız nekadar temiz olsada sokaktaki piçolar onları yoldan çıkarırı beynine girer temizliğine leke sürer her şey arkadaş ortamında başlıyor zaten ..

şunuda itiraf etmek lazım çok acı bir gerçek ama günümüün gerçeği bu..

kızlar orta okulda çırak olarak bu işlere başlıyor ,liseye geldimi kalfa oluyorlar üniversiteye başlayıncada bu işin masterını yapıyorlar yani bu daldan dala koyundan koyuna girme işlerinsa usta oluyorlar..

ee umarım herkese temiz koklanmamış gül almak nasip olur ne diyim.

şuan tek sorun etrafın baskısı yaw kaç yaşına geldin evlen artık çocukların sana ilerde dedemi desin falan gibi laflar bunaltmaya başladı yoksa bana kalsa hayatta evlenmem heleki bu devirde asla

• Onunla muhabbeti kes. Ayrı odalarda otur yat vs. Tüm ihtiyaçlarını kendin karşıla. Ona muhtaç olma. Eve erzak vs. alma. Aynı evde ama ayrı dünyaların insanı ol. Kafana göre gez dolaş. Yatağını mutlaka ayır.

• Tatile yada sessiz sakin mekanlara götür ara sıra Mutlu et
  • birbirimizi seviyoruz ve beni görmeye bile tahammül edemiyo.

o kadın seni sevmiyo.tek kelime ayrıl
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.