Şimdi Ara

Eşim boşanmak istiyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
20.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cins misin abi. Sana katlanamiyorum ayrilmak istiyorum diyorsa çekip gideceksin kusura bakma ama gurursuz yasamaktansa onsuz yasamak daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki seçenek var, ya büyü yapılmış, yada psikiyatri.desteği alması gerekir.

• Hocam küçük bir tatil lazım size. Yaz bitmeden kaçın bir yerlere. Ama eşinize iş yaptırmayın tatilde. eline iş değmeyecek bir yere götürün, otel gibi. bir iki gün sonra bu konuyu ona da açın.
  • Her şeyden önce erkek evlilikte baskın durumda olmazsa,bu işler kolay yürümez.Eşinin psikolojisi bozuk muhtemelen,idare ederseniz evliliği kurtarabilirsiniz.Çalışmamak büyük sorun,çalışmaya teşvik et az bir ücret bile verseler.Bu tür kişilik bozuklukları boşluktan da kaynaklanabilir.Bir çok neden sebep olabilir,beraber aşmanız lazım çok kapsamlı yazmışsın bir şey diyemiyorum.Boşanmayı basit bir şey sanıyor herhalde,tamam boşanalım de bak nasıl dumur olacak

Boşanma süreci ayrı dert,maddi manevi yıpranma ayrı bir dert..Hadi bunlar aşılır,senin kafan rahat,erkeksin gelirin var bulursun birini.Yanlış anlama kayıtlarda böyle geçtiği için bu şekilde yazıyorum dul bir bayanla da üstelik huysuz biriyse kimse evlenmez.Boşanınca geri dönülmez zarar görecek olan o sen değilsin.Git anasına babasına söyle seni mızmar edinmiş dinlemez ne söylesen de muhtemelen onlar yardımcı olsun seviyorsanız birbirinizi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

Nicke bakarsak herkes boşanmak ister kendini bulamamış birisinden. Acı gerçekler.

Bence sadece okuyorsun anlamıyorsun.Herşey görübdüğü gibi değildir bugün hayat veren su yarın boğabilir.
    Konu dışı özelde yeriniz yok bence

Hocam iki durum var ya sen kendi tarafında merhametli, iyimser yazmışsın bizim odaklandığımız nokta sadece işinizin durumu, okuduğum ve anladığım kadarıyla dört beşlik bir adamsın. Diğer bir durum ise görmediğin kendi eksikliklerin.
    Öncelikle 4 yıl üniversite okumuş bay veya bayan herkes evde oturunca karamsar da olur depresyon/bunalıma da girer. İş bakımından baylardan daha şanslı bayanlar ki hep büro/ofis tarzı işler mevcut büyük iş merkezlerinde bu tarz ona meşale olacak iş baktınız mı? düşündünüz mü? herşeyin sizin üstünüze kurulu olması aynı evde yaşayan ikinci insanı da mutsuz eder piskolojik olarak.. Daha da ciddisi boşanmaya gelene kadar çözülmesi gereken önemli düğümlerde olmayıp eşiniz boşanmak istemesi de ya piskolojik ya da ciddi bir sevgi söz konusu olabilir. İlk mesajımı anlamadığınız için ben kusuru üstüme alıyorum hayırlı günler diliyorum saygılar.

Eşime çalışma konusunda teşviklerim çok oldu en iyi dershaneye yazdırdım motive ettim kendi çalışmak istemiyor tembel alışmış.

Benim eksilerime gelince.Hatayı ayıp sayan insan olmadığım için kendimde kusuru başkasından önce ararım.
    Aşırı hassas düşünceli değilim.
    İçimden geleni söylerim insanları pofpoflayamam.
    Biraz dağınığım(unutmaktan dolayı birşeyi gördüğüm an hemen alırım ama bazen dalıp sağda solda bırakıyorum)
    Kaygıları olan biriyim(Anksiyete tanısı konmuştu )
    Aşırı derecede duygusal biriyim. kötü durumda olan birine hiç dayanamıyorum içim titriyor.
    Kendimden çok başkalarını düşünürüm

• herşeye sinirleniyorsa , temelde anlam veremediği aklına yatmayan karşı çıktığı ama konuşulmayan bir sorun vardır , o sorun herneyse onu bulup çözmeniz lazım , belki aldattığını düşünüo , belki annenle eşin arasında bişe oldu sen destek çıkmadın ordan beridir sana garezi var, belki yaşadığınız şehiri istemiyor , belki çocuk istedi sen istemedin vs. vs. bir sürü şey olabilir ama belliki bir şey var ve onu aşamamış ağzından çıkan her kelime onu rahatsız eder kesinlikle rahat edemezsiniz. bunu halletmek zor değil ama önce ne olduğunu anlaman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 10 Eylül 2013; 13:05:35 >
  • evlenirken nasıl evlendi bilmiyorum ama eşin galiba hayat vizyonunu değiştirmiş ve seni bırakmak istiyor gibi. çok zor durum, umarım aklı başına gelir size döner.
  • Evlenmediğim için bu konu hakkında br fikrim yok.Umarım herşey istediğin gibi olur.
  • KendimiArıyorum kullanıcısına yanıt
    çok kolay. ilişkiden çabuk sıkılmış keşke evlenmeden önce biraz daha vakit geçirseymişsiniz hocam
  • Aile Psikoloğu, Evlilik Psikoloğu, Eş Terapisi
  • Terapist diyecektim denemişsiniz, en güzeli alıp karşıya açık açık herşeyi konuşmak diyecektim onu da yapmışsınız, gerçekten çok zor bir durum bi süre akışına bırakmayı deneyebilirsiniz rahat ollun bırakın aksın üstüne gitmeyin sık sık konuyu buraya getirmeyin düzelmesi için sıkıştırmayın yani oturun beyninizi boşaltın öyle kalın, düzeleceğine inanıyosanız ve düzelmek istiyorsanız o bişey yapınca alttan alın, diğer bir seçenek de bir süre ayrı kalmayı deneyebilirsiniz. Ne olursa olsun bu durumun gündelik hayatını iş yaşamını engellemesine kesinlikle müsade etmeyin.
  • Abi manyakmısın kadın senden bıkmış belki başka birine aşk duyuyo ve seninle evlendiği için pişmanlık yaşıyo sen boşanmıyosun pes yeni pes ötesi
  • Psikolojik sorunları olabilir eşinin doktora götür.

• Hocam isterseniz yazacaklarımdan bana kızın isterseniz not alın amma velakin ben bir kendi aileme bakıyorum mükemmel anlasıyorlar tabi her ailede olduğu gibi küçük çaplı şakalaşmalar oluyor şimdi siz en iyisini yapıyorsunuz sevdiğiniz için bazı şeyleri görmezlikten gelip , hala yakın olmaya çalışıyorsunuz amma velakin evlediğin adama karışmak ondan sıkılmak görmemek istemek nedir yahu bumudur hocam evlilik nasıl bir psikolojidir bu sacma ötesi tabi en iyisini gene siz bilirisiniz ama bence artık eşinizin aklını başına toplatın ne millete rezil olursunuz nede ailevi huzurunuz bozulur . alın karşınıza sen ne yapmaya calısıyorsun de niye böyle de detaylı detaylı konusun he yok devam ediyor e bıktırdın be kardesim deyip biraz tatile cıkmanızı yeğlerim sabırda bir yere kadar

Edit : Bir evlilikte saygı ve sevgi yoksa ki suan saygı gösterilmiyor size karşı o evlilikten hayır gelmez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 10 Eylül 2013; 13:50:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

Soguk davran sende ilgilenme hic bakalim bu sekilde hem gozune batmazsin hemde ilgisini cekersin

denemeye değer
  • Ben daha 18 yaşındayım anlamam bu işlerden de bunlar benim katlanabileceğim şeyler değil. Yani ben bana böyle davranan bir kadını sevemem aksine kin duyarım. O kadar aşağılamayı nasıl kaldırıyorsunuz hayret. Sizi sevmeyen birini nasıl sevebilirsiniz ki
  • Çevre ve sistem, yıllarca okutup sözde eğittiği kadına bundan sonra nasıl yaşaması gerektiğini öğütlemiş.
    Mevcut sisteme göre kadının yeri evi değil, iş yeridir. Kocasından emir almamalı, ancak ve ancak müdüründen emir almalıdır!
    Kadın kendi parasını kazanmalı, kocasının eline muhtaç olmamalı, yeri geldiğinde postayı koyabilmelidir!
    Aile reisi erkek değildir, yönetim ortaktır. Kadın çocuk bakıcısı değildir!

Bu faktörler insanın fıtratına ve mutlu bir aile yaşantısına uygun olmadığı için, dolayısıyla kadın evde mutsuzdur.
    Çevresinden ve sistemden edindiği ve kendini mutlu edeceğini zannettiği beklentilerini karşılayamamaktadır.
    Dizilerle ve medya yoluyla dayatılan, sözde özgür ve mutlu çalışan kadın modellerini gördükçe kendi yaşantısına lanet etmeye devam edecektir.
    Halbuki evlilik kurumu kişilerin birbirine muhtaç olmasııyla başlar. Ailenin reisi erkek olmalıdır. En ufak bir insan topluluğunda bile bir lider yoksa o topluluk doğru yönetilemez.
    İnsan yaratılış fıtratının dışına çıktıkça bireysel ve toplumsal mutsuzluk kaçınılmazdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

Abi manyakmısın kadın senden bıkmış belki başka birine aşk duyuyo ve seninle evlendiği için pişmanlık yaşıyo sen boşanmıyosun pes yeni pes ötesi

Kardeş öyle bir durum olsa bile yeterki eşim mutlu olsun diyecek insanım ama öyle bir durum yok. eşim sevmiyorum vs hiç bir zaman demedi gözlerinin içi gülerek bakıyor ama karakteri agresif sade bana değil ailesine karşıda
  • türk kadınından iyice nefret edmeye başlatım hakkatende daha gecen gün arkadasım ukraynalı kızla evlenti ya kız ne bilezik istedi ne eşya istedi ya kız arkadsımın anneside çok şaşırttı bu duruma kıza yahu kıza dediki bostancıda evim var sizi oraya yerleştirim orada kalın dedi kızda gerek yok dedi kocaman evde yaşıyoruz bize yeterli bu ev hep birlikte yasarız dedii bende yabancı kızla evlnemeyi düşünüyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

Abi manyakmısın kadın senden bıkmış belki başka birine aşk duyuyo ve seninle evlendiği için pişmanlık yaşıyo sen boşanmıyosun pes yeni pes ötesi

Kardeş öyle bir durum olsa bile yeterki eşim mutlu olsun diyecek insanım ama öyle bir durum yok. eşim sevmiyorum vs hiç bir zaman demedi gözlerinin içi gülerek bakıyor ama karakteri agresif sade bana değil ailesine karşıda

hocam iki seçenek var, ya psikiyatri desteği alacak, yada büyü yapılmış...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.