Şimdi Ara

Eşim boşanmak istiyor (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
20.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

birbirimizi seviyoruz ve beni görmeye bile tahammül edemiyo.

o kadın seni sevmiyo.tek kelime ayrıl

Alıntıları Göster
    sevgili olup evlenmenin zararları.7 sene hep iyi yanlarınızı gördünüz evlilik gelince gerçek yüz ortaya çıktı o yüzden görücü usülü en güzeli en temizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okullu Mehmet Pasa

sevgili olup evlenmenin zararları.7 sene hep iyi yanlarınızı gördünüz evlilik gelince gerçek yüz ortaya çıktı o yüzden görücü usülü en güzeli en temizi

Alıntıları Göster
    2. kez soruyorum yenge ikizler burcu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Cins misin abi. Sana katlanamiyorum ayrilmak istiyorum diyorsa çekip gideceksin kusura bakma ama gurursuz yasamaktansa onsuz yasamak daha iyidir
    Eşinizin size saygısı kalmamış. Sizi kaybettiğini farketse böyle davranamaz diye düşünüyorum. Sizi sürekli çocuk gibi azarlaması hoş değil, alttan almayın artık, kırıldığınızı belli edin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PembeLokum -- 10 Eylül 2013; 17:16:45 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sana ne desek abicim sen yinede kendin karar vericeksin.Bence ileride daha büyük sorunlar olmadan akışına bırakın.Baktın olmuyo artık gerisi sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

Dayı burdakilerin çoğu kafadan sallayarak konuşur, senin bu mesajları okuyup da en ufak bir kelimeyi kafaya takabileceğini hesap etmez barzolar.
    Sen beni dinle.

Yengenin hareketi: ergenlik döneminde babaya kıyasla daha az otoriter olan anneye karşı yapılan gereksiz sinir gibi. Çok ciddi bir şey değil. Seviyor diyorsan seviyordur, bunu senden iyi kimse bilemez zaten. Bu geçici bir dönem bence.

Zaten sevmeyen insan bu kadar takmaz. Fakat o seni sevdiği için vazgeçemediği için bunları bu kadar kafaya takıyor. Senden beklentileri var. Şu an olmanı istediği bir kişilik var kafasında belki de olduramadığı bir kişilik. Ya da sevdiği insanla bu kadar monotonlaşmasını hazmedemiyor. Bu heyecan hiç bitmeyecek diye düşünmüştü belki genç kızken. Şimdi buna tepkili kendi iç dünyasında.

Evliliğin hiç hesaba katmadığın bir evresine girmişsiniz demek ki. Evlenmeden önce evlilikle ilgili bir heyecan, evlenince yeni evli olmanın verdiği heyecan. Ama her şey yerli yerine oturunca? Ne bir heyecan kalıyor ne bir süpriz. Hep aynı... Abla işe de gitmiyorsa... Biz şurada 2 ay yaz tatili yaptığımızda bile boşluğa düşüyoruz, bütün sene evde oturan bir kız düşünsene? Bunalıma girmesi ya da en azından ciddi derecede sıkılması için yeterli bir neden.

Yengeyi değiştirmeden önce kendini değiştirmelisin bence. Bu hayattaki tek beklentin evli, maddi sıkıntısı olmayan ve yaşayıp giden bir adam olmak mı? Tabi ki herkesin beklentisi bu ama... Nasıl desem... Alıp başını karavanla dünyayı gez demiyorum. Fakat günlük hayatın içerisinde küçük süprizler, küçük değişiklikler yapsan? En son ne zaman kendine böyle bir şey yaptın? Kendindeki bu sıkıntıyı farkettiğinde bence ablanın içindeki sıkıntıyı da rahatlıkla görür hale geleceksin. Evde akşam yemeğinde bir iki söylenirse tut kolunda dışarı çıkar mesela, dışarda yiyin yemeği. Onu şaşırt. Bence ihtiyacınız olan bu.

Bak boşanmayı düşünüyorum diyorsa ama tereddütte kalıyorsa bence bunun en büyük nedeni şudur: etraftan biri gelip de derse ki "Neden boşandınız?" bu soruya o da cevap veremeyecek. Aslında o da elle tutulur bir sorun bulamıyor çünkü. Ne maddiyat ne kötü alışkanlık...hiçbir şey. Zaten onu deli eden şeylerden birisi de bu. Fakat "heyecan kaybetmek" ilişki bitirmek için gayet mantıklı bir nedendir, demedi deme. Bu işi ciddiye al. Geçiştirme.

Maço ol demiyorum ama çok da sinme abi, şöyle bir gerilip doğru soruları sor kendisine. Sorun ben miyim? Heyecan mı yok ilişkimizde? falan diye düşün. Belki ilişki başlayalı 7-8 yıl geçtiği için bu tür muhabbetlere çok uzaksınız ikiniz de. Böyle yeni genç aşıklar gibi ufak tefek "trip, ilgi azlığı" falan gibi sorunları yaşayalı uzun zaman geçmiş. Ama yeniden en başa dönüp, bir zamanlar birbirinize ulaşmak için çok uğraştığınızı hatırlamanız lazım. Monotonluk, bir düzene oturtmak öyle bir şeydir ki 2 yıl bütün o 5-6 yılın heyecanını silip süpürebilir.

Ve en önemlisi bir psikologa gidin. O bunu çok daha iyi anlar. Ama yengenin de dürüst davranması lazım. Mesela şu "Kola. ..ya da neyse meyve suyu" mevzusuna yengenin ayar olduğunu psikologa açık açık anlatması lazım. Psikolog bu durum üzerinden direk teşhisi koyar. Bu çok güzel bir ipucu bence.

Ha bir de afedersin evliliğin %60'ı sekstir abi, uzmanlara göre. Sabaha mutlu ve tatmin uyanan bir insanın keyfi kolay kolay bozulmaz. Bence cinsel yaşamda da karşı tarafın isteklerini iyi analiz etmek gerek.

edit: bazı arkadaşların dediği gibi bir-iki hafta ayrı kalmak da gayet mantıklı bir çözüm.

Alıntıları Göster
    uzun bir ilişki ve evlilik. katlanamayacak bir durum olsaydı ya da hareketlerin vs. en başından olmazdı. Bence sorunun tam olarak ne olacağını bul. Hatta biraz uzak durun kendinizden. evli falan değilim ama bunlar aklıma geliyor benim.

• hanginiz erkek hanginiz kadin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevmiyor kardeş, seviyor olsanız yaptığın sıradan hareketlerin bile acayip hoşuna gitmesi lazım. Sen sudan nem kapıp parlıyor diyosun.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evlilik danışmanına başvurmanızı tavsiye ederim. Yine de eşinizle karşılıklı konuşup sorunlarınızı masaya yatırın. Soruna odaklanmak yerine çözüme odaklanın.
  • kardeş eşin senden tiksinmiş. Sebebini bilmiyorum. belki de hiç sevmedi seni, mesleğin için evlendi.

Böyle şirret bir kadınla ömür geçmez. Sakın çocuk falan yapma. Boşan gitsin.

Başka bir kız bulursun, hayatına devam edersin. Yol yakınken bence boşan gitsin.

Karın uyumsuz demek ki, zorla da güzellik olmaz.

not: muhtemelen senle seks yapmak da istemiyordur. Buradan anlayabilirsin tiksindiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 10 Eylül 2013; 18:02:43 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    yaşım küçük ama 4 gün ayrı kalın görmeyin birbirinizi 4 gün sonra eve gelin tatile gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 10 Eylül 2013; 17:59:25 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Selam hocam. Ben de 2011 Şubat ayında evlendim. Aynı yaştayız. Bizim evliliğimiz sadece evlilik cüzdanı almak gibi oldu çünkü öncesinde yaklaşık 6 yıllık bir ilişki vardı. Yani kelimenin tam anlamıyla aşk evliliği ki okuduğum kadarıyla sizinki de öyle. Sizin sorununuz bizim evliliğin başlarında meydana geldi, yani yüzünü görmek istememe değil fakat hani bir şey içer misin kola yok meyve suyu olsun diyince bi kararını da sabit ver ya falan gibisinden tartışmalar bizde de oldu. Tabii ki sizin iç dünyanızı bilemiyorum fakat bizimkiler çok büyük tartışmalar değildi. Başta oturduğumuz ev kiraydı, kirada oturmamız hakkında çok tartışma yaşadık karşılıklı. Şimdi ortak birikimlerimizle kendi evimizi satın aldık, güzelce döşedik. İlk sorun bu olabilir, kendi eviniz mi kira mı bilmiyorum fakat kadınlar genelde kirada oturmak istemiyor. Bunun sebebi de büyük çoğunluğunda tek sahip olma içgüdüleri yatıyor. Maddi açıdan bakarsak kendi eviniz değilse ilk sorun bu olabilir. Diğer bir sorun ise cinsel hayat olabilir. Üstte bazı arkadaşlar da yazmış çocuk falan diye. Aman diyeyim hocam evliliğinizden emin değilseniz sakın ama sakın çocuk yapmayın. Çünkü çocuk olursa boşansanız bile sürekli görüşmek zorunda kalacaksınız ki bunu kimse istemez. Çocuğun psikolojisine hiç girmiyorum. Çocuk olayı evliliklere bağlamıyor insanı. İkimiz de iyi okulların iyi bölümlerin mezunlarıyız ve çalışmalarımızın emeğini de güzel mesleklerimiz, güzel evliliğimiz ve güzel kızımız ile alıyoruz. :) Kim ne derse desin maddiyat evliliklerde ciddi anlamda önemli. Çünkü kadınlara sürekli olarak bir hediye olsun çiçek olsun falan verip mutlu etmen gerekiyor. Çok arkadaşım var eşiyle arasının bozulma sebebi maddi yetersizlik olan. Evlilik işine sağlam bir maddiyat olmadan girmemek gerekiyor maalesef. Bunu sadece sizin için söylemiyorumi bunu okuyacak herkes için geçerli. Siz ne yapabilirsiniz peki bu konuda? Öncelikle bazı genç arkadaşların önerisine uyup yatak ayırma, yüz vermeme, soğuk davranma olaylarına girmemelisiniz çünkü elinizin altındaki evlilik, basit bir ilişki değil. Tam tersine sevdiğinizi ve ayrılmak istemediğinizi, onsuz bir hayat düşünemeyeceğinizi hissettirin ona. Her şeyin çözülmesi dileklerimle. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

Abi manyakmısın kadın senden bıkmış belki başka birine aşk duyuyo ve seninle evlendiği için pişmanlık yaşıyo sen boşanmıyosun pes yeni pes ötesi

Aynen öyle anasını satıyım. Hala daha tatile çık falan diyenler var böyle gurursuzluk oldukça bizde daha çok terkederler. Eyvallah diyip çekip git bakayım belki karın neye uğradığını şaşıracak. Bu kadar büyütmeyin şu eşlerinizi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: steakburgerr

yaşım küçük ama 4 gün ayrı kalın görmeyin birbirinizi 4 gün sonra eve gelin tatile gidin

Alıntıları Göster
    Hocam anladigim kadariyla esin tüm günü evde geciriyor, ev isleri disinda bir ugrasi, hobisi, zevki yok. Bu durumdaki bir insanin vizyonunun daralmasi, sorunlar cikarmasi cok normal.

Ayni kosullarda, sadece bekleyerek sorunlarin duzelmesi imkansiz. Esine kafasini dagitabilecegi bir ortam yaratman lazim. Her seyden once de birbirinizden bir sure ayri kalmalisiniz.

Ben de 27 yasindayim. Kiz arkadasim 2 gunu ustuste evde gecirse sorun cikarmaya basliyor. Ona is ya da hobi yaratarak kafasinin dagilmasini sagliyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    boşan.
  • Usta daha once evlenmedim ama bircok iliski tecrubesinden sonra sunu soyleyebilirimki iliskinin iplerini esinize vermissiniz sorunda bundan kaynakli bir erkek motifi gormesi gerek karsisinda bu yuzden davranislarinizla iliskiyi domine etmeye calisin size saygisini kaybetmis gibi gorunuyor

• Tekrar yazacağım çünkü gerçekten kahkaha atıyorum şu yorumları gördükçe. Yok ailevi problemi olabilir yok sosyalleşin yok tatile çıkın falan ağacım kadın senle zaman geçirmek istemiyor tatil değil uzaya da çıksanız kadın seni istemiyor bunu hazmedip 45 gün kadar ayrı kalın 45 gün sonunda hala bunları hissediyorsa boşanın.
    Bu aile terapistleriyle falan bi sene daha götürürsünüz en fazla. Kadın seni sevmiyorsa çok ırgalamanın anlamı yok. Saçma sapan sebepler bulan arkadaşları da dinleyip kendini avutma. Ben de senin kadar ağır değil tabi ama 380 günümü geçirdiğim kızla ayrıldım çünkü eski hissettiklerini hissetmiyordu kabullenmek zor oldu ayrılalı 50 gün oldu son 10 gün daha rahatım benyazmadıkça o falan yazdı acı gerçekler bunlar. Hiçir şey erkeklik gururundan önemli değil. Dediğimi yap.

• Kusura bakmada kılıbık olmuşsun bir laf vardır sen sevdiğinden birşey diyemezsin o laf soktum diye sevinir diye aynı o işe dönmüş senin olayın az sert ol delikanlı ol ilişkide kadın erkeğin yanında olmak ister zorda onu korumanı ister siz sıkıntı çekmediğiniz yada onun zorda kalmadığı için ona herşey kolay geliyor hayatınızda değişiklikler yapın
  • KendimiArıyorum kullanıcısına yanıt
    7 yılda evleneceğin ve sonradan evlendiğin kadını tanıyamadın mı da ne düşündüğünü kestiremiyorsun . Bu sözün bana garip geldi.

Bana göre eşine büyük bir yanlış yapmışsın onu hazmedemiyor ve seni silmiş ne yaptın acaba diye düşün verdiğin bir söz mü var yoksa onu kıracak bir davranışın mı.

öncelikle sakince konuşmayı dene nedenleri öğren ama kızmadan o sana ne derse desin içini döksün öğren ki sorunu çözebilesin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Merhabalar. Mesajını baştan sonra kadar okudum tebrik ederim sizi öncelikle. Tüm arkadaşlarında mesajlarını okudum güzel cevaplar vermişler. Çocuk olayına bence bu aralar girmeyin derim çocuk olup ta düzelmez ise olan o yavruya olur. Ben size bir şey sormak istiyorum özel olmaz ise. Mesajlarınızda belirtmemişsiniz o yüzden sorma gereğinde bulundum aranızda cinsel anlamlarda sorunlar var mı ? Eyer özel değilse bilmek isterim çünkü normal ilişkilerde cinsel ilişki gerçekten de önemli cinsel anlamda bir sıkıntı varsa bu ilişkilere de yansıyor bunu çevremdeki insanlardan da gördüm Cinsellik basit gibi görünse de kişiden kişiye değişiyor yetmemek monoton bir cinsel hayat yada ten uyumu vs. Bunlar gerçekten de bir süre sonra sorun olup normal ailenizle olan hayatınızı da etkilemeye başlıyor. Eyer bu tür sıkıntılarınız var ise gerek sizde yahut eşinizde bunları konuşun sonuçta yuva kurmuşsunuz seviyorsunuz emek vermişsiniz yılarca bu ilişkiye. Lakin cinsel anlamda bir sorununuz yok ise şöyle bir öneride bulunabilirim. Eşiniz büyük ihtimal psikolojik sıkıntılar içinde depresyon vs. Hazır havalarda çok serinlememişken bir kaç gün izin alın eşinizle farklı şeyler yapın daha önce yapmadığınız şeyler farklı yerlere gidin daha önce gitmemiş olduğunuz yerleri gezin vs. vs. Yani eşinizi bu havadan kurtarın anladığıma göre eşinizin pek sosyal hayatı ve geniş bir arkadaş çevresi yok ve genel olarak eve kapalı biri. Ama siz bunu değiştirin alın eşinizi yaşınız genç farklı şeyler yapın inanın bir beraber sinemaya gitmek bile çok fark ediyor. Tabi bu dediklerim örnekti eğer aklınızda bu gibi şeyler var ise uygulayın alın eşinizi gezin tozun. Kısacası İlişkinize biraz daha hareketlendirip renklendirin ilişkinizin eski heyecanını tekrar yerine getirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

Merhabalar. Mesajını baştan sonra kadar okudum tebrik ederim sizi öncelikle. Tüm arkadaşlarında mesajlarını okudum güzel cevaplar vermişler. Çocuk olayına bence bu aralar girmeyin derim çocuk olup ta düzelmez ise olan o yavruya olur. Ben size bir şey sormak istiyorum özel olmaz ise. Mesajlarınızda belirtmemişsiniz o yüzden sorma gereğinde bulundum aranızda cinsel anlamlarda sorunlar var mı ? Eyer özel değilse bilmek isterim çünkü normal ilişkilerde cinsel ilişki gerçekten de önemli cinsel anlamda bir sıkıntı varsa bu ilişkilere de yansıyor bunu çevremdeki insanlardan da gördüm Cinsellik basit gibi görünse de kişiden kişiye değişiyor yetmemek monoton bir cinsel hayat yada ten uyumu vs. Bunlar gerçekten de bir süre sonra sorun olup normal ailenizle olan hayatınızı da etkilemeye başlıyor. Eyer bu tür sıkıntılarınız var ise gerek sizde yahut eşinizde bunları konuşun sonuçta yuva kurmuşsunuz seviyorsunuz emek vermişsiniz yılarca bu ilişkiye. Lakin cinsel anlamda bir sorununuz yok ise şöyle bir öneride bulunabilirim. Eşiniz büyük ihtimal psikolojik sıkıntılar içinde depresyon vs. Hazır havalarda çok serinlememişken bir kaç gün izin alın eşinizle farklı şeyler yapın daha önce yapmadığınız şeyler farklı yerlere gidin daha önce gitmemiş olduğunuz yerleri gezin vs. vs. Yani eşinizi bu havadan kurtarın anladığıma göre eşinizin pek sosyal hayatı ve geniş bir arkadaş çevresi yok ve genel olarak eve kapalı biri. Ama siz bunu değiştirin alın eşinizi yaşınız genç farklı şeyler yapın inanın bir beraber sinemaya gitmek bile çok fark ediyor. Tabi bu dediklerim örnekti eğer aklınızda bu gibi şeyler var ise uygulayın alın eşinizi gezin tozun. Kısacası İlişkinize biraz daha hareketlendirip renklendirin ilişkinizin eski heyecanını tekrar yerine getirin.

Alıntıları Göster
    alttan alma hacı, kız milletine yüz verirsen tepene biner. İnsanlar böyle maalesef. Biraz maço ol.

Boşanmak istiyor musun kesin olarak diye sor, evet derse yol ver gitsin. Elin delisiyle sen mi uğraşacaksın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.