Şimdi Ara

Eşim boşanmak istiyor (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
4
Favori
20.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk sayfada çocuk istiyor demişsin sevmese istemezdi bence. Allah bağışlasın bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevindim hocam senin adına umarım sıkıntı olmaz
  • Eşin kafasina koymuş ki istiyor. Boşan gitsin sen de. Siz sorunlarinizi kendi aranizda çozemiyorsaniz forumlarda hiç çozemezsiniz.

• Sen çalısıyorsun o, o okudugu halde afedersin bir baltaya sap olamamanın acısını senden çıkarıyor. 7 yıllık ilişkiniz varmış bak belliki kamuya geçmeden önce yani ögrencilik yıllarınızdada beraberdiniz ve dedigim gibi senin kamuya yerleşip onunda okudugu halde başarısız olmasının faturası sana kesiliyor. Bunu söylemeyip içinde kurup kurup sana sarıyor, bence sen eşini kpss kursuna falan yazdır kafası dagılsın ve ailesine faydası olacagı bir amacı olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yine sabah 9 aksam 6 calisiyorsun. Esin anladigim kadariyla butun gun evde. Haliyle yapacak pek cok seyi yok, stres atamiyor. Bence en yakin zamanda esine bir is bulmaya calisin. Ya da simdilik kurslara falan yolla. Kafasi dagilsin.

Bir diger sorun da cinsel gerginlik olabilir. Yani romantik bir aksam yemegi hazirla, guzel bir cicek yaptir, veya disarda bir yemek yiyin. Eger hala seni azarliyor veya kavga ediyorsaniz durum biraz ciddi gibi.

Ya da bu ikisinden bagimsiz esinin sana anlatmadigi ozel sorunlari olabilir. Hastalik, ailevi, gelecekle ilgili kaygi korku vsvs.

• quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

Arkadaşlar uzun zamandır aranızdayım biraz konuşmaya ihtiyacım var.
    26 yaşındayım 2 senelik ve 7-8 senedir emek verdiğimiz ilişkimiz var.

Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama anlaşamıyoruz özellikle benim herşeyim eşime rahtsızlık veriyo hatta artık beni görmek bile onu rahatsız ediyor.
    Ben uçlarda yaşayan bir insan değilim çevremdeki insanların takdir ettiği sevdiği biriyim.
    Arayıp soranım olur herkes güvenir.
    Elimden her iş gelir, kamuda çalışıyorum gelirimizde bizi idare ediyor.

ÇOK DÜŞÜNCESİZ BİR ADAMIMIM ONA GÖRE

Ben boşanmak istemiyorum çünkü psikolojisi çok kötü olucak çok üzülecek birde ben işimi gücümü elime aldım o 4 yıllık okulunu bitirdi ama iş güç olmadı, şimdi kendimi kötü hissediyorum engel olmuşum şimdide yüzüstü bırakıyorum gibi .

O benim küçük meleğim , ben onun gözünde kötü biriyim.

En ufak şeye parlıyor, ne içersin diyor kola diyorum neyse meyve suyu olsun diyince sinirleniyor
    herşeyi benden bekliyor herşeyi söylenmeden yapayım bekliyor ama düşüncelerini bilemiyorum kestiremiyorum .

Eşim çok agresif fırçalıyor azarlıyor sürekli bense insanların birbirine kızmasına eleştrimesine bağırmasına karşıyım. çünkü hayatta hiç birşeyin buna değmeyeceğini düşünüyorum.
    Ailemse o niye böyle bu niye böyle yaptın demiyor bile hemen fırçalamaya geçiyor.

o üzüldüğü zaman dünyayı yakmak istiyorum , ama normal zamanda kendime diyorum üzülse de karakterinden kişiliğinden ödün verme diyorum .

Sevmiyo diyen gençler bu 7 yıllık baş başa gözgöze bir ilişki sevmiyorum demedi sevdiğini söylüyor.

Ben karakteri agresif bu yüzden evimde sorun olduğunu yazdım içimi dökmek istedim.
    Konuyu gereksiz yere farklı yere çekmeyin rica ediyorum

Şu kafa nedir ya O benim küçük meleğim , ben onun gözünde kötü biriyim.
    Bana seviyor deme inanmam arkadaşım seven insan razıdır,idarecidir,gözü kapalı gönlü açıktır. senin için acı olacak ama bence fazla zorlamanız sizi daha kötü yerlere götürür

• 3-5 birsey okuyabildim fakat soylendimi bilmiyorum ama biraz ozleme,hasrete falan ihtiyaci olabilir.birbirinizden uzakta,ikinizinde dusunmesi icin biraz zaman..mesela sen olmadan 20-25gun vakit gecirsin baba evinde falan kalsin gibi ihtimalleri degerlendirdin mi kardesim. Uzak ihtimal ama ise yaradigina sahit olmustum.sonra ortada bulusur bu sure zarfinda gozlemlerinizi paylasirsiniz

• Sorun fazla altdan alman kiyamamam sesini yukseltmesini bil kadin simarmis kusura bakma senin sevginden emin kaybetme korkusu yok ilgilenme uzerine dusme gerekmedikce konusma eve gec gel suphe cek kacamak cevaplar ver seni merak etsin dusunsun

• ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU
    http://estakibidedektiflik.blogspot.com.tr/

Evlilik öncesi araştırma
    Büyük hayaller kurduğunuz evlilik düşüncesini nasıl bir insanla hayat kuracağımızı belli bir zaman sonra düşünmeye başlarız. Gün gelir tanışıp hoşlandığımız bir insanla bu hayallerimizi yaşamak isteriz fakat hep korktuğumuz bir şey vardır, acaba doğru insanla mı beraberim? Sevdiğim insan daha önce nasıl bir hayata sahipti ve bana yalan söylüyor mu? Soru işaretleri ile yaşamanıza gerek yok sizin adınıza AS Dedektiflik tecrübeleri ile yanınızda.

> Nafaka-boşanma takibi
    Mahkeme aşamasında olan boşanma davaları ve bu suretten doğan anlaşmazlıklar yaşıyorsanız çocuğunuzun velayetini almak istiyor fakat uzlaşamıyorsanız çözüm çok uzakta değil As Güvenlik ve Koruma sizlerin mağduriyetinize çözüm bulma yolunda profesyonel çalışma sağlamaktadır.

> Eş ve aldatma takibi
    Eşler arasında yaşanan güvensizlik ve şüphe çekici davranışlar sizleri endişeye sevk edebilir, hatta sizi büyük kıskançlık krizlerine yöneltebilir. Bunun sonucu büyük psikolojik sorunlar yaşanmasına sebebiyet verir. Artık şüphe ve güvensizlikle yaşamanıza gerek yok. Aklınızdaki soru işaretlerine son verin As Dedektiflik sizlere profesyonel yardım almanız yolunda tüm bilgi ve tecrübeleri ile ışık tutacaktır.
    Eş aldatma ve eş aldatma takibi,özellikle boşanma ve velayet davalarında delil teşkil edecek niteliktedir.Çok titizlikle yürütülen eş takibi ve kişisel dedektiflik neticesinde boşanma davalarının gerekçelerini oluşturan terk,zina, hasiyetsiz hayat sürme gibi sebepleri araştırarak ihtiyaç duyulan delilleri toplamaktayız.

> Kayıp kişi arama ve takibi
    Kayıp bir yakınınız, arkadaşınız, akrabanız v.b durumlarda, sizden edindiğimiz bilgileri ve ince detayları gözden geçirerek, dedektif arkadaşlarımızın titiz çalışması sonucu sizi sevdiklerinize kavuşturuyoruz. As Dedektiflik bireysel dedektiflik kapsamında size profosyonel ekibimizle "kayıp şahıs araştırması" konusunda destek oluyoruz

> Aile içi birey araştırmaları
    Günümüz Türkiye’sinde son zamanlarda yaşanan olaylar ürkütücü bir hal almış olup toplum olarak yaşadığımız olaylardan endişe ve kaygı duymakta bizleri haklı düşüncelere sevk etmektedir.Son yılarda artan fuhuş, uyuşturucu, kap kaç olayları, gasp olayları, hırsızlık olayları, tarikatlar mevcut. Anne ve babalar; saydığımız olaylar tamamıyla bizim çocuklarımıza gençlerimize adapte edilip beyni yıkanarak,masum ve tertemiz çocuklarımızı kirleterek menfaat sağlamaya çalışan çeteler tarafından kandırılmaktadırlar.İlkokullarımıza kadar giren uyuşturucu tacirleri, tarikatlar, kadın tacirleri, kap kaç çeteleri, hırsızlık çeteleri, pkk yandaşları, hızla yayılarak çocuklarımızı ve gençlerimizi içinden çıkılmaz bir batağa sürüklemektedirler. Çocuklarınız ile ilgili endişe ve kaygılarınız varsa vakit kaybetmeden tedbir almalısınız. Bu konuda profesyonel yardım için As Dedektiflik sizlerle.

> Adres araştırmaları takibi ve teyidi
    İş hayatımızda ve günlük yaşamımızda her an karşılaşabildiğimiz kayıp olayları,haciz işleri, eski dostlarınız, sizi dolandıranlar, boşanmak isteyip de bir türlü ulaşamadığınız eşiniz yıllardır izini kaybettiğiniz yakınlarınız. Her türlü adres tespitlerinde ve araştırmasında bilgi ve tecrübelerimizle yanınızdayız.http://estakibidedektiflik.blogspot.com.tr/

• Banko büyü var.

• havalipardesu1234 H kullanıcısına yanıt
    Sizde ne hikayeler vardır he.

• Sonuç ne oldu abi

• quote:

Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama anlaşamıyoruz özellikle benim herşeyim eşime rahtsızlık veriyo hatta artık beni görmek bile onu rahatsız ediyor.
    Ben uçlarda yaşayan bir insan değilim çevremdeki insanların takdir ettiği sevdiği biriyim.

Ben boşanmak istemiyorum çünkü psikolojisi çok kötü olucak çok üzülecek birde ben işimi gücümü elime aldım o 4 yıllık okulunu bitirdi ama iş güç olmadı, şimdi kendimi kötü hissediyorum engel olmuşum şimdide yüzüstü bırakıyorum gibi .

En ufak şeye parlıyor, ne içersin diyor kola diyorum neyse meyve suyu olsun diyince sinirleniyor
    herşeyi benden bekliyor herşeyi söylenmeden yapayım bekliyor ama düşüncelerini bilemiyorum kestiremiyorum .

Eşim çok agresif fırçalıyor azarlıyor sürekli bense insanların birbirine kızmasına eleştrimesine bağırmasına karşıyım. çünkü hayatta hiç birşeyin buna değmeyeceğini düşünüyorum.
    Ailemse o niye böyle bu niye böyle yaptın demiyor bile hemen fırçalamaya geçiyor.

o üzüldüğü zaman dünyayı yakmak istiyorum , ama normal zamanda kendime diyorum üzülse de karakterinden kişiliğinden ödün verme diyorum .

Sevmiyo diyen gençler bu 7 yıllık baş başa gözgöze bir ilişki sevmiyorum demedi sevdiğini söylüyor.

Ben karakteri agresif bu yüzden evimde sorun olduğunu yazdım içimi dökmek istedim.

Yazmadan önce sormam gereken bir şey var.Eşiniz OĞLAK burcu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 3 Haziran 2015; 17:49:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kardes boyle kadinlari kapinin onune koyacaksn
    aglaya aglaya geri doner
    rahat batmis. telefonunu falan kurcala seni aldatiyo olabilir. genelde aldatan insan esine/sevgilisine tahammul edemez kusur arar ki vicdani rahatlasn.

koy kapinin onune gitsin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.