Şimdi Ara

Eşi dostu hediye kazanan biri var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler merak ettim avm'lerde araba falan veriyorlar ya hiç öyle değerli bişey kazanan var mı aramızda?

• Geçen yıl mıydı önceki yıl mıydı hatırlamıyorum arkadaşım fabrikalarına nescafe stoklamıştı.Orda çalışan birisi tüm boş paketleri toplayıp kodlarını göndermişti.Mercedes cla kazanmıştı.
  • Kuzenim motorsiklet kazandı. Bir arkadaşım iphone 6. Şu magnumdan lamborghini kazanan arkadaş da okuldan tanıdık.
  • bizim berbere gazeteden renault 12 çıkmıştı tabi baya oldu ozamanlar yeni arabaydı onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Kuzenim motorsiklet kazandı. Bir arkadaşım iphone 6. Şu magnumdan lamborghini kazanan arkadaş da okuldan tanıdık.

hocam nasıl tepki verdi merak ettim yok yere o arabayı kazanınca ailesi falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Kuzenim motorsiklet kazandı. Bir arkadaşım iphone 6. Şu magnumdan lamborghini kazanan arkadaş da okuldan tanıdık.

Çok yakınım değil ama lamborghini sana çıksa nasıl tepki verirsin tahmin edersin.
  • quote:

quote:

quote:

Çok yakınım değil ama lamborghini sana çıksa nasıl tepki verirsin tahmin edersin.

Evet yav millette ne şans var inşallah bizede çıkar düşünüyorumda kapının önüne lamborghiniyle geldiklerini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Lamborghini kapının önüne gelmez. Kapı onun önüne gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Lamborghini kapının önüne gelmez. Kapı onun önüne gelir

hayaller işte hocam
  • Birkaç şey kazandım. Kazandığım en değerli şey PS3'tü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim köy şenliğindeki çekilişte baskül kazanmıştı.

• 2000 yilinda teyzem fiat siena kazanmisti pinar süt kampanyasindan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yav millette ne şans var inşallah bizede çıkar düşünüyorumda kapının önüne lamborghiniyle geldiklerini

Binebilmek için vergisi var yakıtı var
    Kullanabilmek için hız sınırı var tümsekler var dengesiz sol şerit kapatanlar var lambo gördüm şahinle bunu geçerim diyip sıkıştıracak olanlar var park ettiğin yerde çizmeleri var bence en temizi çıkarsa aracı kapalı taşıma kamyonuna koyarsın galeriye gider 300.000 se 270000 400000 se 380000 e gibi biraz piyasa altından teslim eder çıkarsın taş attında kolunmu yoruldu sıcak para 20.000 den bişey olmaz sonra gidip bi bmw 3.20 çekersin 0 ından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğlum millette ne şans var
    Bana çıkan en büyük hediye 2008 de kazı kazandan 50 kuruş çıktı. Onun dışında hiç bişey çıkmadı

• Biz de ancak "çekilişe katılmak istiyorum" yazarız millet çığır açmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: batu100

Biz de ancak "çekilişe katılmak istiyorum" yazarız millet çığır açmış.

Oda cikmazki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.