Şimdi Ara

ailesi asosyal olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim ailem öyle, babam işte değilse (işi çok vakit harcatmıyor gerçi) bilgisayar başında olur ve ya film izler, annem hep evdedir ev işi ve ya tv, ben zaten asosyalim. görüştüğümüz akraba yok, komşu yok 1-2 tane babamın işte arkadaşı var ayda yılda bir ev oturmasına gidilir onlara, ayda yılda bir de dışarı çıkarız beraber avm'lere filan gideriz.

büyük bir eksiklik değil ama hiç düğüne gititğimizi hatırlamam mesela. tabi bunda şehir değiştirmemiz de etkilidir, çocukken gitmişizdir ama son yıllarda iyice içlerine kapandılar. üzülüyorum bazen onlar için, ama mutlu da gözüküyorlar biraz.

varmı böyle olan merak ediyorum?

• Buraya taşındıktan sonra hepimiz asosyal olduk :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Buraya taşındıktan sonra hepimiz asosyal olduk :(

tabi ailenle asosyal olursun git babanla felan konuş ne geziyorsun şu saaatte forumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDay

quote:

tabi ailenle asosyal olursun git babanla felan konuş ne geziyorsun şu saaatte forumda

babam da en az benim kadar vakit geçiriyor bilgisayarda

bir de mutlular yani ne bileyim anlamıyorum ben, ben çok daralıyorum, düğünde oynayan apaçilere bile özenir oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: en birinci ben oldum

quote:

quote:

bir de mutlular yani ne bileyim anlamıyorum ben, ben çok daralıyorum, düğünde oynayan apaçilere bile özenir oldum

bende asosyalim * dügünde bile oynamam otururum millet oynar :( ben onu bıraksamda o beni bırakmıyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende asosyalim * dügünde bile oynamam otururum millet oynar :( ben onu bıraksamda o beni bırakmıyo

benim umudum üniversite, üniversitede farklı biri olmak istiyorum.

büyük konuşmayım ama ben çocuğuma sosyal bir ortam sunamayacak durumda olursam çocuk yapmam sanırım.

18-19 yaşından sonra sosyalleşmeye tecrübe edinmeye çalışmak büyük eksiklik. bir de bakıyorsun toplum içinde senden rahat davranan adamlar kazmanın önde gideni, ama olmuyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en birinci ben oldum -- 1 Temmuz 2012; 21:27:41 >

• haklısın sen asosyal misin baban yoruluyordur işten güçten benim babamda öyle ne yapsın adam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

haklısın sen asosyal misin baban yoruluyordur işten güçten benim babamda öyle ne yapsın adam

babam aslında görmüş geçirmiş biri, insalardan soğumuş biraz.

tamam böyle mutluysa bana söz düşmez ama bana göre fazla asosyaller, bir sınırı olmalı yani.

hadi babam neyse işe gidiyor filan ama annem çoğu gün evde oturuyor öyle garibim. üzülüyorum onun için ama mutlu da bir diğer taraftan.
  • bizimkilerde asosyal biraz ama ayda yılda bir dügüne gideriz babam pc takılmaz tv izler sonra da uyur aile zaten 23.00 dan sonra rüyadadır benim dışımda.
  • quote:

Çıkışak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

quote:

Çıkışak mı?

Cikista bakariz

• tam tersi anne ve babam çok cana yakındır arkadaşlarına felan gidip gelirler öyle asosyal yönleri yok fakat ben metin2 ye başladğım günden beri doğru dürüst konuşmayı unuttum birisiyle muhabbete giriyim diyorm ne diyeceğimi bilmiyorum bu hale düştüm yzk bna .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

tam tersi anne ve babam çok cana yakındır arkadaşlarına felan gidip gelirler öyle asosyal yönleri yok fakat ben metin2 ye başladğım günden beri doğru dürüst konuşmayı unuttum birisiyle muhabbete giriyim diyorm ne diyeceğimi bilmiyorum bu hale düştüm yzk bna .d

metin2 silkroad vb. oyunlar pişmanlıktır zaman kaybı git pvp oyna

• quote:

benim ailem öyle, babam işte değilse (işi çok vakit harcatmıyor gerçi) bilgisayar başında olur ve ya film izler, annem hep evdedir ev işi ve ya tv, ben zaten asosyalim. görüştüğümüz akraba yok, komşu yok 1-2 tane babamın işte arkadaşı var ayda yılda bir ev oturmasına gidilir onlara, ayda yılda bir de dışarı çıkarız beraber avm'lere filan gideriz.

büyük bir eksiklik değil ama hiç düğüne gititğimizi hatırlamam mesela. tabi bunda şehir değiştirmemiz de etkilidir, çocukken gitmişizdir ama son yıllarda iyice içlerine kapandılar. üzülüyorum bazen onlar için, ama mutlu da gözüküyorlar biraz.

Oğlum 2 dakikada asosyal yaptın beni ayın yılın başı bir filim izleyelim dedik burnumuzdan getirdin geçen hafata düğüne götürüyüm dedimde kendin gelmedin ne zaman unuttun senle eve gelince görüşecez

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

quote:

benim ailem öyle, babam işte değilse (işi çok vakit harcatmıyor gerçi) bilgisayar başında olur ve ya film izler, annem hep evdedir ev işi ve ya tv, ben zaten asosyalim. görüştüğümüz akraba yok, komşu yok 1-2 tane babamın işte arkadaşı var ayda yılda bir ev oturmasına gidilir onlara, ayda yılda bir de dışarı çıkarız beraber avm'lere filan gideriz.

Oğlum 2 dakikada asosyal yaptın beni ayın yılın başı bir filim izleyelim dedik burnumuzdan getirdin geçen hafata düğüne götürüyüm dedimde kendin gelmedin ne zaman unuttun senle eve gelince görüşecez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

tam tersi anne ve babam çok cana yakındır arkadaşlarına felan gidip gelirler öyle asosyal yönleri yok fakat ben metin2 ye başladğım günden beri doğru dürüst konuşmayı unuttum birisiyle muhabbete giriyim diyorm ne diyeceğimi bilmiyorum bu hale düştüm yzk bna .d

metin2 silkroad vb. oyunlar pişmanlıktır zaman kaybı git pvp oyna

geç olsada farkettim ve oyunu bıraktım karakterimi 2000 liraya sattım ne trsi ne pvp si bana uzak olsn artk :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.