Şimdi Ara

Esenyurt'a Taşınmak İsteyen Gelmesin ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
6
Favori
61.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZinharYasak

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

quote:

Kadıköy iskele tarafındaki evler güzel kiralarda uygun.yeni geldim ama beğendim butarafları

ciddi misin hcam kadıköyde ev arıyorum ne kdar fiyatlar ?

Valla benim kaldığım öğrenci evi 3+1 750 mi 600 mü ne kirası.

tam olarak mahalle cadde ismi felan verebilir misiniz çünkü ben bakıyorum o fiyatlara o tarz bir ev yok yani kadıköy merkezi harici buralara bile baktım: koşuyolu-kozyatağı-göztepe-kızıltoprak hiç göremedim öyle bi yer :S

hacı yarın dışarı çıkıp bakarım geçerken hiç dikkat etmedim cadde ismine felan sokağa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kadıköy iskele tarafındaki evler güzel kiralarda uygun.yeni geldim ama beğendim butarafları

tam olarak mahalle cadde ismi felan verebilir misiniz çünkü ben bakıyorum o fiyatlara o tarz bir ev yok yani kadıköy merkezi harici buralara bile baktım: koşuyolu-kozyatağı-göztepe-kızıltoprak hiç göremedim öyle bi yer :S

hacı yarın dışarı çıkıp bakarım geçerken hiç dikkat etmedim cadde ismine felan sokağa

tmm hoca bana haber et acil ulaşımı rahat kadıköyden ev bulmam gerek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Karışırsan Bana Alo Yap :) Yaşını Bilmiyorum Ama Ben 28 Yaşındayım Safkan Ofluyum :)

Yalnız mı yaşıyorsunuz ?

Keşke ev tuttuktan sonra değil de, tutmadan önce konu açsaydınız, ben bu bölgeyi az çok biliyorum yardımcı olabilirdim.

Galiba kiraladınız, eğer imkanınız varsa hemen veya 1 kaç ay içinde kontratınızı feshedin. Esenkent'den ev bakın kiralar gayet uygun zannediyordum ki sahibindenden ilanlara bakana kadar!

Sizin için 3+1 buldum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-esen-emlak-tan-esenkent-te-okul-karsisi-temiz-ferah-3-1-daire-90252993/detay

2+1'de buldum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-esenkent-orkide-de-kiralik-72-m2-ara-2-1-ferah-villa-tadinda-90440646/detay

2 ilanla hiç bir şekilde alakam yoktur sadece en uygun olanını kıstas aldım.

• quote:

2 Hafta Oldu Taşınalı Fakat Merkezi Kısım Sanırım Köyiçi Olarak Geçiyor Böyle Pislik Bir Yer Görmedim.Kız Görmesinler Deli Gibi Bakıyorlar Sağda Solda 3-5 Tane Eleman İnsanın Gözüne Bakıyor Bir Laf Söylesen Hepsi Koşup Gelicek Ben Esenyurt'un İçin Değilim Hoşdere Yolu Üzerinde Kiptaş 3.Etapta İkamet Ediyorum Allahtan Site İçi Temiz Bir Problem Yok.Ama Esenyurt'un Merkezi Gerçekten Yaşanılcak Bir Yer Değil Taşınmak İsteyenler Bir Kere Daha Düşünsünler.Benim Bulundugum Yer Bahçeşehirin Yanında Kalıyor O Yüzden Pek Bir Problem Görmüyorum.Ancak Arabası Basık Olan Çok Problem Yaşar 5 Metrede 1 Kasis Var Çok Abartmışlar.Minibüsü Desen 10 Km'lik Yolu 1 Saatte Gidiyor.Şuan Elimde Olsa Direk Çıkıcam Florya Tarafına İnicem Ama 1 Yıllık Kontrat İmzaladık Nasıl Geçer Bilmiyorum.

Konuyu Açmamın Sebebi Arkadaşlara Yardımcı Olmak.Esenyurt Köyiçi,Parseller,Tabela Vs.. Kötü Yerler Annemi Kardeşimi Gönül Rahatlığıyla Bir Yere Gönderemiyorum.Taşıncaksanızda Kiptaş 3.Etap Mevkisi Kötü Değil Önerebilirim Aynı Zamanda İhtiyaclarınız İçinde 500 Metre Mesafede Pazar Türk Diye Bir Yer Var Pazar Alışverişlerinizi Yapabilirsiniz.Salı ve Cumartesi Günleri Açık.Yine Aynı Mesafede Akbatı AVM Var Gerçekten Kaliteli Dizayn Edilmiş Büyük Bir Yer.Ama Buraya Gelicekseniz Kesinlikle Şahsı Aracınızın Olması Gerkiyor.Minibüsçüleri,İnsanları Konusmayı Bilmeyen İnsanlarla Dolu

ben 3.etapta oturuyorum buralarda fena bozuldu. Neyseki taşınıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

banada banada acil taşınmam lazım 700 e kadar daire bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

banada banada acil taşınmam lazım 700 e kadar daire bakıyorum.
    kadiköyde 3+1 o fiyatlara esenyurt içinse medeniyetin başkenti tanımı doğru olur heralde.!

• gencler buyrun avcilar firuzkoye gol manzarali sessiz sakin genelde gocmen dedigimiz vatandaslar var buraya beklerim kiralar 300 350 den basliyor avcilara 10 dk metrobuse yani.apaci mapaci yok buralarda ben esenyurttan geldim buraya ve cok can sikici esenyurtu ariyorum valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

kadiköyde 3+1 o fiyatlara esenyurt içinse medeniyetin başkenti tanımı doğru olur heralde.!

Kadıköy'de iskeleye yakın evler ne kadar eski olsa da o fiyata bulmanız mümkün değil. 750 neyse de 600 falan imkansız.

Bu civarda 20 tane eve girmiş biri olarak söylüyorum; benim kaldığım ev içlerinde en iyisi. Çok büyük olmamasına rağmen 800 TL kira ödüyoruz. 3+1 olup temizlik/yenilik olarak benim kaldığım evin yanına yaklaşamayacak evler 1000-1200 civarı.

• Esangeles
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaniyorsunfuatabi

Esangeles
    esenyurta yolum düşmedi de yenibosna,bağcılar avcılar şirinevler oraları biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

esenyurta yolum düşmedi de yenibosna,bağcılar avcılar şirinevler oraları biliyorum

Alıntıları Göster
    beylikdüzü daha iyi. elit bir semt
  • Merhaba Esenyurt Pınar Mahallesinden annemin ve ablamın ev alma durumu var,nasıl bir yer fikir verebilecek olan var mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ben bikere güngörene kiralık bi eve bakmaya gittim, oralara ilk defa gidiyom hayatımda, bağcılar devlet hastanesinin alt tarafında kalan bi yermiş, gidince öğrendim.

taksiden bi indim aman allahım, her köşede 5-6 kişilik gruplar halinde elinde tespihlerle falan bekleyen, gelen geçene tip tip bakan garip garip gençlerle dolu. evi buldum, ev sahibi kendisi de benim evime yakın bi yerde oturuyomuş, kadıköy tarafında. abi dedim kusura bakma, yanlış anlama, evin güzel ama ben çevreyi pek beğenmedim dedim. adam tabi direk kabul etti, zaten aynı yerde oturduğumuz için, buralar bizim orlara benzemez falan dedi hak verdi bana.

evden çıktım otobüs durağına kadar zor gittim, millet tip tip bana bakıyo. bide bekar olarak ev bakmaya gittiğim için iyi giyinmiştim. durakta otobüs beklerken bile garip tipli biri otobüs gelene kadar aralıksız beni süzdü.

bidaha uğramam oraya.

Bağcılar Karabayır Diye Bir Yer Var İyiki Ordan Geçmemişsin

Bende oralıyım Çin çin akar

Edit: oha yılların konusuymuş biri uplayınca yeni konu sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof.exx -- 8 Mart 2014; 23:08:40 >

• quote:

2 Hafta Oldu Taşınalı Fakat Merkezi Kısım Sanırım Köyiçi Olarak Geçiyor Böyle Pislik Bir Yer Görmedim.Kız Görmesinler Deli Gibi Bakıyorlar Sağda Solda 3-5 Tane Eleman İnsanın Gözüne Bakıyor Bir Laf Söylesen Hepsi Koşup Gelicek Ben Esenyurt'un İçin Değilim Hoşdere Yolu Üzerinde Kiptaş 3.Etapta İkamet Ediyorum Allahtan Site İçi Temiz Bir Problem Yok.Ama Esenyurt'un Merkezi Gerçekten Yaşanılcak Bir Yer Değil Taşınmak İsteyenler Bir Kere Daha Düşünsünler.Benim Bulundugum Yer Bahçeşehirin Yanında Kalıyor O Yüzden Pek Bir Problem Görmüyorum.Ancak Arabası Basık Olan Çok Problem Yaşar 5 Metrede 1 Kasis Var Çok Abartmışlar.Minibüsü Desen 10 Km'lik Yolu 1 Saatte Gidiyor.Şuan Elimde Olsa Direk Çıkıcam Florya Tarafına İnicem Ama 1 Yıllık Kontrat İmzaladık Nasıl Geçer Bilmiyorum.

Konuyu Açmamın Sebebi Arkadaşlara Yardımcı Olmak.Esenyurt Köyiçi,Parseller,Tabela Vs.. Kötü Yerler Annemi Kardeşimi Gönül Rahatlığıyla Bir Yere Gönderemiyorum.Taşıncaksanızda Kiptaş 3.Etap Mevkisi Kötü Değil Önerebilirim Aynı Zamanda İhtiyaclarınız İçinde 500 Metre Mesafede Pazar Türk Diye Bir Yer Var Pazar Alışverişlerinizi Yapabilirsiniz.Salı ve Cumartesi Günleri Açık.Yine Aynı Mesafede Akbatı AVM Var Gerçekten Kaliteli Dizayn Edilmiş Büyük Bir Yer.Ama Buraya Gelicekseniz Kesinlikle Şahsı Aracınızın Olması Gerkiyor.Minibüsçüleri,İnsanları Konusmayı Bilmeyen İnsanlarla Dolu

hocam esenyurtun kötülemişsin dediklerin hepsi doğru ama bizi de unutma bende esenyurtta oturuyorum belki duymuşsundur göçmen mahallesi veya yenikent diye buralar temiz güzel yerler

edit:ağır fail oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGGGER -- 8 Mart 2014; 23:12:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karaköy_soğancısı

[size=6]AVRUPA YAKASINDAN NEFRET EDİYORUM

Bizim bi arkadaş var güngörende oturuyor neredese güngörene tapıcak üsküdara çamlicaya köy diyor ip izsiz diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: karaköy_soğancısı

[size=6]AVRUPA YAKASINDAN NEFRET EDİYORUM

Bizim bi arkadaş var güngörende oturuyor neredese güngörene tapıcak üsküdara çamlicaya köy diyor ip izsiz diyor

Alıntıları Göster
    Oraya çok güzel bi kız arkadaş gitmişti.Benle alakası yok.Yazık oldu kıza.Pişmanlık mesajları atıyordu.Hep aileler işte.Ben ise kendim yönetiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DIGGGER

quote:

hocam esenyurtun kötülemişsin dediklerin hepsi doğru ama bizi de unutma bende esenyurtta oturuyorum belki duymuşsundur göçmen mahallesi veya yenikent diye buralar temiz güzel yerler

edit:ağır fail oldum
    bizde haramidereye taşındık 4 ay oldu nerdeyse çok ölü bir yer kafa dinlemeye gelen varsa gelsin onun dışında bulaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2380D2E6A

bizde haramidereye taşındık 4 ay oldu nerdeyse çok ölü bir yer kafa dinlemeye gelen varsa gelsin onun dışında bulaşmayın.

Alıntıları Göster
    haramidere / yakuplu o civarlarda emlak sektöründeyiz yatırım olarak ev alınabilir anca çünkü kötü bir yer olsa bile gelişmekte olan bir yer bunu da göz önünde bulundurmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2380D2E6A

Alıntıları Göster
    şu esenyurttaki abi bi lira ver abi bi sigara ver diyenleri napacaz yav.günün birinde şişlicekler ama ne zaman.bişeyde yapamıyosun it kopuk hepsi.ben erkek olduğum halde tip tip bakıyorlar.fazla çıkmamak lazım

• Esenyurt Ardıçlıda oturuyorum. Serseri deseniz istanbulun her semtinde var, ama çevre güzelliği ve yaşanabilirlik açısından oturduğum Ardıçlı ve Yenikent mahallesini tavsiye ederim. Merkez köyiçine yakındır ama ben işim düşerse gidiyorum oraya zaten merkez olduğu için her tipten insan görmeniz muhtemel orada. Bazen eski oturduğum yer, Güngörene gidiyorum arkadaşları ziyarete, her gittiğimde Esenyurt gibisi yok diyorum inanılmaz yaşanabilirliği zor bir yer olmuş Esenyurta göre. Memnunum yaşadığım ilçeden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagnomels -- 8 Mart 2014; 23:34:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.