Şimdi Ara

Esad Rejiminin sivillere karşı yaptığı katliam sızdırıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    “Esad rejiminin barbarlığının görüntüleri 2013 yılında Şam'ın Al-Tadamon semtinde Esad güçleri tarafından 41 sivilin infazını gösteren görüntüler ortaya çıktı https://t.co/90LYchTY9M”
    https://twitter.com/ExtremeHBR/status/1519743363771162626

Tam hali =

STyoutube
    video kaynağı https://www.theguardian.com/world/2022/apr/27/massacre-in-tadamon-how-two-academics-hunted-down-a-syrian-war-criminal
    https://www.youtube.com/watch?v=MwvjaWW-Rko

• Umrumda değil osmanliya isyan edip yikmasalardi hala suriyeliler bizim sorunumuz değil osmanli olarak biz onlara koskoca ülke verdik mi verdik o halde orada yaşamak daha fazla bizim sirtimiza binmemek onlarin boynunun borcudur

Bu suriler burada dursunlar 3 nesil sonra gene boyle olacaklar bunların kaninda var araplar tee Peygamberin zamanindan oncesinden beri kabile savaşını spor olarak görür kavgasiz hir gursuz çingenelik yapmadan duramazlar

İstiyorsa 10 milyon kisi ölsün beni ilgilendirmez ben devletimin milletimin bekasindan gerisini dusunmem boyle düşünmeyen de vatan millet devlet nedir anlayamayan humanizmin yetistirdigi sjw dejenere neslidir

Aynı görüntüler Ukrayna'dada var yada olacak ne bekliyordunuz?

Savaş ve iç savaş bu neyin duyarını kasıyorsunuz? Güneydoğu'da pkk öldürdüğü bebekler çocuklar kadınlar 20 yaşında askerler kimin sesi çıktı zamanında?

Suriyelileri aklama tasvip etme çabalariniz boşuna ver eline silahı savaşıp ölsün biz böyle yaptık , dedemin dedesi 6 küçük çocuk bırakıp gitmiş Çanakkale'ye neyin acitasyonu bu?

• Umrumda değil osmanliya isyan edip yikmasalardi hala suriyeliler bizim sorunumuz değil osmanli olarak biz onlara koskoca ülke verdik mi verdik o halde orada yaşamak daha fazla bizim sirtimiza binmemek onlarin boynunun borcudur

Bu suriler burada dursunlar 3 nesil sonra gene boyle olacaklar bunların kaninda var araplar tee Peygamberin zamanindan oncesinden beri kabile savaşını spor olarak görür kavgasiz hir gursuz çingenelik yapmadan duramazlar

İstiyorsa 10 milyon kisi ölsün beni ilgilendirmez ben devletimin milletimin bekasindan gerisini dusunmem boyle düşünmeyen de vatan millet devlet nedir anlayamayan humanizmin yetistirdigi sjw dejenere neslidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Yine de ben sevmiyorum Esad rejimini Çin-Rusya-Kuzey Kore-İran gibi ülkeler desteklediği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 30 Nisan 2022; 5:33:49 >
  • Ben de sevmiyorum umrumda bile değil rejim tek istediğim ulkemdeki arsız siginmacilarin derhal def edilmesi resmen ulkenin icine ediyorlar

• Bu video yuzde 99 fake yada eski tarihli bu arada

Suriye savasini yıllardır takip ediyorum son 2 3 senedir suriyedeki haritada ciddi hicbir değişim olmadi muhalifler biraz yer kaybetti o kadar catismalar da cok az mesele siyasi sekilde çözülecek oyun sıkıştı boyle catismalar yok

Ha fake değilse de zerre umrumda olmaz benim icin aslolan devletimin milletimin bekasidir esad isterse 100 milyon arab öldürsün gözümün önünde yapsın hatta umrumda olmaz yeter ki benim ülkeme zarar vermesin haaa benim ülkeme 1 taş attırırsa ben gider onun kafasina sıkarım imkanı buldugum dakikada o ayrı

Arapların kaninda vardır siddet peygamber bile adam edemedi bunlari biz hic edemeyiz

Bu arada isid 2 askerimizi canli canli yakti bu aktroller cikip bu video fake algi operasyonu dediler halkin sesini bastirdilar bu videoda ölenler kim zerre umrumda değil ama masallah askerlerimizden daha cok konusuldular

İste ihvanci hükümet zihniyeti budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 30 Nisan 2022; 5:50:46 >

• Tamam yine sevme ama Surileri alsın artık.

• 1 tane videoyla milyonlarca ne oldugu belirsiz insanın alınmasına resmen ses cıkarmayın demeye getiriyorlar

hassektör diye bişiy duydum, yok öyle dünya. Bu ülke kanla kazanıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı görüntüler Ukrayna'dada var yada olacak ne bekliyordunuz?

Savaş ve iç savaş bu neyin duyarını kasıyorsunuz? Güneydoğu'da pkk öldürdüğü bebekler çocuklar kadınlar 20 yaşında askerler kimin sesi çıktı zamanında?

Suriyelileri aklama tasvip etme çabalariniz boşuna ver eline silahı savaşıp ölsün biz böyle yaptık , dedemin dedesi 6 küçük çocuk bırakıp gitmiş Çanakkale'ye neyin acitasyonu bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WonderCx W kullanıcısına yanıt

Adam ben alacam ama Türkiye yollamıyor diyo zaten.

• Konuyu paylaşan arkadaşa soruyorum, daha fazla mültecimi alalım onumu istiyorsun ?

• derlemeler kullanıcısına yanıt

Hayır

• mhmdvv M kullanıcısına yanıt
    O zaman para versin bizimkiler asla hayır diyemez 😀

• Birbirini katleden insanları niye ülkeye alıyoruzki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizenesi bundan, illaki mazlumlar alınacaksa gidip Çin'in baskı altınına alıp asimile etmeye çalıştığı Türkmen soydaşlarımızı tercih ederim veya medeniyeti bilen ukraynalıları. Onda da sayıları şimdikiler gibi 15Milyon değil, en fazla 1-2 milyon falan. Çöl faresi görmek, o berbat dillerini duymak istemiyorum ülkemde. Türkiye Türklerindir ve öyle kalacaktır.

• hocam sürekli çatışma yaşanan bu geri kalmış ülkelerdeki rejimlerin alayı aynı. kendilerine karşı olan herkesi katlediyorlar. sevilecek bir yanı yok hiçbirinin.

zamaninda oğul şah Pehlevi kılıbık birisi olduğu için kendi düşmanlarını öldürmeyip sadece hapsetmeye çalıştı, sonuçta bu yöntem onun sonunu getirdi, öldürmediği düşmanları onun rejimini yıkıp sonrasında çıkan iç savaşta çok çok çok daha fazla kişiyi öldürdüler.

savunmuyorum, sadece realite bu diyorum. bunların alayı böyle. hiçbirinin sevilecek bir yanı yok ve genellikle daha fazla öldürme meraklısı olan başta kalıyor.

Esat da aynı diğer orta doğu ülkeleri gibi uç seviyede istihbarat sistemi uyguluyor. yani ispiyonlama sistemi. biri senin Esat karşıtı olduğunu ispiyonlarsa anında kaybolursun, Esat güçleri seni alır götürür yok eder, kayıtlara "kayıp" olarak geçersin "infaz edildi" olarak değil. orta doğu ülkelerinin hepsi aynı ve onyıllardır bu böyle. ve Esat'ın mulalifleri başa geçseler onlar da aynı sistemi kuracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Mayıs 2022; 9:58:58 >

• Savaş ortamında kimin gerçekten masum kimin gerçekten sivil olduğunu ayırt etmesi zordur, her yayınlanan sivil infaz görüntüsüne inanmayın yani. Üstünde sivil kıyafetler olması o adamın o askerlere kurşun sıkmış olabileceği ihtimalini değiştirmez, videonun öncesi yok o adamlar yakalanırken ki görüntüler yok çünkü.

Çukur operasyonlarında da teröristlerin hepsi sivil kıyafetle çatışıyordu neden çünkü öldüklerinde TC masum sivil insanları öldürüyor propagandası yapabilmek için.

Ayrıca sivil olsalar bile belki teröriste-düşmana yardım ettiler bilme imkanımız yok. Savaş ortamında herkes kamuoyunun desteğini alabilmek için karşısındakini savaş suçlarıyla suçlamaya çalışır hatta düşman kılığına girip savaş suçu işler.

Bizim kaç tane askerimiz-polisimiz sivil mi terörist mi ayırt etmeye çalışırken şehit olmuştur. Halbuki şüphelendiğine sıkma imkanı verseler o sivil kıyafetli anaları belli olmayanlar fırsattan yararlanamadan geberir giderlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 1 Mayıs 2022; 10:11:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.