Şimdi Ara

Ertuğrul Sağlam: Çok güzel bir gol yedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Bursaspor sahasında Valencia'ya 4-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Sağlam, "Valencia bizden iyi bir takım. Bu tarz ekiplere karşı daha fazla mücadele edip, koşmamız gerekiyor. İlk yediğimiz gol bizim açımızdan şanssızdı; ama güzel bir gol yedik. Devre sonunda gelen ikinci gol ise dengelerimizi bozdu. Skoru değiştirmek isterken, savunmada açık vermemek mümkün olmuyor. Valencia'nın etkili futbolcuları cezayı hemen kesiyor. İkinci yarı Sercan ve Turgay'ın girişiyle maçı kendi tempomuza soktuk ama çok kötü bir 3. gol yedik. Bu da zaten müsabayı kopardı. Türkiye Ligi'nde bazı hataları kapatabiliyoruz; ama Avrupa maçlarında bu tarz hataları affetmiyorlar. Telafi etmek için uğraşacağız" dedi.

KAYNAK

Evet gol gerçekten çok güzeldi

• Süper bi goldü cidden saglam işi biliyo abi .
  • Kaleci hatası veya değil.Bir takım 25 dakikadan fazla top peşinde koşamaz(eğer avantajlı durumda çıktığın bir eleme maçının rövanşı değilse ya da önde değilsen) bu konuda iddialıyım adamda motivasyon falan kalmaz.25dk 2 pas yapmadan top peşinde koşarsan öyle ya da böyle o golü yersin.Güzel goldü kaleci hatasıydı sadece bahane olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar:TheLastAirbender

Süper bi goldü cidden saglam işi biliyo abi .

Evet harbi işi biliyor gelişmede göstermiş zaten %50
  • Ben golü görmedim desem
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Ben golü görmedim desem

Haftanın en güzel golü olacak belki de.. ;

http://www.youtube.com/watch?v=-43_AYGRei8
  • quote:

Ben golü görmedim desem

Bende sana şöyle maçın özetinin linkini versem

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=150439188321809&ref=mf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir anda falso aldı kalecinin hatası olduğunu düşünmüyorum
  • Teşekkürler beyler
  • quote:

Teşekkürler beyler

Bu da sadece o gol

http://www.facebook.com/video/video.php?v=428842857404&ref=mf
  • Ertuğrul sağlam yanılmıyorsam 7. veya 8. kez şampiyonlar ligi maçında takımın başında.Gol istatisliğini bulabilcek varmı
  • dalga geçecek yer arıyorsun, iki golde de uzaktan yarmaca vurdu adam. ondan sonra 2-0'ın dezavantajıyla oynamak zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

dalga geçecek yer arıyorsun, iki golde de uzaktan yarmaca vurdu adam. ondan sonra 2-0'ın dezavantajıyla oynamak zordur.

Ertuğrul sağlam'a diyorsun sanırım bunu.Çünkü bu sözler bana ait değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Ertuğrul sağlam yanılmıyorsam 7. veya 8. kez şampiyonlar ligi maçında takımın başında.Gol istatisliğini bulabilcek varmı

Olympique Marsilya-Beşiktaş: 2-0
    Beşiktaş-FC Porto: 0-1
    Beşiktaş-Liverpool: 2-1
    Liverpool-Beşiktaş: 8-0
    Beşiktaş-Olympique Marsilya: 2-1
    FC Porto-Beşiktaş: 2-0
    Bursaspor-Valencia: 0-4

4 atmış 19 yemiş grup maçlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 15 Eylül 2010; 15:17:12 >
  • Golde kaleci hatası yok, ağır çekimde izleyince çok belli oluyor. İlginç bir biçimde birden sola dönüyor top. Tino Costa uzaktan şut ustasıymış cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

dalga geçecek yer arıyorsun, iki golde de uzaktan yarmaca vurdu adam. ondan sonra 2-0'ın dezavantajıyla oynamak zordur.

Ertuğrul sağlam'a diyorsun sanırım bunu.Çünkü bu sözler bana ait değil

şark kurnazlığı yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Kaleci hatası yahu, neresi güzeldi.

• Benim anlamadığım adamla niye dalga geçiyorsunuz Fenerliler? Geçen senenin kini hala içinizde kalmış heralde.

Avrupa kupalarına gidememiş 3 takımın taraftarlarının Bursa'yla dalga geçmesi bence çok trajikomik bi durum
  • Ben ilk orda defansa falan çarptı top sandım. Çok güzel falso aldı.
  • Biraz züğürt tesellisi gibi olmuş ama neyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.