Bildirim
Erman Toroğlu : Beşiktaş Sehircisi Kendine Müslüman
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ilk önce takım adı söylemesini öğrensin bide yorumcu oluyor karaktersiz -
Valla videoda her şey anlatılıyor, yorum yapmaya gerek yok. -
nokta. -
Herkesin fikri kendine diyerek başlıyım.
Kendimi bildim bileli maça gide biri olarak, çok net taraftarın maça olan etkisini kesinlikle beğenmeyen biriyim. İnönüye ayda yılda 1 gelen biriyseniz gürültüden etikilenmeniz normaldir. Yalnız çıkan onca gürültü bana göre boş. Maç boyunca marş söylemenin ne takıma bir katkısı ne rakip takıma baskısı var. -
Hepsi yalaka... -
quote:
Orijinalden alıntı: itachi84
Kendimi bildim bileli maça gide biri olarak, çok net taraftarın maça olan etkisini kesinlikle beğenmeyen biriyim. İnönüye ayda yılda 1 gelen biriyseniz gürültüden etikilenmeniz normaldir. Yalnız çıkan onca gürültü bana göre boş. Maç boyunca marş söylemenin ne takıma bir katkısı ne rakip takıma baskısı var.
sana göre napmamız lazım ? Çoğu rakip oyuncunun senin deyiminle "gürültüden" rahatsız olup konsantresini kaybedebiliyor.Oturup çekirdek izlesek daha mı faydalı oluruz. -
Sonda konuşan sergen mi? Sanki onun sesine benziyor -
ozellikle hakemi etki altina almak konusunda soylediklerinde haksiz sayilmaz. ne maclar izledik taraftar ciddi ciddi hakemi etkisi altina aliyor veya rakibi daha cok etkiliyor. bizim taraftarimizin esi benzeri yok bu dogru ama etki etme konusu apayri. ayrica biz rakibe bile olsa haksiz cikan karta karsi oldugumuz icin farkliyiz... -
Videoyu filan izlemedim de ben bu adamdan resmen nefret ediyorum ya . İyice bitti artık lig tv'den atılmadan bırakmalıydı bu işi -
quote:
Orijinalden alıntı: Vlâdimir
quote:
Kendimi bildim bileli maça gide biri olarak, çok net taraftarın maça olan etkisini kesinlikle beğenmeyen biriyim. İnönüye ayda yılda 1 gelen biriyseniz gürültüden etikilenmeniz normaldir. Yalnız çıkan onca gürültü bana göre boş. Maç boyunca marş söylemenin ne takıma bir katkısı ne rakip takıma baskısı var.
sana göre napmamız lazım ? Çoğu rakip oyuncunun senin deyiminle "gürültüden" rahatsız olup konsantresini kaybedebiliyor.Oturup çekirdek izlesek daha mı faydalı oluruz.
Benim yazdığımdan oturup çekirdek yemeği çıkarıyorsan sende bir problem var. Ben kötü hatta berbat buluyorum. Beğenmek zorunda mıyım boş gürültüyü? Rakip atak yaparken Alllaaaahh bellaaaaa mızı ver siiinnnnn biz atak yaparken Alllaaaahh bellaaaaa mızı ver siiinnnnn, rakip atak yaparken kartal gol gol gol biz atak yaparken kartal gol gol gol. Taraftar dediğin hakemi baskı altına alır,pozisyona göre tepki verir. Bana göre o topluluğun önceliği beşiktaşa destek vermek değil kendilerini tatmin etmek. İşte gidelim,bağıralım boş boş millet bizi konuşsun,hatta avrupa maçı falansa 2 kat bağıralım iki yabancı bizi övsün koltuklarımız kabarsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Soul
Videoyu filan izlemedim de ben bu adamdan resmen nefret ediyorum ya . İyice bitti artık lig tv'den atılmadan bırakmalıydı bu işi
İşin kötüsü ne biliyor musun. Geçen sene Arda'ya neler dedi. O zamanlar laf eden GSliler ve onu sevmeyen Beşiktaşlılar şu süreçte Fenerbahçe'ye saldırdığı için resmen aşığı oldular. Bu adam kadar Fenerbahçe düşmanı ve kednini beğenmiş yorumcu yoktur bence. Hakemlik naraları atıyor, söylenene göre iyi hakem de değilmiş. -
quote:
quote:
quote:
sana göre napmamız lazım ? Çoğu rakip oyuncunun senin deyiminle "gürültüden" rahatsız olup konsantresini kaybedebiliyor.Oturup çekirdek izlesek daha mı faydalı oluruz.
Benim yazdığımdan oturup çekirdek yemeği çıkarıyorsan sende bir problem var. Ben kötü hatta berbat buluyorum. Beğenmek zorunda mıyım boş gürültüyü? Rakip atak yaparken Alllaaaahh bellaaaaa mızı ver siiinnnnn biz atak yaparken Alllaaaahh bellaaaaa mızı ver siiinnnnn, rakip atak yaparken kartal gol gol gol biz atak yaparken kartal gol gol gol. Taraftar dediğin hakemi baskı altına alır,pozisyona göre tepki verir. Bana göre o topluluğun önceliği beşiktaşa destek vermek değil kendilerini tatmin etmek. İşte gidelim,bağıralım boş boş millet bizi konuşsun,hatta avrupa maçı falansa 2 kat bağıralım iki yabancı bizi övsün koltuklarımız kabarsın.
Hayır tabi ki beğenmek zorunda değilsin.Tamam senin dediğin gibi olsun sadece millet bizi konuşması için kuru gürültü yapıyoruz diyelim.Ama futbolculara sorunca bütün futbolcuların ilk bahsettiği şey taraftar ve taraftarın kendilerini ateşlediğini kazanmak zorunda hisstettirdiklerini söylüyolar.Bilmem sen görebiliyormusun ama o kuru gürültüyü yapan taraftarın önünde takım daha istekli oynuyor.
-
-
Sehirci ne oluyor yeni mi çıktı -
quote:
quote:
quote:
quote:
Hayır tabi ki beğenmek zorunda değilsin.Tamam senin dediğin gibi olsun sadece millet bizi konuşması için kuru gürültü yapıyoruz diyelim.Ama futbolculara sorunca bütün futbolcuların ilk bahsettiği şey taraftar ve taraftarın kendilerini ateşlediğini kazanmak zorunda hisstettirdiklerini söylüyolar.Bilmem sen görebiliyormusun ama o kuru gürültüyü yapan taraftarın önünde takım daha istekli oynuyor.
Futbolcu dediğin yalakanın önde gidenidir. Bu birazda futbolcu taktiği. Beşiktaş'ta seyirciden güçlüsü yok. Bizde futbolcu kötü durumda olsa bile taraftar şöyle taraftar böyle diyerek takımda kalabilir. Şimdi dersen ki bizim futbolcular taraftara yalakalık için yapıyorda yabancılar nede böyle? İlki bizim muhabirler gider adama maçı falan sormaz gider şak diye taraftarı sorar. İkincisi, görsel açıdan güzel şeyler yapılıyor, mesela buhttp://www.youtube.com/watch?v=-LKzd7IvGjY&feature=related .Oturup izlersin zevk alırsın ama sorunda bu rakibde zevk alır, baskı altına girmez. Sen şovunu yap, senelerdir olduğu gibi rakip takır takır topunuda oynar, hakem lime lime de doğrar. Ben yıllardır inönüde taraftarım baskısıyla zor duruma düşen bir takım görmedim. Gelen rahat rahat topunu oynar.Hatta bazen taraftarı bile arkasına alır. Fenerin taraftarını hiç beğenmem ama adamları bizden kesnlikle daha baskılı. Hangi pozisyonlarda hakeme tepki gösterilecek,hangi pozisyonda rakibe bağırılacak zaman zaman iyi yapıyorlar. Bu yüzdendir ki takım kötü oynasa bile kendi evinde 20 maç üst üste kazanır 1 maç kaybeder sonla 15 maç üst üste kazanır.Biz son 5 yılda inönüde 5 maç üst üste kazanmışmıyız bilmiyorum.
-
Beşiktaş seyircisinin çıkarttığı sese GÜRÜLTÜ diyen, ne futboldan ne tezahürattan, anlar...
Gürültü, FB maçında Sadece bayanların ve çocukların alındığı maçta çıkan sestir. Gürültü, maç boyu VUVUZELLA çalındığında çıkan sestir. Ahenk yoktur, melodi yoktur hiçbişey yoktur.. bu gürültüdür.
BJK taraftarı şarkı söyler tezahürat yapar, ve bunların hepsi SENKRONİZE BİR ŞEKİLDEDİR! ve bir AHENGİ vardır. beğenirsiniz beğenmezsiniz. BJK STADINDA YAPILAN TEZAHÜRAT KULAK TIRMALAMAZ, belki çıkan YÜKSEK SES sizi rahatsız edebilir. Rahatsız olanların rahatsızlığı şundan da gelebilir, Arabesk seven biri belki Pop tan rahatsız olur, RnB seven Trance müzikten belki rahatsız olur... bunun gibidir yani. hayat tarzına vs uymadığı için olabilir..
o yüzden geçin boş muhalefeti. BJK taraftarı dünyada tektir, eşsizdir benzeri yoktur.
-
böyle adamlar yorumculuk yapıyor.yazık... -
Beşiktaş'mı iyi tezahürat yapmıyor! Şaşırdım. Keşke, tüm takım taraftarları o şekilde kombineli bağırsa.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X