Şimdi Ara

Erkekler cilt kremi kullanıyor musunuz ya da bakım yapıyor musunuz? +Güneş kremi mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güneş kremi bile suremiyorum çok rahatsız oluyorum. Sizce güneş kremi falan gerekli mi? Bir de cilt için önerdiğiniz herhangi bir sey var mı? Öyle 5-6 ürün değil de adam akıllı 1-2 ürün yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 6 Temmuz 2023; 17:12:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sabah ğar sabununu yuzume harç ediyorum o kadar

• güneş kremi kullanmazsan cildin kırışır, kararır ve güneşten dolayı lekelenir. neden rahatsız oluyosun anlamadım

• O yağlılık hissi hoşuma gitmiyor bir de sıcaklık 40 derece, terleyince daha da kötü ama bundan sonra kullanıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyacun Çekmezoğlu

O yağlılık hissi hoşuma gitmiyor bir de sıcaklık 40 derece, terleyince daha da kötü ama bundan sonra kullanıcam
    çıkmadan 15-20dk önce sür

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam güneş kremi kesinlikle gerekli bence benim cildimde ufak kizarikliklar oluyordu dönem dönem meğer güneşten oluyormuş her zaman surmesen de hava çok güneşli olduğunda sür ben direk marketten aldim bi tane sürüyorum garnier marka sıkıntı yaşamadım şu ana kadar kız arkadaşım da la posay mi neydi oyle bir krem suruyordu ona da bakabilirsin ama pahalı onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam tsk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yks83571 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

parası sorun değilse yağsızlarını kullanabilirsin.

ben bunu kullanıyorum, 83 tl ye düşüyor baya uygun

Erkekler cilt kremi kullanıyor musunuz ya da bakım yapıyor musunuz? +Güneş kremi mevzusu
    Erkekler cilt kremi kullanıyor musunuz ya da bakım yapıyor musunuz? +Güneş kremi mevzusutrendyol.com
    Avon Care Sun+ Yüz Ve Vücut Için Günes Kremi Spf50 150 Ml. Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/avon/care-sun-yuz-ve-vucut-icin-gunes-kremi-spf50-150-ml-p-42231845
  • Erkekler cilt kremi kullanıyor musunuz ya da bakım yapıyor musunuz? +Güneş kremi mevzusu

• Bu dayıdan öğrenin yüz bakımını

• amacım güneşten korunmaksa ortalama bir güneş kremi işini görecektir piyasada en çok tercih edilen markalardan var ve kız erkek fark etmez yani

Senin hatunun kullandığını beğendim hocam onu sipariş verdim sağ ol bu arada.

• Erkekler cilt kremi kullanıyor musunuz ya da bakım yapıyor musunuz? +Güneş kremi mevzusu

Rica ederim hocam ne kadara aldınız benim manitde kupon falan oluyordu deseydiniz bana sorardım bi kupon falan var mı diye

Sorabilirseniz iyi olur hoca daha almadim bugün sipariş vericem 330 TL şuan

Tamam soruyum bi

• aga güneş kremi kullanıyorum bakım için onun harici extra bir şey sürmüyorum ama güneş kremi kesinlikle gerekli ihmal edilmemeli

Hocam hangi çeşidini almak istiyorsunuz bir de cilt tipiniz neymiş kremler ona göreymiş

Dün 200 tllik kupon varmış bitmiş o şimdi belirli ürünler için varmış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.