< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 6 Temmuz 2023; 17:12:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Erkekler cilt kremi kullanıyor musunuz ya da bakım yapıyor musunuz? +Güneş kremi mevzusu

-
-
sabah ğar sabununu yuzume harç ediyorum o kadar
-
güneş kremi kullanmazsan cildin kırışır, kararır ve güneşten dolayı lekelenir. neden rahatsız oluyosun anlamadım
-
O yağlılık hissi hoşuma gitmiyor bir de sıcaklık 40 derece, terleyince daha da kötü ama bundan sonra kullanıcam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çıkmadan 15-20dk önce sürquote:
Orijinalden alıntı: Beyacun Çekmezoğlu
O yağlılık hissi hoşuma gitmiyor bir de sıcaklık 40 derece, terleyince daha da kötü ama bundan sonra kullanıcam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam güneş kremi kesinlikle gerekli bence benim cildimde ufak kizarikliklar oluyordu dönem dönem meğer güneşten oluyormuş her zaman surmesen de hava çok güneşli olduğunda sür ben direk marketten aldim bi tane sürüyorum garnier marka sıkıntı yaşamadım şu ana kadar kız arkadaşım da la posay mi neydi oyle bir krem suruyordu ona da bakabilirsin ama pahalı onlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır hocam tsk
Teşekkürler hocam
parası sorun değilse yağsızlarını kullanabilirsin.
ben bunu kullanıyorum, 83 tl ye düşüyor baya uygun
trendyol.com
Avon Care Sun+ Yüz Ve Vücut Için Günes Kremi Spf50 150 Ml. Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/avon/care-sun-yuz-ve-vucut-icin-gunes-kremi-spf50-150-ml-p-42231845 -
-
Bu dayıdan öğrenin yüz bakımını
amacım güneşten korunmaksa ortalama bir güneş kremi işini görecektir piyasada en çok tercih edilen markalardan var ve kız erkek fark etmez yani
Senin hatunun kullandığını beğendim hocam onu sipariş verdim sağ ol bu arada.
-
Rica ederim hocam ne kadara aldınız benim manitde kupon falan oluyordu deseydiniz bana sorardım bi kupon falan var mı diye
Sorabilirseniz iyi olur hoca daha almadim bugün sipariş vericem 330 TL şuan
Tamam soruyum bi
aga güneş kremi kullanıyorum bakım için onun harici extra bir şey sürmüyorum ama güneş kremi kesinlikle gerekli ihmal edilmemeli
-
Hocam hangi çeşidini almak istiyorsunuz bir de cilt tipiniz neymiş kremler ona göreymiş
Dün 200 tllik kupon varmış bitmiş o şimdi belirli ürünler için varmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- okan üniversitesi tıp fakültesi yorumları
- elektrik mühendisliği ile elektrik elektronik mühendisliği farkı
- lise diploması okuldan mı alınır
- ip gerilmesi formülü
- diş hekimliği yazmayın
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X