Şimdi Ara

Bebekler İçin Hangi Çocuk Bezi,Mama ve Şampuanı Tavsiye Edersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar,belki hatırlayanlar olacaktır,Nisan Ayının ilk haftası dünyaya gelecek kız çocuğum için isim anketi açmıştım yaklaşık 1 ay önce.

Doğuma yaklaştık,çok az kaldı Nisan ayının 14.günü (14.04.2010) normal doğum tarihi bebeğimizin.Doğumlar beklenen tarihten erken de olabilir bilgisi olanlar bilir.

Allaha şükür bizim bebeğimiz erken doğum tehlikesini atlattı.Her an doğum da olabilir,2 hafta erken doğması sakıncaşı değil artık bebek sağlığı için.

İnşallah doğum sorunsuz geçer sağlıklı sıhhatli bir bebeğimiz olur.

Açtığım isim anketinde de yazmıştım,çocuk sahibi olmayı yaşamak gerekiyor,inanın kucağınıza almadan o duyguyu anlayamazsınız.

Biz de her geçen gün bu duyguya yaklaşıyoruz,bebeğimiz dünyaya geldiğinde bu tarif edilemez duygunun doruğunda olacağız sanıyorum.

* * *
    Doğum yaklaştıkça hazırlıklara devam ediyoruz.Yeni doğacak bebeğimizin kullanacağı eşyaları hazırlamaya çalışıyoruz.

İlk çocuğumuz olduğu için tecrübeli değiliz bebek büyütme konusunda,ama çok da tavsiye duyuyoruz tabi.Tavsiyeleri de önemsiyoruz.

Yeni doğan bebek için neler önerirsiniz,hangi ürünleri hangi markaları almamızı tavsiye edersiniz.

Özellikle bebek bezi ve bebek sampuanları konusunda tavsiyelere ihtiyacım var.

1.)Bebeğimiz hangi bebek bezini Kullanmalıyız?

2.)Bebeğimizin temizliği için hangi şampuan yada sabunları kullanmalıyız?(Türü ve Marka)

3.)Bebeğimiz için beik ve oyun parkı olarak ne tavsiye edersiniz?

4.)Bebeğimiz için hangi taşıma arabasını tavsiye edersiniz?

5.)Bebek için başka önerileriniz varsa yazarsanız mutlu olurum.Hangi yastık ve yatak,krem,ateş ölçer,ve benzeri bebekler için kullanılabilecek tüm ürünler hakkında.

Zamanı olmayan yada detaylı bilgisi olmayanlardan sadece bilgisi olan konularda olosa da yazmalarını rica ederim.

Zamanı az olanların bilgileri varsa en azından çocuk bezi konusunda tavsiye öneri yazmaları bizi sevindirir.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.

• Acele bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar, yeni doğan bebek için hangi bebek bezini tavsiye edersiniz.
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEBEK için ODA nemlendirici
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.