Şimdi Ara

Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okan tıp aklımı kurcalamaya başladı sıralamam 10100.sizce yazmalı mıyım? vakıflarda tıpa karşı bir önyargım var.Ama baktım okanın akademik kadrosu iyi gibi hastanesi de var ne diyorsunuz? normalde ktü düşünüyordum ancak kocaelinde oturuyorum okan evime yakın sayılabilcek bir yerde ?
    cevap ve önerilerinizi bekliyorum.

• Allah devlete zeval vermesin kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan üniversitesi nedir bir mantıklı düşün
  • KRALTRİCKY K kullanıcısına yanıt
    amin
  • Aéquitas A kullanıcısına yanıt
    arkadaşım nedeni ile belirtirsen çok mutlu olurum gerçekten çok bir iblgim yok okan ile ilgili.
  • adı okan?
  • Kesinlikle yazmayın bence.Sıralamanıza yazık.Ne olduğu belirsiz böyle üniversitelere kesinlikle gidilmemeli.
  • hocam okan olmazsa ktü gelecek büyük ihtimal.
  • tıpisteyenbirisi T kullanıcısına yanıt
    Ktü nasıldır bilmem ama trabzon cennet gibi bana göre.Ayrıca okandan 2131312312 kat iyidir.Yazmayın bence okan.
  • tamam hocam görüşlerin için teşekkürler.
    Okan üniversitesi ülkemin en bilindik boş üniversitelerinden biridir. Genelde barajı geç istediğin bölüme yerleş mantığıyla bölümlerini öğrenci dolduran üniversiteciklerden biri. Tıp fakültesi bile açması sıkıntı bana sorulacak olursa, tabii tıp fakültesi sıralaması düşük değil ancak üniversitenin %90'ı bu şekilde.

• Aéquitas A kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam.bu kadar olumsuz yprumdan sonra yazmamam en hayırlısı gibi gözüküyor
  • YAV BUNLAR BABADAN OGULA NESIL GALIBA NICKIMI CALIP CALIP DURUYORLAR

• Devlet her açıdan daha iyi olacaktır şahsen ben o sıralamada olsam özeli düşünmem imkan ve hasta çeşitliliği olarak devlet her zaman önde.

• TıpİsteyenBiri T kullanıcısına yanıt
    sizden hiç haberm yoktu hocam kusura bakmayın.foruma kaydım çok eski değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpisteyenbirisi

eyvallah hocam.bu kadar olumsuz yprumdan sonra yazmamam en hayırlısı gibi gözüküyor

herhangi bir programında ilk 3/5/7... tercihine yazana burs veren üniversiteleri direkt eleyebilirsin. güzel kriter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 22 Temmuz 2017; 2:53:15 >
    Np

• -tazemeta- kullanıcısına yanıt
    güzel bir eleme yöntemi :)
  • TıpİsteyenBiri T kullanıcısına yanıt
  • Hocam ben istanbuldayım(okana da baya yakın oturuyorum) sanırım tam burslusu da olacak.Gittigimde bir profla (sanırım dekandı) konuştum.Çok ikna ediciydi.Hocalarını hacettepe çapa deudan falan getirtmişler zaten.Kendi hastaneleri de var falan.Kampüsü beğendim zaten.Prof çok ilgili bir adamdı baya konuştuk öğrenciye değer verdikleri belli.Tıp mezunu henüz vermemişler 4.sınıftalarmış.Gayet güzel görünüyor açıkcası.Ama ben daha sonra düşündüm ve okan üni yazan bir diplomam olmasını istemediğime karar verdim.Yani sonuç olarak devlet yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaztişört -- 22 Temmuz 2017; 8:27:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.