Şimdi Ara

erkek bacak kıllarını almalı mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
134.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.C

Sporcuysan alabilirsin çünkü oyuna kıllı bacaklarla çıkartmıyorlar.Ayrıca kılın bildiğim kadarıyla kas gelişimine engeli var bunu da göz önünde bulundurmak gerek.

Alıntıları Göster
    Benim bacaklarım kaslı. Alsam ne giderim olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

quote:

Orijinalden alıntı: Patatesli Çay

Diğer ülkelerdeki erkeklerin çoğu alıyor ne yani topmu onlar neymiş erkeğin simgesiymiş ozaman gezersin yazın maymun gibi

Burası Türkiye, %99 Müslüman. Dinde bu haramdır. Açıklaması budur.

Hanefîlere göre, erkeklerin sırt ve göğsünü tıraş etmesi edebe aykırıdır(Cezerî, a.g.y.). Bu ifadeden anlaşılıyor ki, Hanefilere göre de sırt ve göğüs kıllarını aldırmak, haram veya tahrimen mekruh değildir. Olsa olsa, tenzihen mekruhtur, edebe aykırıdır.
    Malikîlere göre, -erkek olsun, kadın olsun-güzelliği bozan, insanı rahatsız eden bedendeki bütün kılların temizlenmesi caizdir. Kocanın hoşlanmadığı kılların temizlenmesi ise, kadına vaciptir(Cezerî, el-Fıkhu ala’al-mezahibi’l-arbaa-, 2/45).

Kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Ben futbolcuyum, 2 yıldır alıyorum. Çevremdikler futbolcu olduğum için birşey demiyor normal karşılıyorlar ama sana gelecek tepkileri hayal edemiyorum. Bacağın kaslı değilse sakın alma, bayan bacağı gibi olur yoksa.

anladik bacagin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TOSUN-

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Ben futbolcuyum, 2 yıldır alıyorum. Çevremdikler futbolcu olduğum için birşey demiyor normal karşılıyorlar ama sana gelecek tepkileri hayal edemiyorum. Bacağın kaslı değilse sakın alma, bayan bacağı gibi olur yoksa.

anladik bacagin var

• quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

Erkeğim bacak kıllarını alması haramdır. Yaratılışa mühadaledir. Erkekler sadece malum bölgedelerde yapması helaldir. Çiftlerde ise kadının erkeğe itici gelmemesi için temizlik yapmasına izin var diye biliyorum.

- Erkek alınca yaratılışa müdahale oluyor da kadın alınca neden müdahale olmuyor? [Çelişki]
    - Kadının erkeğe itici gelmemesi için yaratılışa müdahale edebilirken erkeğin kadına itici gelmemesi umursanmıyor. [Bariz haksızlık]

Şu an İslam adına millete bilgiler verdin. Bu bilgilerin kaynağını istiyorum senden. Aksi halde milleti yanlış bilgilendirmiş oluyorsun. Hem de İslam'ı kullanarak. Bu da çok büyük bir mesuliyet.

Şimdi biri çıkar dinimizde erkek kadından bilmem kaç kat üstündür vs der ve çıkar işin içinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

Erkeğim bacak kıllarını alması haramdır. Yaratılışa mühadaledir. Erkekler sadece malum bölgedelerde yapması helaldir. Çiftlerde ise kadının erkeğe itici gelmemesi için temizlik yapmasına izin var diye biliyorum.

- Erkek alınca yaratılışa müdahale oluyor da kadın alınca neden müdahale olmuyor? [Çelişki]
    - Kadının erkeğe itici gelmemesi için yaratılışa müdahale edebilirken erkeğin kadına itici gelmemesi umursanmıyor. [Bariz haksızlık]

Şu an İslam adına millete bilgiler verdin. Bu bilgilerin kaynağını istiyorum senden. Aksi halde milleti yanlış bilgilendirmiş oluyorsun. Hem de İslam'ı kullanarak. Bu da çok büyük bir mesuliyet.

Şimdi biri çıkar dinimizde erkek kadından bilmem kaç kat üstündür vs der ve çıkar işin içinden

Geç şu şakirtleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte
    bugün bacakların kıllarını alan yarın...

Bunu yaZmak icin girmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

Geç şu şakirtleri.

Alıntıları Göster
    peki nasıl alıyorsunuz jilet dışında ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Benim bacaklarım kaslı. Alsam ne giderim olur

Alıntıları Göster
    yaratılışa müdahale demiş bazı IQ yetmezliği yaşayanlar, o zaman neden erkekler sünnet oluyor güzel kardeşim bi açıklasana bana? inandığın Allah hani mükemmel yaratmıştı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

yaratılışa müdahale demiş bazı IQ yetmezliği yaşayanlar, o zaman neden erkekler sünnet oluyor güzel kardeşim bi açıklasana bana? inandığın Allah hani mükemmel yaratmıştı?

Alıntıları Göster
    inanmak eğer doğrudan test ederek ve adım adım inceleyerek yürümekle desteklenmezse taraftarlık olarak kendini gösterir. bu durum ise zıt fikirdeki öteki taraftarlık karşısında fanatikliğe düşme tehlikesini getirebilir.

bu sebeple bence, kaynakçalı atıf bile yapılsa kişinin bu konuyu kendi hayatında nereye koyduğu ve kendi gibi düşünmeyenlere nasıl empatik yaklaşabildiğine bakmak gereklidir.

beden kıllarına gelince,
    ağda ve laser gibi kalıcı çözümler çok radikal değişiklik göstereceğinden çevrenin dikkatini çekeceği doğru görünüyor. hem doğrudan fiziksel müdahele olduğundan kıl gelişiminde değişiklik meydana getirebilir. bu gerek toplumsal gerek dini çekinceleri akla getiriyor...

traş etmek, bu işe alışık olmayanlar için ya saatlerce banyoda kapalı kalmak demek yada hızlı hızlı yapıp her tarafını kesmek demek. bu da hoş değil...

trim ise bu iş için üretilmiş büyük marketlerde bulunabilen ve ayarlı kafa yapısı ile değişik boylarda kısaltma yapabilen şarjlı ve pratik cihazlarla yapılabiliyor. benim de önerim zaten bu şık olacak. hem cilt altına müdahele yok, hem cilt yüzeyini tahriş yok, hem birden değişen bir bacak görüntüsü yok...

erkek bacak kıllarını almalı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

inanmak eğer doğrudan test ederek ve adım adım inceleyerek yürümekle desteklenmezse taraftarlık olarak kendini gösterir. bu durum ise zıt fikirdeki öteki taraftarlık karşısında fanatikliğe düşme tehlikesini getirebilir.

bu sebeple bence, kaynakçalı atıf bile yapılsa kişinin bu konuyu kendi hayatında nereye koyduğu ve kendi gibi düşünmeyenlere nasıl empatik yaklaşabildiğine bakmak gereklidir.

beden kıllarına gelince,
    ağda ve laser gibi kalıcı çözümler çok radikal değişiklik göstereceğinden çevrenin dikkatini çekeceği doğru görünüyor. hem doğrudan fiziksel müdahele olduğundan kıl gelişiminde değişiklik meydana getirebilir. bu gerek toplumsal gerek dini çekinceleri akla getiriyor...

traş etmek, bu işe alışık olmayanlar için ya saatlerce banyoda kapalı kalmak demek yada hızlı hızlı yapıp her tarafını kesmek demek. bu da hoş değil...

trim ise bu iş için üretilmiş büyük marketlerde bulunabilen ve ayarlı kafa yapısı ile değişik boylarda kısaltma yapabilen şarjlı ve pratik cihazlarla yapılabiliyor. benim de önerim zaten bu şık olacak. hem cilt altına müdahele yok, hem cilt yüzeyini tahriş yok, hem birden değişen bir bacak görüntüsü yok...

erkek bacak kıllarını almalı mı ?

Alıntıları Göster
    şurada inceşemesi de var:

http://forum.donanimhaber.com/m_34108750/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bacak ters teperde gögüs kıllarımı almayı düşünüyorum şu sıralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knock Out

Al abi ne öyle maymun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylvanas Windrunner

quote:

Orijinalden alıntı: Knock Out

Al abi ne öyle maymun gibi

Alıntıları Göster
    Pasif eşcinsel isen al.
  • Alabilir bence. Sirf almak icin fitnessa baslayacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Alabilir bence. Sirf almak icin fitnessa baslayacagim
    Konuyu açan arkadaşı Neptün'e sınırsız göndermişler galiba... Yine de okuyorsan söyleyeyim...
    İster göğüs ister bacak olsun farketmez. Kaslarına güveniyorsan istersen al, istersen alma...

Ha yok, çiroz gibi bir adamsan, biri ittirse yere kapaklanacak bir tipsen, patates kızartması
    gibi bacakların varsa alma. Zaten ince bacakların kılları alınca daha bir ince görünmesin.

Sporcu ol olma farketmez. Bacak kıllarını almak, kaslıysan daha güzel gösterebilir.
    Zayıf tıknaz bir adamsan, çöp gibi bacakların varsa işte o zaman kız bacağı gibi görünür.
    Ha bunu karşı cins için yapacaksan söyleyeyim, hatunların bacaktan daha da fazla dikkat ettiği şeyler var.

• alcaksan jiletle alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

alcaksan jiletle alma.
    kadinlardan ne farkin kalir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Connor.Kenway

kadinlardan ne farkin kalir ki

Alıntıları Göster
    erkek dediğin kıllı olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Sporcuysan alabilirsin çünkü oyuna kıllı bacaklarla çıkartmıyorlar.Ayrıca kılın bildiğim kadarıyla kas gelişimine engeli var bunu da göz önünde bulundurmak gerek.

Alıntıları Göster
    Gerek yok, hiç bir kadın erkeğin bacağı kıllı diye rahatsız olacağını sanmıyorum. Bu kadınların saçının uzun olması kadar doğal bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.