Şimdi Ara

Erkeğe sonda takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
28.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayakları felçli bir dedem var. bilgisayar başındayken filan yanına çağırıyor tuvalete götürmem için. Birkaç kere seslenince sinirleniyorum gidiyorum yanına hep altını ıslatmış oluyor bıktım artık. Sonda filan tak dediler nasıl birşey nasıl takılır bilmiyorum eğer buda çare olmazsa bu sefer ciddi ciddi huzurevine vericem. Daha önce de konuştum bu konuyu onla, huzurevine vermeyeyim diye emekli ikramiyesiyle araba almıştı bana. Bilgisi olanlar yardım edebilirmi?

• kendin diyosun adam sana ona bak diye araba bile almış bi sidiğimi çok görüyosun deden 7 kat yabancı değil o kadarınada katlan
  • Bilgisayar başındayken çağırıyor adamcağız.Hayatını değiştiricek ve seni dünyanın sayılı zenginleri arasına sokucak bir buluş yapmana ramak kala değil.Yazık.
  • Tamam hocam aldıda kafa bu tuvaleti geldi diye 5-10 kere bağırıyor büyük abdesti hiç sorma zaten
  • Sondayı penisin ucuna takıyorlar.10-15 CM kadar içeri giriyor kurşun kalem kalınlığındaki sonda.Tuvaletinin geldiğini hissetmiyor sonda varken.Kendiliğinden akıyor yani sondanın ucundaki poşete.Ama yatarken sorun olur sağa sola döndükce acı verebilir...
    (Umarım t.şak geçmek için açmamışsındır konuyu..)
  • Fake tabii ya. Mantıklı cevaplar yazıyorsunuz bir de
  • Yardım için teşekkürler. Peki bu büyük abdest için ne düşünebilirim iğreniyorum temizlerken bazen 1 hafta kalıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sünnet olduğumda banada takmışlardı çok rahattım (9 yaşında sünnet oldum )
  • mürseli koyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

Yardım için teşekkürler. Peki bu büyük abdest için ne düşünebilirim iğreniyorum temizlerken bazen 1 hafta kalıyor

Hayır dalga geçmek için bir konu açmışsın da yaşlanınca o hale düşmeyeceğini nasıl garanti edebiliyorsun nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorsun. Gerçekten yorumlara bakarak gülüyor musun ? Beyin işlevlerin o derece mi az.
  • Allah cezanı vericek.
  • quote:

Yardım için teşekkürler. Peki bu büyük abdest için ne düşünebilirim iğreniyorum temizlerken bazen 1 hafta kalıyor

Yazık be ! Adam korkusundan sana araba almış senin dediğine bak ! Üstelik deden. Kandil günündeyiz, neyse diyecek bir şey bulamıyorum !
  • quote:

Ayakları felçli bir dedem var. bilgisayar başındayken filan yanına çağırıyor tuvalete götürmem için. Birkaç kere seslenince sinirleniyorum gidiyorum yanına hep altını ıslatmış oluyor bıktım artık. Sonda filan tak dediler nasıl birşey nasıl takılır bilmiyorum eğer buda çare olmazsa bu sefer ciddi ciddi huzurevine vericem. Daha önce de konuştum bu konuyu onla, huzurevine vermeyeyim diye emekli ikramiyesiyle araba almıştı bana. Bilgisi olanlar yardım edebilirmi?

sen kendini onun yerine koy.!! O sana bakar mıydı bakmaz mıydı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeepOut -- 25 Şubat 2010; 21:59:48 >
  • Sana da ilerde aynı muamele yapılmayacağından eminsen,hiç tereddüt etme,vicdan azabı çekmeden ver huzurevine.En azından adam rahat etsin.
  • Arkadaşlar dediklerinizi kaç kere duşundum ancak 7 yıldır dedemle kalıyorum bende sabır ediyorum hep
  • Onun için de alt bezleri var büyük insanlar için üretilen.
    Bak ne yaparsın bilmiyorum ama sonda takmayı flan düşünme sakın.Büyük bezlerden al onları kullan.Değiştirirsin kirlendikçe.Hem senin için hem deden için iyi olur.Sonuçta yatağın ve kıyafetlerin kirlenmesindense bezin kirlenmesi daha mantıklı.Değiştirirsin temizlenir ama diğer türlü 2 taraf içinde zahmet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Hayır dalga geçmek için bir konu açmışsın da yaşlanınca o hale düşmeyeceğini nasıl garanti edebiliyorsun nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorsun. Gerçekten yorumlara bakarak gülüyor musun ? Beyin işlevlerin o derece mi az.

@AnotheRDie yorumlarını gerçekten beğeniyorum.Yerinde ve mantıklı yorum yapıyorsun.Konuyu açanın amacıda belli."Kandil Günü" gibi insanların hassas olduğu bir günde ortalığı kızıştırıyor ve oturup bundan keyif alıyor.

• Gençken hiç yaşlanmış halimizi hayal etmeyiz.O günler de gelecek -tabi o kadar yaşarsanız-
  • harbiden yazıklar olsun sana ya
  • sakın sonda falan takim deme. çünkü sonda vücuda giren yabancı bir maddedir ve bakteri kolonizasyonunu kolaylaştırır. uzun süre kalırsa enfeksiyon kaynağı aline döner. arkadaşın teki demiş yukarda büyükler için alt bezi var onlardan kullanabilirsin. eğer çok sık tuvaletini yapıyorsa ve bezinide sık sık değiştiremiceksen prezervatif sondalar var onlar normal foley sondadan daha iyidir. onlardan kullan. ama onuda en fazla 3-5 güne bir değiştirmen lazım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.