Şimdi Ara

Erkeğe sonda takmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
28.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedene bu gun bunu yapıosun yaslanınca altına sıcarsan onun üstünde öle ölürsün
  • ben sondayı prezervatıf gıbı bısey sanıyordum penısın ıcıne gırdıgını bılmıyordum sımdı dusundumde acımıyormu takarken vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

ben sondayı prezervatıf gıbı bısey sanıyordum penısın ıcıne gırdıgını bılmıyordum sımdı dusundumde acımıyormu takarken vs

hemde nası acıyor
    hele çıkarttıkları zaman yara oluyor bazen orası
    acıdan işeyemiyorsun
  • ben amelıyat olduktan sonra takmıslardı
    onu cıkardıktan sonrakı acı ınsana keske amelıyat olmasaydım dedırtıyor
  • Forumda olmasan sana bir küfür ederdim...
    İnşallah yaşlandığında çok daha beter olursun senide atmak isterler.Aynı havayı soluduğumuz için kendimden iğreniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Sünnet olduğumda banada takmışlardı çok rahattım (9 yaşında sünnet oldum )

Acelesi yok askere giderken satırla kestirirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

ben sondayı prezervatıf gıbı bısey sanıyordum penısın ıcıne gırdıgını bılmıyordum sımdı dusundumde acımıyormu takarken vs

hemde nası acıyor
    hele çıkarttıkları zaman yara oluyor bazen orası
    acıdan işeyemiyorsun

Babam 3 aya yakın kullandı. Ama hiçbir sıkıntısını görmedim veya bana belli etmiyordu en azından. Bu arada bilmeyen arkadaşlar için sonda, penisin deliğinden içeri sokulan yaklaşık 15-20 santimlik bir hortum. Penisin içinden sokularak sidik torbasına ulaşıp kişinin tuvalet ihtiyacı hissedip işini görmesine gerek kalmadan direk sidik torbasından sidiği boşaltan bir nevi hortum. Bir ucu penisten içeri girip sidik torbası çıkışına uzanırken dışarıdaki ucunda plastik serumlara benzer bir nevi torbası vardır.

Bu arada konuyu açan arkadaşa yazıklar olsun diyorum. Adam belliki muhtaç ve yardımını istiyor. Bilgisayar başından kaldırıyor diye huzurevine yatırmayı düşünüyorsun yazıklar olsun... Ulan bende mi bir anormallik var yoksa millette mi anlamıyorum. Ben kendi ellerimle babama 3 ay günde 2 kere sonda taktım gerektiğinde altını temizledim çarşafını değiştirdim anneme bırakmamak için. Eğer bu insanımsılara bakacak olsam babamı evden atmam gerekirdi demekki. İlerde deden vefat ettiğinde umarım onu çok ama çok ararsın ve şimdi olsa da sondasını taksam dersin. Bunu söyleyebiliyorum çünkü babam öldüğünde içim çok rahattı. Çünkü elimden geleni yapmış onu rahat ettirmeye çalışmıştım. Ama umarım deden vefat ettiğinde onu çok arar ve özlersin ve bu vicdan azabını işitirsin..

• bu kadar duygusuz vicdansız insanlar varmış demekki yazdığın şeyleri okurken benim bile içim açıdı ne diyeyim sana yazık.
  • geçmiş olsun benim dedemde de var. sonda işlemini valla biz her seferinde hemşire doktor falan getirtip öyle taktırdık. sen takamazsın heralde. bizim ailede o kadar büyük var kimse takamadı çünkü. gerçekten seni anlayabiliyorum o çağırmalarını falan da yapacak bişey yok. bakacaksın ona..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c585itjrkrdod -- 26 Şubat 2010; 1:15:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_GnC

quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

Yardım için teşekkürler. Peki bu büyük abdest için ne düşünebilirim iğreniyorum temizlerken bazen 1 hafta kalıyor

Hayır dalga geçmek için bir konu açmışsın da yaşlanınca o hale düşmeyeceğini nasıl garanti edebiliyorsun nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorsun. Gerçekten yorumlara bakarak gülüyor musun ? Beyin işlevlerin o derece mi az.

@AnotheRDie yorumlarını gerçekten beğeniyorum.Yerinde ve mantıklı yorum yapıyorsun.Konuyu açanın amacıda belli."Kandil Günü" gibi insanların hassas olduğu bir günde ortalığı kızıştırıyor ve oturup bundan keyif alıyor.

bundan nasıl keyif alınır yahu. Sonda acıtır hele uzun süreli kullanımda. Madem iğreniyorsun bu konudada haksız sayılmazsın ama o senin deden, yaradan senide bu şekilde sınıyor demekki ilerde seninde onun durumuna düşmeyecegin ne malum, bırak adamcagız kalan ömrünü huzur içinde yaşasın. Büyük bezler var yetişkinler için onlarda kullan kirlendikçe değiştirirsin.

• hem dedenin maşını ye hem araba aldır sonrada huzur evine yatır ne ala memleket insan da biraz utanma olur sende oda yok
  • Kimse yazmamış:
    Başlık Sakat.
  • sırf makara olsun diye bu konuyu actıysan vede dedene o sekilde davranmayı kafana harbiden koyduysan yazıklar olsun ama al istedigin cvp sana

1. PREZERVATİF SONDA ::: HER ECZANEDE BULABİLİRSİN

Erkeğe sonda takmak

2. KATETER SONDA ::: SPARIŞ UZERİNE GETİRTEBİLİRSİN 4 SAAT ARALIKLARLAR YAPTIRIR YANINDA İLAÇ KULLANMAK ZORUNDA KALIR İDRARINI TUTMASI İÇİN TEK KULLANIMLIK İŞ BİTİNCE CÖPE ATILIR

Erkeğe sonda takmak

3. SİLİCON SONDA ::: BELLİ BASLI ECZ . BULABİLİRSİN :: KULLANIM SURESİ URUNUN KALİTESİNE GÖRE 1 AYDAN 2 AYA KADAR DEGİŞMEKTEDİR TEK TAKIMDA 1 AY KADAR SORUNSUZ KULLANIM AGRI SIZISIDA YOK DUR SORUN CIKARMAZ

Erkeğe sonda takmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmajosef -- 26 Şubat 2010; 2:22:33 >

• nemarka araba aldı duruma göre
    şaka bir yanada yazık günah bugünwar yarın yok değilmi arkdaşlaröbürdünyada karşılığı wardır elbette
  • quote:

Orijinalden alıntı: fear944

nemarka araba aldı duruma göre
    şaka bir yanada yazık günah bugünwar yarın yok değilmi arkdaşlaröbürdünyada karşılığı wardır elbette

Bu dünyada da karşılığını alır aynılarını çekerek merak etme sen
  • Allah bizi düşürmesin bu duruma ve Allahda başkasını düşürmesin her iki taraf içinde çok zahmetli lakin deden o senin ve ona bakmakla yükümlüsün o senden tuvalete gitmek için bagırdıgında dedenin içi nasıl yanıyordur bide senın isteksiz olduğunu anlarsa vay haline.

Buraya bu konuyu acmak hatta bu olanı düşünmek bile benim vicdanımı acıttı seninki hiçmi acımıyor.
  • Bide utanmadan diyorsun araba aldı yazık.

2 Dk Kalksan Pcden Nolcak?Kaçırcaklarmı Pc ni?
  • çok acı verici bir durum dünyasnın kıyamet alametleri
  • Allah dedene sabır versin en iyisi sen onu iyi bir huzur evine ver senden hayır yok dedene , sende arabana güle güle bin kazasız belasız.................................
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

Ayakları felçli bir dedem var. bilgisayar başındayken filan yanına çağırıyor tuvalete götürmem için. Birkaç kere seslenince sinirleniyorum gidiyorum yanına hep altını ıslatmış oluyor bıktım artık. Sonda filan tak dediler nasıl birşey nasıl takılır bilmiyorum eğer buda çare olmazsa bu sefer ciddi ciddi huzurevine vericem. Daha önce de konuştum bu konuyu onla, huzurevine vermeyeyim diye emekli ikramiyesiyle araba almıştı bana. Bilgisi olanlar yardım edebilirmi?

Sanırım bir çeşit troll bu arkadaş, ekşi sözlükte olanlardan, gerçek değildir bu, yoksa böyle Allahsızlık görmedim diyorum pes... Adama blöf yapmışsın huzurevi diye sana araba almış?

Ben geçtiğimiz ay büyükbabamı kaybettim, KOAH rahatsızlığı çekiyordu ve ciğerlerle birlikte böbrekleri de iflas etmişti, idrarını da tutamaz hale gelmişti, sonda takmıştık. Benim büyükbabam almadı bana araba ama babam almıştı, büyükbabam o haldeyken tırnağım sızladı desin, kaldırır 4 kat aşağı sırtımızda indirir abimle hastaneye koşardık. Şimdi diyorum hep bizi koştursa onu sırtımda 2 yıl taşımaya razıyım ama yanımızda biraz daha olsaydı... Abim evlenecek bu yaz, keşke onun düğününü görseydi, torun mürüvveti görüp de ölseydi diye...

Zaten emin ol benim kıt kardeşim, dedenin sana aldığı arabaya dedeni bindirip sen de bi sağlık ocağına götürsen her gün veya 2 günde bir, dedene sonda takarlar orada... Toplasan 10 lira muayene ücreti alırlar belki, onu da zaten deden karşılar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.