Bildirim
Evi Emlakçıya vermelimiyim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Emlakçılar komisyonu alıcıdan alıyor sende satmak istersen satarsın ama alıcı gelir evi gezdir falan zaman kaybı bunu emlakçı senin yerine yapar -
yani avantaj mı hocam -
Avantaj yani sen satmaya çalışırken alıcı evi gormek ister çalışıyorsan işine gücünü bırakıp gösterirsin alır almaz ama vakit kaybı yaşarsın -
Anladım Hocam çok teşekkür ediyorum şöyle bir düşüncem var emlakçı evi fiyatını az Satar diye düşünüyorum -
Onu konusurken anlasiyorsun benim istediğim rakam bu diyorsun o da artık o fiyata koyar veya üstüne koyar ona kalmış bişey komisyon u da alıcıdan alıyorlar -
Anladım hocam Çok teşekkür ederim :) -
300 binlik daireye 350 bin çeker 50 bin cepte
Missss
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz kendimiz kiraya çıkarken de kendi evimizi kiraya verirken de aynı emlakçıya verdik. Bizi zahmetten kurtardı memnun olduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emlakçı komisyonu satışlarda alıcıdan ve satıcıdan olmak üzere %2+%2 = satış değerinin %4 olarak alınır . Bilmeden sallamayalım . -
Sarı siteye sizde ilan koyabilirsiniz , emlakçıda aynısını yapacak zaten . Tek fark ilanı siz verirseniz evi görmek isteyenlere evi siz gezdirirsiniz ve evin satış rakamından en az %2-4 arası fazla para elinize geçmiş olur , çünkü emlakçıya verdiğinizde satış rakamı üstünden bir komisyon alacaktır buda %2 sizden %2 alıcıdan olmak üzere toplam %4 para emlakçıya gidecektir . Örneğin eviniz 500 bin tl ediyorsa 20 bin tl sizin cebinize az girecektir. Hatta şöyle söyliyeyim 500 bin e ev satıldı , sizin cebinize 490 bin lira girecek , alıcı taraf 500 bine satılan ev için 510 bin tl ödeyecek , ancak evi emlakçı gezdirmiş olacak ve ilanıda o vermiş olacak . Uçuk fiyatlar istemiyorsanız bence emlakçıya vermek mantıklı değil mantıklı fiyat yazarsanız 5-10 kişi evi gezdikten sonra içlerinden biri alacaktır . 10 kişiye 10 ar dk ev gezdirmek içinde ben 20 bin tl den olmazdım .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fotoğraf isteme taktikleri
- dolorex kaç saatte bir içilir
- postmaster ne demek
- son bir yıl içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için, provizyon verilememiştir.
- sarımsak saç çıkarır mı
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X