Şimdi Ara

Erkan Kaş ve genç oyuncular üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bölüme tekrar hoş geldiniz skor taraftarı kardeşlerimiz

Neyse, Erkan üç topu kaptırdı atağa kalkarken ki biri kalemizde atağa sebep oldu.Bir net gol şansını da engelledi kaleye giderek.Bunlar çok büyük hatalar bu maçın seyri için.

Ama hemen başlamışsınız be birader Erkan kim bilmem ne lan hani gençlere sabır gösterecektik ? Hani arkalarında olacaktık ? Ulan adam daha ikinci maçını oynuyor, çok kritik dakikalarda girdi biraz destek olun be, sonra da konuşursunuz vay efendim ManU da Atletico Madrid'de hep 20-21 yaşındaki adamlar var diye, e bu çocuklar da 20-21 yaşında.

Necip, Oğuzhan, Erkan, Mami, Hasan, Kadir, Batuhan bu adamlar bu takımın geleceğidir ki hepside çok yetenekli çok dirençli oyunculardır.Birazcız sabır be biraz abi, daha dün 1 bugün 2 bile değil, daha dündeyiz be 1 gün dayanamıyorsunuz

Yazıklar olsun sizin gibi taraftara, iki tane pusuya yatan Bjk'li de yetişmiş hemen, full trollüyorlar şu anda maç konusunu ve forumu.Neredeydiniz 1 aydır ?

• Genç oyuncular ellerinden geleni yaptı hesabı maçı satanlara sorun
  • ben içtenlikle söylüyorum yenilmemize elbette üzüldüm ama kahrolmadım. Bu takım hatalarından ders çıkarabilecek bi takım. Bu takım genç ve Türkiyenin en çok koşan takımı. Bu takım alt yapısından 9 oyuncusunu kadrosunda barındıran bi takım. Bu takım her takımı yenebilecek sadece herkesin kendine özgüvenini artması gereken bi zaman çünkü oyuncular a2 takımından bi anda inanılmaz bi şekilde yukarı çıktı ve hayalleri gerçek oldu.Şimdi çalışma zamanı daha çok çalışıp daha çok koşucaz ve bunlar skora sahaya yansıyacak.
  • Millet erkana falan sallıyo ben ona yanıyorum bazılarıda Q7 diyo onlara dicek kelime bulamıyorum sivok Allah belanu versin senin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolcuları sizin kadar iyi tanıyamasam da aşağı yukarı 3 büyüklerin ligdeki her maçını izlerim. Bence Burak Kaplan,Erkan Kaş`tan daha potansiyelli bir oyuncu. Genç futbolcular hakkında belki sadece bu eleştirilebilir bu gecelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuhan hariç hepsine saygım sonsuz. Ve sabrım da var. Sonuna dek arkalarındayım ki bugün ben Erkanı beğendim. Hırslı kendini göstermek istiyor ve bu biraz bencillik doğurdu ama bunları aşacaktır eminim.

Batuhan kendini bilmez hadsizin teki. Skandalların çocuğu. Maç sonu utanmadan Orhan'a laf sokmuş birde.
  • o degilde oguzhan cok iyiydi 10 dakika oynamasina ragmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş herkes teknik direktör olmuş. Burak Kaplanı siz mi daha iyi tanıyacaksınız yoksa bizim teknik ekip mi? Gençlere hep şans veren Hasan Türk, Erkan Kaş vb oyuncuları kadroya monte eden hoca Burak Kaplanı oynatmıyorsa vardır bir bildiği

• quote:

Orijinalden alıntı: GnLTy.

Futbolcuları sizin kadar iyi tanıyamasam da aşağı yukarı 3 büyüklerin ligdeki her maçını izlerim. Bence Burak Kaplan,Erkan Kaş`tan daha potansiyelli bir oyuncu. Genç futbolcular hakkında belki sadece bu eleştirilebilir bu gecelik.

Usta ikisini karşılaştırsan eyvallah derim ama yok, direk asıyorlar oyuncuları Erkan kimmişmiş lan sen kimsin asıl artist çocuk varını yoğunu ortaya koyuyor sahada.Çok çalıştı BJK forması için, şimdi trolün biri gelecek de hakaret edecek bu adama yok öyle ..

Burak'ı niye oynatmıyorlar onu hiçbirimiz çözemiyoruz zaten, çok kaprisli deniyor ne kadar doğru bilemem.Ama şu anda fizik olarak da taktik olarak da devamlılık olarak da Erkan'ın yanından geçemez Burak, keşke ikisi birden oynasa biri solda biri sağda.

• Kesinlikle katılıyorum.Biz bu takıma,oyunculara,Samet Hocaya destek olmazsak kim destek olucak?

Özellikle genç oyuncuların arkasında durmalıyız.Adamların daha 4.maçı.Erkanı Quaresma ile kıyaslayan bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Arkadaş herkes teknik direktör olmuş. Burak Kaplanı siz mi daha iyi tanıyacaksınız yoksa bizim teknik ekip mi? Gençlere hep şans veren Hasan Türk, Erkan Kaş vb oyuncuları kadroya monte eden hoca Burak Kaplanı oynatmıyorsa vardır bir bildiği

"Burak`ın oynamaması skandal" tarzı bir cümlem mi var o yorumda ? Ben potansiyel olarak Burak`ın daha iyi bir futbolcu olduğunu düşündüğümü söyledim sadece. Eleştiri kelimesinden sizin ne anladığınızı bilmiyorum ama ben bu konuşabilir anlamında söyledim. Yani niye Burak oynamıyor,eksiği ne tarzında. Yoksa tabiki Samet Aybaba`ya işini öğretecek bir konumda değilim. Keşke Erkan bir patlama yapıp şu cümleleri yuttursa bana da milli takımımız yeni bir futbolcu kazansa.

• İkinci devre oyundan düşse de ben en çok Olcay'ı beğendim. Necip geçen haftaki kadar etkili değildi. Veli Kavlak ayağındaki topları rakibe teslim etti. Batuhan oyuna geç girdi nedense kimse ona pas atmadı. Hilbert'de ciddi düşüş var, hücuma hiç destek olamadı.

Genç oyuncular için daha çook yol var.. sabretmek gerekir.
  • gaziantep özellikle 2. yarı iyi oynadı,
    beşiktaş 2. yarı kötü olmasına rağmen kazanabilirdi, ama futbol şansı denen bir şey var, o futbol şansı bugün yanımızda değidl, sivok'un hatası ve orhan gülle'nin şansa vuruşu direkt skoru etkileyen faktörler olunca bu futbol şansızlıklarını değiştiremiyorsun.
  • Onu bunu bilmemde bu Erkan Quaresmadan bile daha bencil çıktı karabük ve bu maçta gördüğüm kadarıyla çok bencil ve güçsüz bi oyuncu bana göre kumaşı hiç iyi değil.Ama Oğuzhan ve Batuhandan umutluyum açıkcası tabi Batuhan aklını başına alırsa.
  • Çaykur Rizespor'un maçlarını takip ederim, Erkan Rize'de bile ilk 11 başlayamıyordu, 60-70'den sonra giriyordu oyuna, Rize'de tek bir faydalı iş yapmadı. Bjk'de izlemedim tabi nasıl oynuyor bilmiyorum.
  • Çaykur Rizespor'un maçlarını takip ederim, Erkan Rize'de bile ilk 11 başlayamıyordu, 60-70'den sonra giriyordu oyuna, Rize'de tek bir faydalı iş yapmadı. Bjk'de izlemedim tabi nasıl oynuyor bilmiyorum.
  • Hoca kesin antrenmanlarda iyi diye tutuyor takımda ama bu arkadaşımız biraz bencil değil mi yani sürekli bir kaleye vurmak istiyor gibi.

Burak'ta disiplinsizlikten kadro dışı diyorlar ama bilmiyoruz aslını gerçi Leverkusen'den de öyle gönderildi.
  • beyler açık konuşalım yarışta kalırız belki ama hiç birimiz en başta şampiyonluk beklemyoduk, biz topumuzu oynamaya devam edelim takım en azından carvalhal zamanındaki gibi çıldırtmıyo. ilk yarı mesela çok çok iyiydik, 2. yarı bi bocalama yaşadık, ama ondan öncede holosko atsa yine 3 e 4 e gitcekti maç, yediğimiz son 2 gol 50 maçta bir olcak şeyler, takılmayalım. Ha bu takım 5. de olsa kimsenin hesap sormaya fln hakkı yok, bu sene bunu kabullenelim öyle konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

o degilde oguzhan cok iyiydi 10 dakika oynamasina ragmen

aynen. o önünde kendiyle beraber koşan defansı 2 ayak hareketiyle terse yatırp üstten yukarı giden sert bi şut çektiği pozisyondan sonra "11 oynamalı bu çocuk" dedim içimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Arkadaş herkes teknik direktör olmuş. Burak Kaplanı siz mi daha iyi tanıyacaksınız yoksa bizim teknik ekip mi? Gençlere hep şans veren Hasan Türk, Erkan Kaş vb oyuncuları kadroya monte eden hoca Burak Kaplanı oynatmıyorsa vardır bir bildiği

Orda durum farklı, Sezon öncesi hazırlık kampında Samed Aybaba özellikle gençleri yorumlarken Burak Kaplan'ın bu sene forma şansı bulacağını söylüyordu NtvSporda. Bende geçen sezon denk geldiğim 5-6 paf takım maçlarında Burak Kaplan'ı izledim ve gerçekten bu sene gençlere öncelik verilcekse biri Mami diğeri Burak'tır. Ama daha önce sizin bölümde konusu açıldığı için biliyorum Burak'ın menejeri Mendesle ortakmış ve Mendesle ilişkisi olan bütün (Fernandes ve Almeida hariç o kısmı karışık) yerli yabancı futbolculara bu sezon forma verilmeyecek. Doğrudur yanlıştır ama durum bu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.