Şimdi Ara

Erkan Kaş ve genç oyuncular üzerine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oğuzhan belli ediyor kumaşı kaliteli ama bu erkan kazma bu gerçeği kimse değiştiremez, çok çok veli kavlak gibi olur, at gibi koşar daha başka bişe olmaz bu adamdan.
  • Erkan i ben ilk macinda da begenmemistim, basit oynamak yerine gereksiz aralara giriyor. Bir gecer iki gecer, iki kere gecemez anlariz da, ben daha adam gectigini gormedim ise yarar sekilde. Ben begenmiyorum arkadas.zorundamiyiz begenmeye? Bos bos konusmayin. Buraga gucsuz deniyor, dogrudur ama erkan guclu mu ? BENİM FİKRİM burak kaplanin uzerine titrenip guclendirilse Erkan dan iyidir. Neren muhammed oynamiyor? Bunlari sormak lazim. Bunun maglubiyetle alakasi yok.

Oguzhan super, olcah muhtsem , necip super toparlaniyor, kalecimiz guzel.

Almeida yine kazma gibi iki gol kacirmasina ramen ben begendim. Etkili idi. Umarim batuhan toparlanir gecen haftaki silik goruntusunden uzaklasir , almeida yi zorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Erkan i ben ilk macinda da begenmemistim, basit oynamak yerine gereksiz aralara giriyor. Bir gecer iki gecer, iki kere gecemez anlariz da, ben daha adam gectigini gormedim ise yarar sekilde. Ben begenmiyorum arkadas.zorundamiyiz begenmeye? Bos bos konusmayin. Buraga gucsuz deniyor, dogrudur ama erkan guclu mu ? BENİM FİKRİM burak kaplanin uzerine titrenip guclendirilse Erkan dan iyidir. Neren muhammed oynamiyor? Bunlari sormak lazim. Bunun maglubiyetle alakasi yok.

Almeida yine kazma gibi iki gol kacirmasina ramen ben begendim. Etkili idi. Umarim batuhan toparlanir gecen haftaki silik goruntusunden uzaklasir , almeida yi zorlar.

Erkan bile oynayıp Muhammet oynamıyorsa sence hata kimdedir? 4 haftadır aynı kadro yedekdende aynı oyuncular giriyor başka girecek adam yokken bile Muhammet 18 e giremiyosa hatalı kim burda?

• Ben Oğuzhanın ilk 11 de oynaması gerektiğini düşünüyorum. Fernandesle birlikte çok iyi oynayabilirler. Erkana gelirsek bu maç çok bencil oynadı. Bi kaç maça göre yorum yapmak yanlış olur bu yüzden pek bi şey demiyorum.
  • Ne Oğuzhan ne Erkan ne Olcay ne de gerisi Beşiktaş'ta oynayacak kapasiteye sahip değiller, Galatasaray'a yollasana ilk 18'e giremez hiçbiri.

İkinci yarı maça kurtarıcı diye Erkan Kaş giriyor, bi hareketi yok.

Quaresma ise tatil yapıyo, nedenmiş feda dememiş çünkü.

Bu kadar aptallık olmaz, Batuhan ve Almeida gibi iki tane kulen var tek yapılması gereken kanattan sağlam ortalar.

Bunu en iyi yapan adam da kadro dışı.

Tam Türk işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Ne Oğuzhan ne Erkan ne Olcay ne de gerisi Beşiktaş'ta oynayacak kapasiteye sahip değiller, Galatasaray'a yollasana ilk 18'e giremez hiçbiri.

İkinci yarı maça kurtarıcı diye Erkan Kaş giriyor, bi hareketi yok.

Quaresma ise tatil yapıyo, nedenmiş feda dememiş çünkü.

Bu kadar aptallık olmaz, Batuhan ve Almeida gibi iki tane kulen var tek yapılması gereken kanattan sağlam ortalar.

Bunu en iyi yapan adam da kadro dışı.

Tam Türk işi

Bindiğimiz dalı kesiyoruz denir buna. Q7 problemi çok uzatıldı. Yönetim bu konuyu şimdiye kadar çözmeliydi. Olan Beşiktaş'a oluyor.

• Bu hatalari zaten genc olduklari icin yapiyorlar, Sivok kazmasina ne demeli? Toraman ve Sivok bu takima yakismiyor, o adamlarla 3 tane atsak 4 tana yeriz, Cenk'i madara ettiler sira McGregor'da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu genc oyuncularla ilgili daha öncede yazmistim simdide yaziyim. Taraftar arasinda fikir ayriligi olmasi normal bugün bu isi en iyi yapan Arsenaldede bu böyle bazilari destekliyor bazilari ise bu takim hazir oyuncularla oynamali diyor ama bizim taraftarimizin anlamasi gereken nokta su ; Bu Besiktas icin bir tercih degil zorunluluk.Klüp sikintili bir dönemde olmasa ve Fikret Orman baskan secilse o da büyük ihtimalle isimli oyuncularin transferin icin ugrasacakti.Benim bu oyuncu yetistirme sistemi cok hosuma gidiyor keske eskiden olan bu ekolümüzü bir daha canlandirsak ama acikcasi isler düzelince büyük ihtimalle yine 2002den beri olan döneme dönecegiz.Genc oyunculara gelince

Oguzhan:Bu lige fazla bir genc yetenek acikcasi onu Arsenal A2 takiminda izleyen biri olarakta söyleyebilirimki Oguzhan Arsenalden gönderildi cünkü hic bir zaman cift tarafli oynayan bir orta saha oyuncusu olamayacagini gösterdi ve premier leaugede tek tarafli oyuncular cok nadir forma bulabiliyor bazi forumlarda ve sitelerde okudugum kadariyla onun Velinin veya Necipin yerine oynamasini isteyenler var ama bu imkansiz, Oguzhan ofansif orta sahadir ve Fernandesin yerinde oynar ama bu demek degilki yedek kalacak eger Batuhan kendine gelip ceza sahasi icindeki tehlikeli ve bitirici bir oyuncu olarak oynarsa Holoskonun yaptigi kosulara fazla gerek kalmaz ve oguzhan Holoskonun yerine konarak cift ofansif orta saha ile oynanabilir.

Necip:artik genc yetenek sinifindan bir oyuncu olmadigini gösterdi cok rahat söyleyebilrim ki eger 3 mac üst üste bu futbolu oynayabiliyorsa artik hazir demektir.

Erkan:cok elestirilmis ama yetenegi oldugu belli ve daha 20 yasinda ligdeki 2. yada 3.macina cikiyor acikcasi benim ondan bekentilerim Oguzhan veya Hasan Türk kadar yüksek degil ama eger oyununu gelistirirse iyi bir oyuncu olabilir.Cok elestirilen sut tercihi icinse bana göre fikir dogru ama uygulama yanlisti, Kalecinin ters köseyi tuttugunu iyi gördü ama yavas vurdu eger biraz daha hizli vurabilseydi bugün konusulanlar cok farkli olurdu.

Batuhan:Büyük yetenek su anda türkiyedeki en yetenekli forvet ama daha zamana ihtiyaci var bu kadar erken ne övülmeli ne elestirilmeli onunla ilgili en dogru seyleri sezon sonu yazabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

Erkan i ben ilk macinda da begenmemistim, basit oynamak yerine gereksiz aralara giriyor. Bir gecer iki gecer, iki kere gecemez anlariz da, ben daha adam gectigini gormedim ise yarar sekilde. Ben begenmiyorum arkadas.zorundamiyiz begenmeye? Bos bos konusmayin. Buraga gucsuz deniyor, dogrudur ama erkan guclu mu ? BENİM FİKRİM burak kaplanin uzerine titrenip guclendirilse Erkan dan iyidir. Neren muhammed oynamiyor? Bunlari sormak lazim. Bunun maglubiyetle alakasi yok.

Erkan bile oynayıp Muhammet oynamıyorsa sence hata kimdedir? 4 haftadır aynı kadro yedekdende aynı oyuncular giriyor başka girecek adam yokken bile Muhammet 18 e giremiyosa hatalı kim burda?

Burada Suç teknik adamdadır. Aksini iddia eden futboldan anlamıyordur.

SEN BU ADAMI PİŞMESİ İÇİN BAŞKA TAKIMA GİTMESİNİ ENGELLİYORSUN, KALSIN GİTMESİN DİYORSUN,

ONDAN SONRA DA 18 E BİLE ALMAYIP A2 YE GÖNDERİYORSUN!!!

MAMİ KENARDA TUTULARAK KENDİNİ GELİŞTİREMEZ!!! GÖNDER BARİ İYİ BİR TEKNİK ADAMI OLAN, OYNAYABİLECEĞİ BİR TAKIMA, PİŞSİN OYUNCU!!! SÜPER LİGDE MAÇ OYNASIN!!! ÖNÜMÜZDEKİ SENE GERİ DÖNSÜN GÜÇLENMİŞ VE SÜPER LİGE ALIŞMIŞ BİÇİMDE!!!

BUNU YAPMIYORSAN OYNAT!! ERKAN I SOKACAĞINA MAMİ Yİ SOK OYUNA! ERKAN MAMİ DEN İYİ OYUNCU MU?? DEĞİL.

Tek sorumlu Samettir başkası değil.

• quote:

quote:

quote:

SEN BU ADAMI PİŞMESİ İÇİN BAŞKA TAKIMA GİTMESİNİ ENGELLİYORSUN, KALSIN GİTMESİN DİYORSUN,

MAMİ KENARDA TUTULARAK KENDİNİ GELİŞTİREMEZ!!! GÖNDER BARİ İYİ BİR TEKNİK ADAMI OLAN, OYNAYABİLECEĞİ BİR TAKIMA, PİŞSİN OYUNCU!!! SÜPER LİGDE MAÇ OYNASIN!!! ÖNÜMÜZDEKİ SENE GERİ DÖNSÜN GÜÇLENMİŞ VE SÜPER LİGE ALIŞMIŞ BİÇİMDE!!!

BUNU YAPMIYORSAN OYNAT!! ERKAN I SOKACAĞINA MAMİ Yİ SOK OYUNA! ERKAN MAMİ DEN İYİ OYUNCU MU?? DEĞİL.

Kiraya göndereceğin takım oynatacak diye garanti yok.Erkan'dan önce bile takıma giremiyorsa demek ki oyuncuda problem var hocada değil 3 tane hoca değişti.3 hocada toplam 5 maç oynatmadı demek ki problem çocukta.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kiraya göndereceğin takım oynatacak diye garanti yok.Erkan'dan önce bile takıma giremiyorsa demek ki oyuncuda problem var hocada değil 3 tane hoca değişti.3 hocada toplam 5 maç oynatmadı demek ki problem çocukta.

Dostum ne alakası var,

bu çocuk daha kaç yaşında.. 14 yaşında A takımda oynaması, hele ki, bu dönemden önceki dönemin stratejisi olan, YILDIZ OYUNCU , PAHALI TRANSFER takımında oynamazı imkansızdı tabii ki..

Muhammed artık 17 yaşında. Ve yeni teknik direktörümüz TAKIMI GENÇLEŞTİRME; ALT YAPIYA DÖNÜŞ vs bi ton mesaj verdi sezon başında.. Şu anda da ligin en genç takımlarındanız. DOĞRUMUDUR??

Eee Peki artık Bu Muhammed, Bu temellerin içinde kullanılmayacaksa ne zaman kullanılacak?? Kullanmayacaksan bu sene, GÖNDER ARTIK OYUNCUYU.. artık bu çocuk 17 yaşında ve oynamaya başlaması lzım.. BURADA OYNAMAYACAKSA GÖNDER BAŞKA YERDE OYNASIN DENEYİM KAZANSIN...

Bu konuda tek sorumlu kesinlikle Samet Aybaba'dır.. Kiralatmadı, oynatacam dedi.. oynatsın o zaman
    Oğuzhan, batuhan, Muhammed, her maça sonradan girebilir. Oğuzhan hatta ilk 11 de de başlayabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum ne alakası var,

bu çocuk daha kaç yaşında.. 14 yaşında A takımda oynaması, hele ki, bu dönemden önceki dönemin stratejisi olan, YILDIZ OYUNCU , PAHALI TRANSFER takımında oynamazı imkansızdı tabii ki..

Muhammed artık 17 yaşında. Ve yeni teknik direktörümüz TAKIMI GENÇLEŞTİRME; ALT YAPIYA DÖNÜŞ vs bi ton mesaj verdi sezon başında.. Şu anda da ligin en genç takımlarındanız. DOĞRUMUDUR??

Eee Peki artık Bu Muhammed, Bu temellerin içinde kullanılmayacaksa ne zaman kullanılacak?? Kullanmayacaksan bu sene, GÖNDER ARTIK OYUNCUYU.. artık bu çocuk 17 yaşında ve oynamaya başlaması lzım.. BURADA OYNAMAYACAKSA GÖNDER BAŞKA YERDE OYNASIN DENEYİM KAZANSIN...

Bu konuda tek sorumlu kesinlikle Samet Aybaba'dır.. Kiralatmadı, oynatacam dedi.. oynatsın o zaman
    Oğuzhan, batuhan, Muhammed, her maça sonradan girebilir. Oğuzhan hatta ilk 11 de de başlayabilir.

Hala anlamıyosunuz galiba kiraya göndereceğin takımın bu oyuncuyu oynatma garantisi yok ki geçen sene Erkan kaşta rizede fazla maçta oynamadı.

Ama niğde maçında oynayabilir Muhammet eğer bu maçta bile oynamazsa demek ki bi tuaflık var.ç

• quote:

Hala anlamıyosunuz galiba kiraya göndereceğin takımın bu oyuncuyu oynatma garantisi yok ki geçen sene Erkan kaşta rizede fazla maçta oynamadı.

Ama niğde maçında oynayabilir Muhammet eğer bu maçta bile oynamazsa demek ki bi tuaflık var.ç

tamam o konuda haklısın, oynayacak diye bi şart yok,

ama şöyle bişe var, adamlar söyledi, süper ligden 10 takım istemiş muhammed'i... SOnuçta ofansif orta saha mevkisinde rekabeti az olan, TEknik direktörünü beğendiğin bi takıma gönderirsin, adama da dersin, sizi seçtik çunku böyle böyle. Adamlar Büyüklere yalakalık olsun diye zaten o çocugun üzerine titrer...

Ayrıca muhammed yeteneğinde bi oyuncu zaten gidip orta sıra SüperliG takımlarında oynayamıyorsa bıraksın futoblu :) onca sükse ile gelip 17 de patlama olmaz.

Samet niğde maçında da oynatmayabilir. Adam dengesizin önde gideni. ne yaptığı anlaşılmıyor, değişik bir piskopat.

• quote:

quote:

ama şöyle bişe var, adamlar söyledi, süper ligden 10 takım istemiş muhammed'i... SOnuçta ofansif orta saha mevkisinde rekabeti az olan, TEknik direktörünü beğendiğin bi takıma gönderirsin, adama da dersin, sizi seçtik çunku böyle böyle. Adamlar Büyüklere yalakalık olsun diye zaten o çocugun üzerine titrer...

Ayrıca muhammed yeteneğinde bi oyuncu zaten gidip orta sıra SüperliG takımlarında oynayamıyorsa bıraksın futoblu :) onca sükse ile gelip 17 de patlama olmaz.

Samet niğde maçında da oynatmayabilir. Adam dengesizin önde gideni. ne yaptığı anlaşılmıyor, değişik bir piskopat.

Hoca ağır ol bence, ne dengesizliğini gördün şimdiye kadar Samet hocanın ? Bu hakaretlerin hiçbirini haketmiyor, sanılanın çok üzerinde iş başardı bence şu ana kadar.Göze batacak 1 tane olumsuz hareketi yok.

-Q7 olayının hoca ile hiç alakası yok, tamamen üzerine yıkıldı, son katıldığı canlı programı izlediysen anlayabilirsin, top tamamen yönetimde.Samet hoca ne derlerse yapıyor, hiç itiraz yok adamda-

• Genç oyuncu yetişmeme sebebi, oynatılmamaları. Türkiyede böyle bir taraftar kitlesi varken, fatih terim gibi çok yüksek kredili hocalar dışında hocalar da oynatmaz yani. Bence birsürü hoca vardır gençleri oynatmak isteyen ama o riski alamıyorlar işte haklı olarak.
    Madem feda dediniz bence gençlere sabretmek güzel olur. 1 sene gençlerle oynarsınız, iyisi kötüsü belli olur, seneye o gençlerin yanına güzel takviyelerle fıstık gibi takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

Hoca ağır ol bence, ne dengesizliğini gördün şimdiye kadar Samet hocanın ? Bu hakaretlerin hiçbirini haketmiyor, sanılanın çok üzerinde iş başardı bence şu ana kadar.Göze batacak 1 tane olumsuz hareketi yok.

-Q7 olayının hoca ile hiç alakası yok, tamamen üzerine yıkıldı, son katıldığı canlı programı izlediysen anlayabilirsin, top tamamen yönetimde.Samet hoca ne derlerse yapıyor, hiç itiraz yok adamda-

2 beraberlik 2 galibiyet 1 mağlubiyet ne zamandan beri çok iyi iş anlamadım.. hedefler ne kadar küçülmüş.

Zaten konu şu, kimse sezon başında takımdan bi beklenti içinde olmadığı için, Biraz sahada mücadele görünce tatmin oldu...

Ama unutmayın biz her sene zaten mücadele ediyorduk. her sene başında, beşiktaşın oyun hevesi tavan yapıyordu ve övgüler alıyordu.

Geçmişi o kadar çabuk unutuyor ki insanlar. Şaşılacak derecede. Biz bu grafikle gidersek, yine ligde 4.- 5. olabiliriz maksimum.

Takımı şu anda ben de beğeniyorum, ama BU TAKIM KESİNLİKLE SAMET İN ESERİ DEĞİLDİR. Bu oyuncuları başka bi teknik adam da bu şekilde oynatabilirdi. SAMET Mecburiyetten gençlere yöneldi. Herkesin yapılmasını bekledği şey zaten bydu adam da yaptı. Samet değil Hikmet te olsa aynısını yapardı. Tayfur da yapardı.

benim tek tesellim gençlerin fırsat bıulmaları. Ama muhammed in fırsat bulamamasını kabul edemiyorum. Olay bu.

• quote:

2 beraberlik 2 galibiyet 1 mağlubiyet ne zamandan beri çok iyi iş anlamadım.. hedefler ne kadar küçülmüş.

Zaten konu şu, kimse sezon başında takımdan bi beklenti içinde olmadığı için, Biraz sahada mücadele görünce tatmin oldu...

Ama unutmayın biz her sene zaten mücadele ediyorduk. her sene başında, beşiktaşın oyun hevesi tavan yapıyordu ve övgüler alıyordu.

Geçmişi o kadar çabuk unutuyor ki insanlar. Şaşılacak derecede. Biz bu grafikle gidersek, yine ligde 4.- 5. olabiliriz maksimum.

Takımı şu anda ben de beğeniyorum, ama BU TAKIM KESİNLİKLE SAMET İN ESERİ DEĞİLDİR. Bu oyuncuları başka bi teknik adam da bu şekilde oynatabilirdi. SAMET Mecburiyetten gençlere yöneldi. Herkesin yapılmasını bekledği şey zaten bydu adam da yaptı. Samet değil Hikmet te olsa aynısını yapardı. Tayfur da yapardı.

benim tek tesellim gençlerin fırsat bıulmaları. Ama muhammed in fırsat bulamamasını kabul edemiyorum. Olay bu.

Öncelikle tabloda yazan 2-2-1 dir ama benim için 3-1-1 dir g-b-y durumu.

2,3. paragraf aynen katılıyorum, 4. de biraz yanlış düşünüyorsun bence.Her sene başı mücadeleci başladık ama 2 sene sonra ilk defa takımız.İlk defa arkadaşlık ortamı var.

Son paragrafta ise, tüm hali ile tabi ki onun eseri değil ama Tayfur hoca falan başaramazdı bunları Hikmet'i hiç saymıyorum madem başarabilirdi o gelseydi, konuşulmuş onunla da korkmuş herhalde tablodan gelmek istememiş kendisi, orayı geçelim hocam.

Lütfen objektif bak biraz.Bende başta çok karşı çıktım, niye Van Gaal ile anlaşılmışken gelmedi vs tartışmalara girdim ama konunun iç yüzü öyle değil işte.Yönetim gel diyor Samet geliyor, git diyor gidiyor.Onu yap bunu yap, Van Gaal dediğimiz adam bunların hiçbirine boyun eğmez.Bak Samet hocaya, BJK için her şeyi yapıyor adam.Biraz bunları görelim artık, biraz destek verelim.

Son olarak, tüm saydığın nedenler asla ve asla Samet hocaya ettiğin hakaretlerin açıklaması olamaz. Tabi benim amcam dayım değil bu adam ama bir yerde de durmak lazım.

• quote:

Onu bunu bilmemde bu Erkan Quaresmadan bile daha bencil çıktı karabük ve bu maçta gördüğüm kadarıyla çok bencil ve güçsüz bi oyuncu bana göre kumaşı hiç iyi değil.Ama Oğuzhan ve Batuhandan umutluyum açıkcası tabi Batuhan aklını başına alırsa.

Menajerlerimiz de hemen gelmiş, he güçsüz he kumaşı hiç iyi değil..Güçsüz dediğin adam bölgesinde oynayan tüm yaşıtlarından daha kalıplı ve hazır durumda.Bileklerine çok hakim, hızlı.1 maç hata yaptı diye asın zaten hemen.Samet hocanın oynatacağına eminim ve senin gibi düşünen arkadaşların hepsini de pişman edeceğinden de eminim Erkan'ın.

@o3 sana yorum yok birader, sen devam et bu kafa ile
  • quote:

quote:

Onu bunu bilmemde bu Erkan Quaresmadan bile daha bencil çıktı karabük ve bu maçta gördüğüm kadarıyla çok bencil ve güçsüz bi oyuncu bana göre kumaşı hiç iyi değil.Ama Oğuzhan ve Batuhandan umutluyum açıkcası tabi Batuhan aklını başına alırsa.

Menajerlerimiz de hemen gelmiş, he güçsüz he kumaşı hiç iyi değil..Güçsüz dediğin adam bölgesinde oynayan tüm yaşıtlarından daha kalıplı ve hazır durumda.Bileklerine çok hakim, hızlı.1 maç hata yaptı diye asın zaten hemen.Samet hocanın oynatacağına eminim ve senin gibi düşünen arkadaşların hepsini de pişman edeceğinden de eminim Erkan'ın.

Yav arkadaşım nerden biliyosun? Bu adam geçen sene Rize de bile hep sonradan girmiş oyuna bi cacık bilmeden böyle artist artist konuşuyonuz.

• quote:

quote:

quote:

Yav arkadaşım nerden biliyosun? Bu adam geçen sene Rize de bile hep sonradan girmiş oyuna bi cacık bilmeden böyle artist artist konuşuyonuz.

Hem a2 de hem Rize'de çoğu maçını izledim, a2 yi takip ediyorum da konuşuyorum.

Sen neye göre konuşuyorsun ? Elemanın biri geliyor Rize'de şöyle böyle diyor, oynadığı ilk maçta ilk hatasında da bundan adam olmaz diyorsun.

Hangimiz artist ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.