Şimdi Ara

Erdoğan İnce'ye Meydan Okudu.. (Cevap gecikmedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingden CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye seslenen Erdoğan, "Şimdi soruyorum, Bay Muharrem eğer sen bu seçimlerde birinci çıkamazsan, birinci çıkamadım diye bu işi bırakmaya hazır mısın?" dedi.

https://m.yeniakit.com.tr/haber/erdogandan-inceye-zor-soru-kazanamazsan-birakacak-misin-478243.html

Erdoğan'a cevap dün gece Kadıköy'deki mitingden geldi ;
    " Erdoğan.. Recep Erdoğan... İddialı insanları severim. Seni de beğendim, güzel iddialısın! Sana söz veriyorum, bu seçimi kaybedersem siyaseti bırakırım. Ama bir şartım var. İstediğin bir TV kanalında istediğin şartlarda benim karşıma çık ondan sonra.. İstersen yanına 200 danışman al, sunucuyu sen seç ve hatta prompterını da al gel.."

https://youtu.be/JP1rHoEjIdI

Sonunda Erdoğan'ın dilinden konuşan bir muhalefet lideri geldi. Öyle çuvala böyle patates der gibi konuşuyor İnce.
    Helal olsun!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden karşısına çıkmıyor çünkü madara olacağını biliyor. Sufle ile konuşması bunun ispatı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun

ne güzel şart koymuş

erdoğan buna cvp veremezse pek oy alamaz

• Rte ben ustayım diyor Bay İnceye Çırak diyor

Madem ustasın Çırağın karşısına niye çıkmıyorsun neden çekiniyorsun.

Osmanlinin son zamanlarinda Yorgun adam benzetmesi yapiliyordu ya Yorgun adam devri bitmeli Taze Kan lazım bize ülkemizi şahlandıracak Muharrem İnce gelmeli başımıza...

• Aklınca İnce'yi gaza getirtip, yıllar sonra karşısında gördüğü en ezici muhalif sesi ekarte edecek. Yemezler gardaaşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 9 Haziran 2018; 9:52:51 >
  • Erdoğanda o cesaret ne arar anca pohpohlanmaya alışık o. Karşısında dediklerinin tersini söyleyen bir lider gördüğünde eli ayağı birbirine karışır panik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 9 Haziran 2018; 10:15:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan takmış kafaya 1. çıkamazsan diye. Halkına Kıraathane vaadi veren bir Cb adayı işte.

Sen 1. Çıkamazsan ne olacak peki? Hangi dünya devletine yerleşeceksin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erdoğan akıllı adam, boşuna inceyi kaale almıyor

• Rte 1.çıkacakkkk.
    Maalesef diyorum maalesef. Çevremde hala rte diyen var ama akp diyen yok. Bakın bu da çok önemli. Cb de rte diyorlar mv de bilmem bakarız diyorlar. Bu da demek oluyor ki akp meclis çoğunluğunu sağlayamayacak. Meclis muhalefet olacak.izleyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    akşenere saldırıp laf yese sağ tabandan oy gider aslında akşenerle çarpıştırmak lazım

ilk turda ince %30-33 arası alır

Erdoganın %42-45 almasını istemiyorsak akşenerle kapıştırmak lazım akşener 10 değilde 25 alsa bu oy direk erdoganın oyundan gider

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Erdoğan takmış kafaya 1. çıkamazsan diye. Halkına Kıraathane vaadi veren bir Cb adayı işte.

Sen 1. Çıkamazsan ne olacak peki? Hangi dünya devletine yerleşeceksin?
    Hocam hakkını yemeyelim, bir de yanında bedava kek verecekmiş

• Hadi bakalım...
    Hıhh!
    Mindere bekleniyorsun.
    Kaçma gel...
  • Zamanında hdpye oy vermeyin diyerek hdp ye barajı geçirtti,
    şimdi de İnce'yi rakip seçerek, ikinci turda karşısına İnce'yi istiyor.
    RTE işini bilir, o yüzden bir kere Meral Akşener'i ağzına almadı.
  • promptersavar ince
  • iyi böyle

• erdoğan ile oyun hamuru gibi oynuyor

• https://youtu.be/fIE9ZHsDwIQ

Bu muarremden mi bahsediyorsunuz..:):):)

Tavuk beslerim diyordu bir zamanlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: özgün134

https://youtu.be/fIE9ZHsDwIQ

Bu muarremden mi bahsediyorsunuz..:):):)

Tavuk beslerim diyordu bir zamanlar..
    "30 mart" 2014 "yerel" seçimleri için söylenmiş bir söz o.
  • özgün134 kullanıcısına yanıt
    Ya şaka gibisin bunlari 2014 Mart seçimleri icin söylemiş ve o secimlerde Akp %45 oy almış biraz açıp sonuclara baksan cok zor degil he bende sizler sayesinde bende akp oy vercem düşünüyorsun ulan arkadaş bunlar daha cok sürülmesi lazim yetmezz deyip akp atasim var neyse. Size ne desem boş

• quote:

Orijinalden alıntı: DxqLL

Ya şaka gibisin bunlari 2014 Mart seçimleri icin söylemiş ve o secimlerde Akp %45 oy almış biraz açıp sonuclara baksan cok zor degil he bende sizler sayesinde bende akp oy vercem düşünüyorsun ulan arkadaş bunlar daha cok sürülmesi lazim yetmezz deyip akp atasim var neyse. Size ne desem boş
    Aslında bazen düşünmüyor değilim. Şeytan diyor ver AKP'ye oyu gelsin başa sıfırı tüketene kadar gitmesin ülkeden. O zaman görürüm akboyları nasıl vatan haini ilan ediyorlar adamı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.