Şimdi Ara

Erdoğan'dan Mavi Marmara Çıkışı: Giderken Başbakan'a mı Sordunuz? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

PKK sevgisiyle dolu olan son derece objektif Sözcü gazetesi iyi bir kaynak. Hatta Özgür Gündem in haberleri tam Atatürkçülerin istediği doğrultuda.

Ülkede PKK olmasaydı ne yapardı bu örgüt gazeteleri nasıl bağımsız kalırlardı hayret ediyorum. Ülkede hainliğin adı olmuş özgürlük, objektiflik.

Eğer siz hainliğe objektiflik diyorsanız ben objektif olmak istemiyorum.

esas örgüt gazetesi olan cumhuriyeti unutmuşsun, chp lilerin baş gazetesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar son çırpınışlar...

Reis, kendisine tam biat eden adamları sildi, sizi mi silmeyecek? Umrunda bile olmaz

Sizler rüzgar nereye eserse oraya gidecek insanlarsınız. 2 torba kömür sizin için yeterli
  • Ulan ülkede gazete mi kaldı hepsini ya batırdı ya da yanına çekti medyayı sansürledi. Sabahın attıgı manşetlere bi bak havaalanı patlamış 43 kişi ölmüş haberini bile yazmıyorlar rusyayla barıştık dıye manset atıyolar sozcuden baska muhalefet yapan kaynak mı bıraktılar? Ayrıca youtubeda twitterda videoları var açar izlersin

Kime konusuyorum kı düşünme yetısınden vazgeçmiş akitlersınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Ulan ülkede gazete mi kaldı hepsini ya batırdı ya da yanına çekti medyayı sansürledi. Sabahın attıgı manşetlere bi bak havaalanı patlamış 43 kişi ölmüş haberini bile yazmıyorlar rusyayla barıştık dıye manset atıyolar sozcuden baska muhalefet yapan kaynak mı bıraktılar? Ayrıca youtubeda twitterda videoları var açar izlersin

Kime konusuyorum kı düşünme yetısınden vazgeçmiş akitlersınız

Ulan nedir ya, insan gibi konuşmak nedir bilmez misin veya buradan ulan dediğin adamin yanına varınca bunu diyebilir misin, ne kadar cesursun arkadaş.
    Evet chp li vekil dememişti, iktidar olduğumuz günün sabahı muhalif gazeteleri kapatacağız.

Hic mi gazeteciye gitmedin, basın özgürlüğü diye terörün Gazetesi bile raflarda, nasıl bir sansür bu, manşetten küfür edersin nasıl bir sansür, bu kadarını bile düşünmüyor musun, düşünemiyor musun, bu kadar mı kira akıl?

Diktator, sansür diyorlar, bu kadar rahat küfür edebildiğiniz bir ulke dahaa var mı?

edepsizlige gel, adama ana bacı, küfür edecekler, Bilal benden değil filan, insansa az utanma olur ama sizin gibiler onu kaybedeli çok olmuş, içimiz dişiniz küfür.
    nasıl bir eğitim aldınız nerede büyüdünüz, nasıl bir aile yapınız var, sorsaniz sizden ahlaklısı yok ama her pislikte sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 30 Haziran 2016; 17:15:28 >

• Rikudou kullanıcısına yanıt
    Okumaya bile değmezsin ben burda a desem sen zaten b diyeceksin karakterin yok.

Diktatörün dik alasıdır çin ve iranın toplamından daha fazla gazeteci Türkiyede sansüre uğramıştır hapse girmiştir.

Uza burdan anımecı velet

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Okumaya bile değmezsin ben burda a desem sen zaten b diyeceksin karakterin yok.

Diktatörün dik alasıdır çin ve iranın toplamından daha fazla gazeteci Türkiyede sansüre uğramıştır hapse girmiştir.

Uza burdan anımecı velet

işte yazdığımı kanıtladın. Sen a diyemezsin vasfin, karakterin, yapın, eğitimin gereği ancak küfur ve hakaret edersin.

Burada ona buna, at eşek, koyun, kuzu, ahlaksız, hırsız, tecavüzcü vs vs dersiniz dimi ama hepside sizde fazlasıyla mevcut yazdıklarinla teyit etmiş oldun.
    sen pek çoğunun basit bir kopyasısın, buradan da görülüyor, günlük hayatta da görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 30 Haziran 2016; 17:25:48 >
  • Kime sormuşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

IHH YI SEVERIM, TAKDİR EDERİM.

AMA BAŞKA BİR ÜLKEYE,İSRAİL GİBİ BİR ÜLKENİN İŞGALİNDEKI BİR ÜLKEYE GEMİLERLE İNSANLARI VE YARDIM TAŞIMAK NE DERECE DOĞRU? CAN GÜVENLİĞİ KİME AİT?
    VE BUNA GÖSTERE GÖSTERE BİZ GELİYORUZ, DÜĞÜN DERNEKLE ÇIKMAK.

BUGÜN DİYARBAKIR A YARDIM GÖTÜRSEN BİLE VALİLİK VE PEK ÇOK PROSEDÜR VARKEN, YURTDIŞINA NASIL B KADAR RAHAT ÇIKILIR,
    ÜSTELİK İSRAİL İZİN VERMEM DEMİŞKEN.

Bunlar simdi mi akliniza geldi? Mavi marmara yola cikarken size bunlari diyenlere demediginiz kalmamisti. Simdi nasil bunlari bu kadar soyleyebiliyorsunuz aklim almiyor.

Şimdi gündeme geldiğinden dolayı konuşuluyor, bildiğimden değil meseledeki mantıksızlıktan bahsediyorum.
    Mavi Marmara ya hükümet tarafından izin verilseydi şimdi bununda yanlış olduğunu ifade ederdim.

Sorudan sonraki yazdıklarınıza cevaba gerek yok, şahsım adına konuşurum, ben öyle bir şeye şahit olmadım, görmedim , duymadım, bilmiyorum. Sizde bildiğimizden değil, cevap olsun diye yazıyorsunuz.

Ihh tarafı/Ihhcilar ile onlara muhalefet eden, artık her kimse illaki bu tarz konuşmalar olmuştur, buda konumuz değil.

Meselede mantiksiz olan sey rtenin o zaman farkli simdi farkli konusmasi. O zaman izin verip, simdi satis yapmasi. Eger boyle birseyi gormedim, duymadim, bilmiyorum diyorsan o zamandan beri magarada yasiyorsun demektir. Yukarida videoda bile rtenin o zaman dedikleri ortadayken hala bildiginizden degil, cevap olsun diye yaziyorsun diyebiliyorsun. Ayrica bende 2 yasinda cocuk olmadigim icin kendi gorduklerimi hatirlayabiliyorum, hatta bu forumda bile eski mesajlara baksan goreceginden eminim.

Konumuz rtenin donusu zaten. Bunun icin sadece bugunu konusmak anlamsiz. Karsilastirma yapmak icin eskiye de bakmak lazim.

• biraz daha kuran sallaması , biraz daha şehit cenazesinin tabutuna dayanarak konuşma yapması biraz daha bir toplantıda kuran tilaveti sırasında ağlaması gerekli bu omurgasızın , sonra hiçbir şey olnamış gibi devam edebilir tüm türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: backend

İki üç tane çapulcu gidip İsrail kara sularını işgal etti diye ne bekliyorsunuz övgü mü? zamanında yine onları savunduk ama İsrail hep iyi oldu bize karşı sürekli barış yanlısı oldu ve bizde barıştık ama hala art niyet arıyorlar bunların amaçları farklı bunlar İsrail ile savaşmamızı istiyorlar. bunların hangi zihniyete hizmet ettikleri belli İsrail topraklarını işgal eden filistin halkı için biz zaten elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz gidip kafalarına göre yardım edenlere ne denir paralelci denir devlet içinde devlet kuranlar bunlar. Allah Erdoğana güç versin ve bunları kökten kazır umarım Erdoğan

ulan yuh be cidden yuh ya bu kadarda olmaz arkadaş. bu barış görüşmeleri olmasa israil baş düşmanınızdı demediğinizi bırakmazdınız. cumhurbaşkan ak deyince ak, kara deyince kara diyorsunuz. sorgulama yok cidden bu kadarda olmaz.

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Kardeş madem böyle seçimleri kazanın

• Hakaret etmek senin terbiyeni gösteriyor. Allah'a şükür senin gibi hakaret etme özgürlüğüm yok benim. Seviyemi senin gibilerle tartışarak düşüremem.

• seçim pusulasına 3+4 gibi 10 / 2 gibi sorular koyabilsek olcaz da izin vermiyolar :(

• Rusya ve İsrail'den özür dilendikten sonra çıkan karikatürleri gördünüz mü ?

Koskoca Türkiye'nin düştüğü rezaleti gördünüz mü ?

Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın %50'sine Allah sabır versin. Gurbet ellerde ülkenizin bu şekilde aşağılanması insanın gururunu kırar.

Korkarım bu daha başlangıç... Sanırım Suriye ile de gayri resmi temaslar başlamış...

Esad'dan da özür dilendimi dünya lideri olarak sarayı altın'dan kaplatırız... Büyüklük bunu gerektirir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

AMA BAŞKA BİR ÜLKEYE,İSRAİL GİBİ BİR ÜLKENİN İŞGALİNDEKI BİR ÜLKEYE GEMİLERLE İNSANLARI VE YARDIM TAŞIMAK NE DERECE DOĞRU? CAN GÜVENLİĞİ KİME AİT?

BUGÜN DİYARBAKIR A YARDIM GÖTÜRSEN BİLE VALİLİK VE PEK ÇOK PROSEDÜR VARKEN, YURTDIŞINA NASIL B KADAR RAHAT ÇIKILIR,

Bunlar simdi mi akliniza geldi? Mavi marmara yola cikarken size bunlari diyenlere demediginiz kalmamisti. Simdi nasil bunlari bu kadar soyleyebiliyorsunuz aklim almiyor.

Şimdi gündeme geldiğinden dolayı konuşuluyor, bildiğimden değil meseledeki mantıksızlıktan bahsediyorum.
    Mavi Marmara ya hükümet tarafından izin verilseydi şimdi bununda yanlış olduğunu ifade ederdim.

Sorudan sonraki yazdıklarınıza cevaba gerek yok, şahsım adına konuşurum, ben öyle bir şeye şahit olmadım, görmedim , duymadım, bilmiyorum. Sizde bildiğimizden değil, cevap olsun diye yazıyorsunuz.

Ihh tarafı/Ihhcilar ile onlara muhalefet eden, artık her kimse illaki bu tarz konuşmalar olmuştur, buda konumuz değil.

Meselede mantiksiz olan sey rtenin o zaman farkli simdi farkli konusmasi. O zaman izin verip, simdi satis yapmasi. Eger boyle birseyi gormedim, duymadim, bilmiyorum diyorsan o zamandan beri magarada yasiyorsun demektir. Yukarida videoda bile rtenin o zaman dedikleri ortadayken hala bildiginizden degil, cevap olsun diye yaziyorsun diyebiliyorsun. Ayrica bende 2 yasinda cocuk olmadigim icin kendi gorduklerimi hatirlayabiliyorum, hatta bu forumda bile eski mesajlara baksan goreceginden eminim.

Konumuz rtenin donusu zaten. Bunun icin sadece bugunu konusmak anlamsiz. Karsilastirma yapmak icin eskiye de bakmak lazim.

Demiş midir, dedi mi bilmem, belki yalan medyasının yaptığı, 30 saniyelik videoya da inanmam zira orada ne demiş, ne konuşuluyormus, öncesinde sonrasında ne konuşulmuş, makaslanarak mi alınmış, bunuda bilemem, kimse bilemez. siz işinize geldiğinden yekten kabul edersiniz orası ayrı.
    bu işler artık sektör haline geldi.

Dediyse kendi sorunudur, o zaman izin verdik deyip şimdi izin almadılar diyorsa kendi çelişkisidir, bu seçmenleri nazarında değerini düşürür.

Burada konular o kadar içice girdiki, konu sadece konu başlığında, herkes herşeyden konuşuyor.

• Bu kadar yeter, ise güce dönmem lazım, tarafıma verilecek cevaplara ancak yarın cevap verebilirim .
    veya özel mesaj yollayabilirsiniz.

iyi günler.

ülke hepimizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 30 Haziran 2016; 17:45:30 >
  • Geçenlerde, dediğim epey var ama, çok fazla u dönüşü sergilediği yerler var. İzleyin youtubede şaşırdık mı hayır...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Demiş midir, dedi mi bilmem, belki yalan medyasının yaptığı, 30 saniyelik videoya da inanmam zira orada ne demiş, ne konuşuluyormus, öncesinde sonrasında ne konuşulmuş, makaslanarak mi alınmış, bunuda bilemem, kimse bilemez. siz işinize geldiğinden yekten kabul edersiniz orası ayrı.
    bu işler artık sektör haline geldi.

Dediyse kendi sorunudur, o zaman izin verdik deyip şimdi izin almadılar diyorsa kendi çelişkisidir, bu seçmenleri nazarında değerini düşürür.

Burada konular o kadar içice girdiki, konu sadece konu başlığında, herkes herşeyden konuşuyor.

Sizde isinize geldigine direk itiraz edersiniz, bak suanda senin yaptigin gibi. Hala yok dedi mi bilmem, videoya inanmam falan diyorsun. Konusmanin tamamani duysan ne olacak, o laflari dedikten sonra "mesela dermisim muhaha" dedigini falan mi dusunuyorsun?

Bunu demesi kendi sorunu ama bunu dedikten sonra sizin desteklemenizle beraber sizin de sorunu oluyor. Hatta bu celisen birini cumhurbaskani olarak basa getirdiginiz icin bu komple ulkenin sorunu oluyor.

• Forumdaki aktroll ya da akitleri öğrenebilmek için bazı önerilerim var arkadaşlar

1-) Boşluk koymayı bilmediklerini farkttim böyle duvar gini bir yazı , anlamak için kendinizi yırtarsınız o derece.

2-) Yazdıkları çoğu kelime yanlış yazılmıştır hayır anlamıyorum telden yazsalar t9 var düzeltme var kelimelerin her daim bazı harfleri eksiktir.

3-) Yazılan uzun bir yazının anlatmak istediği aslında tek cümle falandır , uzun yazayım da bişey bildiğim belli olsun kafasındalardır.

4-) Reis , büyük başkan , dünya lideri zırvalarını zaten yazmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.