Şimdi Ara

Erdoğan'dan Mavi Marmara Çıkışı: Giderken Başbakan'a mı Sordunuz? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özür dilettik mi dillettik tazminat ödeyecekler mi ödücekler komşularla TÜRKİYENİN mefahati söz konusumu konusu bugün öyle yarın başka bişi , herkez çözüm yerine örgütlerin tamda istedigi noktaya gelmek devlet istifa ve bir kahus ortamı !!!!!
  • Hala özür dilettik diyorlar ya.

3 sene önce benden izin aldılar diyor, şimdi benden izin almadılar diyor. Daha ne olması lazım anlamanız için? Akp ye oy veren herkesin suçudur bu ülkede yanlış giden her şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börcır -- 30 Haziran 2016; 18:16:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: backend

İki üç tane çapulcu gidip İsrail kara sularını işgal etti diye ne bekliyorsunuz övgü mü? zamanında yine onları savunduk ama İsrail hep iyi oldu bize karşı sürekli barış yanlısı oldu ve bizde barıştık ama hala art niyet arıyorlar bunların amaçları farklı bunlar İsrail ile savaşmamızı istiyorlar. bunların hangi zihniyete hizmet ettikleri belli İsrail topraklarını işgal eden filistin halkı için biz zaten elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz gidip kafalarına göre yardım edenlere ne denir paralelci denir devlet içinde devlet kuranlar bunlar. Allah Erdoğana güç versin ve bunları kökten kazır umarım Erdoğan

Fİlistin halkımı işgalci , sen ne içtin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

quote:

quote:

quote:

quote:

IHH YI SEVERIM, TAKDİR EDERİM.

AMA BAŞKA BİR ÜLKEYE,İSRAİL GİBİ BİR ÜLKENİN İŞGALİNDEKI BİR ÜLKEYE GEMİLERLE İNSANLARI VE YARDIM TAŞIMAK NE DERECE DOĞRU? CAN GÜVENLİĞİ KİME AİT?
    VE BUNA GÖSTERE GÖSTERE BİZ GELİYORUZ, DÜĞÜN DERNEKLE ÇIKMAK.

BUGÜN DİYARBAKIR A YARDIM GÖTÜRSEN BİLE VALİLİK VE PEK ÇOK PROSEDÜR VARKEN, YURTDIŞINA NASIL B KADAR RAHAT ÇIKILIR,
    ÜSTELİK İSRAİL İZİN VERMEM DEMİŞKEN.

Bunlar simdi mi akliniza geldi? Mavi marmara yola cikarken size bunlari diyenlere demediginiz kalmamisti. Simdi nasil bunlari bu kadar soyleyebiliyorsunuz aklim almiyor.

Şimdi gündeme geldiğinden dolayı konuşuluyor, bildiğimden değil meseledeki mantıksızlıktan bahsediyorum.
    Mavi Marmara ya hükümet tarafından izin verilseydi şimdi bununda yanlış olduğunu ifade ederdim.

Sorudan sonraki yazdıklarınıza cevaba gerek yok, şahsım adına konuşurum, ben öyle bir şeye şahit olmadım, görmedim , duymadım, bilmiyorum. Sizde bildiğimizden değil, cevap olsun diye yazıyorsunuz.

Ihh tarafı/Ihhcilar ile onlara muhalefet eden, artık her kimse illaki bu tarz konuşmalar olmuştur, buda konumuz değil.

Meselede mantiksiz olan sey rtenin o zaman farkli simdi farkli konusmasi. O zaman izin verip, simdi satis yapmasi. Eger boyle birseyi gormedim, duymadim, bilmiyorum diyorsan o zamandan beri magarada yasiyorsun demektir. Yukarida videoda bile rtenin o zaman dedikleri ortadayken hala bildiginizden degil, cevap olsun diye yaziyorsun diyebiliyorsun. Ayrica bende 2 yasinda cocuk olmadigim icin kendi gorduklerimi hatirlayabiliyorum, hatta bu forumda bile eski mesajlara baksan goreceginden eminim.

Konumuz rtenin donusu zaten. Bunun icin sadece bugunu konusmak anlamsiz. Karsilastirma yapmak icin eskiye de bakmak lazim.

Demiş midir, dedi mi bilmem, belki yalan medyasının yaptığı, 30 saniyelik videoya da inanmam zira orada ne demiş, ne konuşuluyormus, öncesinde sonrasında ne konuşulmuş, makaslanarak mi alınmış, bunuda bilemem, kimse bilemez. siz işinize geldiğinden yekten kabul edersiniz orası ayrı.
    bu işler artık sektör haline geldi.

Dediyse kendi sorunudur, o zaman izin verdik deyip şimdi izin almadılar diyorsa kendi çelişkisidir, bu seçmenleri nazarında değerini düşürür.

Burada konular o kadar içice girdiki, konu sadece konu başlığında, herkes herşeyden konuşuyor.

Sizde isinize geldigine direk itiraz edersiniz, bak suanda senin yaptigin gibi. Hala yok dedi mi bilmem, videoya inanmam falan diyorsun. Konusmanin tamamani duysan ne olacak, o laflari dedikten sonra "mesela dermisim muhaha" dedigini falan mi dusunuyorsun?

Bunu demesi kendi sorunu ama bunu dedikten sonra sizin desteklemenizle beraber sizin de sorunu oluyor. Hatta bu celisen birini cumhurbaskani olarak basa getirdiginiz icin bu komple ulkenin sorunu oluyor.

Okuduğunu anlama sorunun mu var yoksa normal halin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla ayran kafa yapmış herhalde.

• hareket01 H kullanıcısına yanıt
    Demekki bizde imanın şartını koysak hiç olamıcanız

• 5 yıl önceki video

• tazminatı beğenmeyenler için söyledi o sözü tabiki hazımsızlar hemen atladı bu lafa.

Abd gemimizi vurduğunda nerdeydiniz dengesizler.tabiki daha dünyada bile değildi burdaki çok bilmişler.eski hükümetleri bilmeyen zavallılar şimdi ahkam kesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Bunlar son çırpınışlar...

Reis, kendisine tam biat eden adamları sildi, sizi mi silmeyecek? Umrunda bile olmaz

Sizler rüzgar nereye eserse oraya gidecek insanlarsınız. 2 torba kömür sizin için yeterli

Yaw he he

REİS'in kimseyi sildiği yok.. Siz işinize geldiği gibi görüyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eylül ayında Çin'de yapılacak G-20 toplantısında görüşme kararı aldık" dedi. Erdoğan, Mavi Marmara gemisinin İsrail'e yardım götürmesini de eleştirerek "Siz kalkıp da Türkiye'den böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanı'na mı sordunuz. Biz zaten bunları yapıyorduk." dedi.

Erdoğan konuşmasında Mavi Marmara gemisinin İsrail'e yardım götürmesini eleştirerek "Siz kalkıp da Türkiye'den böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanı'na mı sordunuz. Biz zaten bunları yapıyorduk." dedi.

Biz İsrail ile olan ilişkilerimizi niye kesmiştik? Olay malum. Duruşumuzda o günden bugüne değişen olmadı. 3 başlık vardı. Bunun bir tanesi özürdü. Özürü Sayın Obama'nın yanında gerçekleştirdiler. Olayı yaşayan benim. Sen neyi gördün neyi bildin. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösterenler var. "

Kaynak: Onedio ve Sözcü. Hadi Sabah, Star falan bu haberi vermez falan ama kendisine tarafsız gazete diyen Hürriyet ve Milliyet'te göremedim. Sözcü gibi bağımsız gazeteler olmasa hiçbir şeyden haberimiz olmayacak.

Bir de AKP'liler Kemal Kılıçdaroğlu'na çarkçı derlerdi. KK kadar omurgalı olamadınız, kurban olun kılıçdar'a...

Yardım israil e değil filistin topraklarındaki Gazze ye gidiyordu onedio ve sözcü cümle bir 1 saptırma 1. ancak fitne çıkarıp kin ve nefrete sebep olsunlar...

• Yalnız kimse çıkıp söylediklerine tepki vermiyor. Herkesin ağzında bir geri vites.

Bu adamın karakteri iyice ayyuka çıktı zaten de Mavi Marmara konusunda İsrail'in tarafını tutan insanlar da bir bir ortaya çıkmaya başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: backend

İki üç tane çapulcu gidip İsrail kara sularını işgal etti diye ne bekliyorsunuz övgü mü? zamanında yine onları savunduk ama İsrail hep iyi oldu bize karşı sürekli barış yanlısı oldu ve bizde barıştık ama hala art niyet arıyorlar bunların amaçları farklı bunlar İsrail ile savaşmamızı istiyorlar. bunların hangi zihniyete hizmet ettikleri belli İsrail topraklarını işgal eden filistin halkı için biz zaten elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz gidip kafalarına göre yardım edenlere ne denir paralelci denir devlet içinde devlet kuranlar bunlar. Allah Erdoğana güç versin ve bunları kökten kazır umarım Erdoğan

İsrail topraklarını işgal eden filistin halkı için biz zaten elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz gidip kafalarına göre yardım edenlere ne denir paralelci denir devlet içinde devlet kuranlar bunlar.

Tipik akp seçmeni. Eğitime önem verin, sonra çoluğunuz çocuğunuz bunun gibi olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AMA BAŞKA BİR ÜLKEYE,İSRAİL GİBİ BİR ÜLKENİN İŞGALİNDEKI BİR ÜLKEYE GEMİLERLE İNSANLARI VE YARDIM TAŞIMAK NE DERECE DOĞRU? CAN GÜVENLİĞİ KİME AİT?

BUGÜN DİYARBAKIR A YARDIM GÖTÜRSEN BİLE VALİLİK VE PEK ÇOK PROSEDÜR VARKEN, YURTDIŞINA NASIL B KADAR RAHAT ÇIKILIR,

Bunlar simdi mi akliniza geldi? Mavi marmara yola cikarken size bunlari diyenlere demediginiz kalmamisti. Simdi nasil bunlari bu kadar soyleyebiliyorsunuz aklim almiyor.

Şimdi gündeme geldiğinden dolayı konuşuluyor, bildiğimden değil meseledeki mantıksızlıktan bahsediyorum.
    Mavi Marmara ya hükümet tarafından izin verilseydi şimdi bununda yanlış olduğunu ifade ederdim.

Sorudan sonraki yazdıklarınıza cevaba gerek yok, şahsım adına konuşurum, ben öyle bir şeye şahit olmadım, görmedim , duymadım, bilmiyorum. Sizde bildiğimizden değil, cevap olsun diye yazıyorsunuz.

Ihh tarafı/Ihhcilar ile onlara muhalefet eden, artık her kimse illaki bu tarz konuşmalar olmuştur, buda konumuz değil.

Meselede mantiksiz olan sey rtenin o zaman farkli simdi farkli konusmasi. O zaman izin verip, simdi satis yapmasi. Eger boyle birseyi gormedim, duymadim, bilmiyorum diyorsan o zamandan beri magarada yasiyorsun demektir. Yukarida videoda bile rtenin o zaman dedikleri ortadayken hala bildiginizden degil, cevap olsun diye yaziyorsun diyebiliyorsun. Ayrica bende 2 yasinda cocuk olmadigim icin kendi gorduklerimi hatirlayabiliyorum, hatta bu forumda bile eski mesajlara baksan goreceginden eminim.

Konumuz rtenin donusu zaten. Bunun icin sadece bugunu konusmak anlamsiz. Karsilastirma yapmak icin eskiye de bakmak lazim.

Demiş midir, dedi mi bilmem, belki yalan medyasının yaptığı, 30 saniyelik videoya da inanmam zira orada ne demiş, ne konuşuluyormus, öncesinde sonrasında ne konuşulmuş, makaslanarak mi alınmış, bunuda bilemem, kimse bilemez. siz işinize geldiğinden yekten kabul edersiniz orası ayrı.
    bu işler artık sektör haline geldi.

Dediyse kendi sorunudur, o zaman izin verdik deyip şimdi izin almadılar diyorsa kendi çelişkisidir, bu seçmenleri nazarında değerini düşürür.

Burada konular o kadar içice girdiki, konu sadece konu başlığında, herkes herşeyden konuşuyor.

Sizde isinize geldigine direk itiraz edersiniz, bak suanda senin yaptigin gibi. Hala yok dedi mi bilmem, videoya inanmam falan diyorsun. Konusmanin tamamani duysan ne olacak, o laflari dedikten sonra "mesela dermisim muhaha" dedigini falan mi dusunuyorsun?

Bunu demesi kendi sorunu ama bunu dedikten sonra sizin desteklemenizle beraber sizin de sorunu oluyor. Hatta bu celisen birini cumhurbaskani olarak basa getirdiginiz icin bu komple ulkenin sorunu oluyor.

Okuduğunu anlama sorunun mu var yoksa normal halin mi?

Senin yazdiklarini inkar etme sorunun mu var?

• Türk Dil Kurumu sözlüğüne Dönek kelimesinin eş anlamlı kelimelerine kesinlikle bu adamın adı yazılmalı.
  • Dh forum gibi akp lilerin cogunlukta oldugu bir yerde boyle yorumlar gormek guzel demek gelisiyoruz

• Sanki ak trollerin imanları test ediliyor beyler :)) Bakalım bu dönekliğe rağmen Reisin yanında durabilecekler mi?

Valla yerlerinde olmak istemezdim para için çekilir mi bu çile be...
  • Recep Tayyip Erdoğan'nın "Mavi Marmara yardımını götürürken bana mı sordunuz" söylemi, Mahkeme-i Kübra'da "Oy verirken bana mı sordunuz" diyeceği filmin fragmanıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralge

tazminatı beğenmeyenler için söyledi o sözü tabiki hazımsızlar hemen atladı bu lafa.

Abd gemimizi vurduğunda nerdeydiniz dengesizler.tabiki daha dünyada bile değildi burdaki çok bilmişler.eski hükümetleri bilmeyen zavallılar şimdi ahkam kesiyor

İhh ve magdur aileleri miktara itiraz etmiyor. İsrail tazminat degil bagis yapacagim diyor. İtiraz ona. Yuzde yuz haklilar

• quote:

Tam cehape zihniyeti. Cehapelisin galiba

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.