Şimdi Ara

Erdoğan'dan Mavi Marmara Çıkışı: Giderken Başbakan'a mı Sordunuz? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rikudou

quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Tüm bu olanlardan sonra hala bunları destekleyen varsa cahil falan değildir kesinlikle vatan hainidir.

israil ile anlaşmakta hainlik nedir?
    mantıklı bir açıklaman var mı? yoksa sırf düşmanlıktan mi?

Var tabi neden olmasın.

https://twitter.com/rt_erdogan/status/270582067207761921

Terör örgütü diye tasvir edilen bir devlet ile anlaşma yapmanın adını sen koy istersen?

Link atmana gerek yok, devletler menfaatine bakar, burada menfaatimiz varsa belli çerçeveler dahilinde anlaşmak doğru olandır.
    terörist ise kardeş ol mu dendi, karşılıkli menfaatimiz var, artı bölgenin durumu ortada.

Artı bunlar senin komşun, mecbursun konuşmakta, anlasmakta, dünya küresellesirken senin komşun ile ayrı durman mümkün mü?

İlginçtir,, Gazze razi, Fetih, Hamas razı, sorun nedir?
    Orada elektrik dahi yok, yiyecek içecek yok, sağlık yok, hiçbirşey yok, senin bu anlaşman oraya tek seferde 30 bin ton yardım bırakıyor. vs vs bu oradaki insanlar için de doğru olandır.

Terörist olmayan bir batı ülkesi söyle bana, medeniyet refah var dediğimiz ülkeler neler neler yapıyor biliyor muyuz?ç

İspat istedin bizde ispatı 1. ağızdan verdik.

Türkiye İsrail ile ortak menfaatler doğrultusunda hareket etmez, Türkiye olsa olsa İsrail'in maşası olur.

Ama doğru Coca Cola ticareti durdu bu anlaşmalar ile Coca Cola dolaplardaki yerini almaya başlayacak

Onlar senin komşun, ortada ticari anlaşmalar vs vs varsa attığın her adımı 20 kez düşüneceksin. Daha düne kadar İsrail terör örgütü deyip, Rusya Türkmenleri katlediyor deyip, onlara atıp tutup bazı kesimin gazını alıp sonra tam tersi bir yol çizersen dediklerini bir bir yutmuşsun, gaz verdiğin halk da salak yerine koymuşsun demektir.

Hani düne kadar İsrail ve Rusya gibi ülkelere ihtiyacımız yoktu? Türkün Türkten başka dostu yoktu? Onlar ile yaptığımız anlaşmaları Katar, Azerbaycan gibi ülkelerle yapıp o ülkelere muhtaç olmadığımızı gösteriyorduk?

Müthiş bir bahane gerçekten takdir ettim. Ortada karşılıklı menfaat var sen terörist dediğin ülke ile anlaş. Söyle o menfaatleri bilelim bakalım? Ne o Gazze'den ellerini mi çekecekler ne olacak?

Gazze'nin, Hamas'ın nasıl sesi çıksın? Adamların ağızlarında namlı azıcık ıkındımı sesi kesiliyor. Sen adamların elektriğini, suyunu, yiyeceğini, çocuklarını, canını al sonra o topraklara yardım getiriyoruz diye en son yardımına karşılık topraklarını al. Gerçekten çok şeytani bir şey. Savaş yarat - Köle yap - Yardım edip kandır - Sömür. Bir anlaşma yapılıyorsa anca bunlar için yapılır.

Terörist olmayan batı ülkesi mi var? Paris'te bile bomba patlıyor Atatürk havalimanında mı patlamayacak gibi bahaneler ancak sizde olur. Oralar terörist ülkesi ise, oralarda bomba patlıyor ise bizde bunlara göz yumup ses etmeyeceğımız anlamına gelmiyor.

RTE şu ülkelere karşı dik bir duruş sergileseydi desteklerdim ama her an bir dönüş yapıyor. Yarın ben 3 çocuk mu dedim? Bakamıyorsan yapma 3 çocuğu. Hem bakamıyor hem çocuk yapıyor. Gezi bu milletin baskıya baş kaldırışıdır, geziye katılmayan vatan hainidir diye çark etmesi ben dahil bir çok kişiyi şaşırtmayacaktır.

• IHH YI SEVERIM, TAKDİR EDERİM.

AMA BAŞKA BİR ÜLKEYE,İSRAİL GİBİ BİR ÜLKENİN İŞGALİNDEKI BİR ÜLKEYE GEMİLERLE İNSANLARI VE YARDIM TAŞIMAK NE DERECE DOĞRU? CAN GÜVENLİĞİ KİME AİT?
    VE BUNA GÖSTERE GÖSTERE BİZ GELİYORUZ, DÜĞÜN DERNEKLE ÇIKMAK.

BUGÜN DİYARBAKIR A YARDIM GÖTÜRSEN BİLE VALİLİK VE PEK ÇOK PROSEDÜR VARKEN, YURTDIŞINA NASIL B KADAR RAHAT ÇIKILIR,
    ÜSTELİK İSRAİL İZİN VERMEM DEMİŞKEN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat rahat coca colami yudumlayacagim artik. Tesekkurler uzun adam!

• 4 coca cola kap getir.

• Bununla ilgili bir sürü atasözü var siz diğerlerini hayal edin ben birini söyleyeyim ÇARK ETTİ.
  • Yorumlara çok gülüyorum şu olayı bile bir şekilde nasıl haklı çıkarırız onun peşinde aktroller Oynayın dansözler oynayın hadi hepberaber oynayın, reisiniz çalsın siz oynayın ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Tüm bu olanlardan sonra hala bunları destekleyen varsa cahil falan değildir kesinlikle vatan hainidir.

israil ile anlaşmakta hainlik nedir?
    mantıklı bir açıklaman var mı? yoksa sırf düşmanlıktan mi?

Var tabi neden olmasın.

https://twitter.com/rt_erdogan/status/270582067207761921

Terör örgütü diye tasvir edilen bir devlet ile anlaşma yapmanın adını sen koy istersen?

Link atmana gerek yok, devletler menfaatine bakar, burada menfaatimiz varsa belli çerçeveler dahilinde anlaşmak doğru olandır.
    terörist ise kardeş ol mu dendi, karşılıkli menfaatimiz var, artı bölgenin durumu ortada.

Artı bunlar senin komşun, mecbursun konuşmakta, anlasmakta, dünya küresellesirken senin komşun ile ayrı durman mümkün mü?

İlginçtir,, Gazze razi, Fetih, Hamas razı, sorun nedir?
    Orada elektrik dahi yok, yiyecek içecek yok, sağlık yok, hiçbirşey yok, senin bu anlaşman oraya tek seferde 30 bin ton yardım bırakıyor. vs vs bu oradaki insanlar için de doğru olandır.

Terörist olmayan bir batı ülkesi söyle bana, medeniyet refah var dediğimiz ülkeler neler neler yapıyor biliyor muyuz?ç

İspat istedin bizde ispatı 1. ağızdan verdik.

Türkiye İsrail ile ortak menfaatler doğrultusunda hareket etmez, Türkiye olsa olsa İsrail'in maşası olur.

Ama doğru Coca Cola ticareti durdu bu anlaşmalar ile Coca Cola dolaplardaki yerini almaya başlayacak

Onlar senin komşun, ortada ticari anlaşmalar vs vs varsa attığın her adımı 20 kez düşüneceksin. Daha düne kadar İsrail terör örgütü deyip, Rusya Türkmenleri katlediyor deyip, onlara atıp tutup bazı kesimin gazını alıp sonra tam tersi bir yol çizersen dediklerini bir bir yutmuşsun, gaz verdiğin halk da salak yerine koymuşsun demektir.

Hani düne kadar İsrail ve Rusya gibi ülkelere ihtiyacımız yoktu? Türkün Türkten başka dostu yoktu? Onlar ile yaptığımız anlaşmaları Katar, Azerbaycan gibi ülkelerle yapıp o ülkelere muhtaç olmadığımızı gösteriyorduk?

Müthiş bir bahane gerçekten takdir ettim. Ortada karşılıklı menfaat var sen terörist dediğin ülke ile anlaş. Söyle o menfaatleri bilelim bakalım? Ne o Gazze'den ellerini mi çekecekler ne olacak?

Gazze'nin, Hamas'ın nasıl sesi çıksın? Adamların ağızlarında namlı azıcık ıkındımı sesi kesiliyor. Sen adamların elektriğini, suyunu, yiyeceğini, çocuklarını, canını al sonra o topraklara yardım getiriyoruz diye en son yardımına karşılık topraklarını al. Gerçekten çok şeytani bir şey. Savaş yarat - Köle yap - Yardım edip kandır - Sömür. Bir anlaşma yapılıyorsa anca bunlar için yapılır.

Terörist olmayan batı ülkesi mi var? Paris'te bile bomba patlıyor Atatürk havalimanında mı patlamayacak gibi bahaneler ancak sizde olur. Oralar terörist ülkesi ise, oralarda bomba patlıyor ise bizde bunlara göz yumup ses etmeyeceğımız anlamına gelmiyor.

RTE şu ülkelere karşı dik bir duruş sergileseydi desteklerdim ama her an bir dönüş yapıyor. Yarın ben 3 çocuk mu dedim? Bakamıyorsan yapma 3 çocuğu. Hem bakamıyor hem çocuk yapıyor. Gezi bu milletin baskıya baş kaldırışıdır, geziye katılmayan vatan hainidir diye çark etmesi ben dahil bir çok kişiyi şaşırtmayacaktır.

O bir ispat değil, bende ispat istemiş değilim fikriniz nedir diye sordum
    Tr israilin hiçbir şeyi olmaz, ne masası, ne makası.
    Bende rte veya akp nin savunucusu değil, sadece fikrimi belirtiyorum.
    Rusya nin hava sahasını işgal eden biz miyiz onlar mı, bir uçağı 20 kere bir uçağı uyariyorsan ve çıkmıyorsa besbelliki aldığı bir emir vardir. Burada olmasi gereken vurmaktir, sonrasinda tr 20 defa iletişimi isteyen, komşuluktan bahseden, ilişkilerin bozulmaması gerektiğini belirten taraf olmuştur.

Diğer ülkeler ilede benzer sorunlar yaşanmıştir.

Yapılan müdahale siz gaz etkisi yaşatti mi bilmem ama bizde gaz etkisi filan olmadı, yani gazını almak sizin fikriniz, böyle bir ihtiyaçta yok.

Yan çizilmişte ne yapmis, Gazze ye yapılan yardımları mi kesti, Türkmenlere karşı Rusya ile birlik mi oldu?

Mantıklı konuş dedikçe ucuyorsunuz,bizde maalesef cevap veriyoruz, şunlar tamamen vakit kaybı.

İşler kopma noktasına geldiğinde kimsenin kimseye ihtiyacı yoktur evet yaşam sartlarin zorlaşır ama sonuc olarak yaşarsın.

pariste patladı, bizde mi patlamayacak nedir ya, ben mi söyledim, Ahmet Mehmet in söylediğinden banane, çocuk gibi konuşmayın ya, oradan buradan ezbere yazmayın arkadaş.

Senin amacın rte yi desteklemek hiçbir zaman olmadı, diğerleri gibi ne olsada vursam diye bakanlardansin, desteklerim filan geç o işleri.

Gazzeye savaşı biz mi getirdik bu kadar mı dünyadan bihabersin?
    Hamas, Fetih, Gazze bu anlaşmadan yanadır, senin İsraili yok etme gücün varsa hiç durma hemen yok et.

• quote:

IHH YI SEVERIM, TAKDİR EDERİM.

AMA BAŞKA BİR ÜLKEYE,İSRAİL GİBİ BİR ÜLKENİN İŞGALİNDEKI BİR ÜLKEYE GEMİLERLE İNSANLARI VE YARDIM TAŞIMAK NE DERECE DOĞRU? CAN GÜVENLİĞİ KİME AİT?

BUGÜN DİYARBAKIR A YARDIM GÖTÜRSEN BİLE VALİLİK VE PEK ÇOK PROSEDÜR VARKEN, YURTDIŞINA NASIL B KADAR RAHAT ÇIKILIR,

dün akşam cb. demeden önce neredeydin?o zaman düşüncülerin neydi acaa??

asena gibisiniz mubarek,sizi izledikçe başımızı döndürüyorsunuz

• Rikudou kullanıcısına yanıt
    Hamas razı mı? Hocam bak bir şeyi müdafaa ederken delille et. Hamas o anlaşmaya razı falan değil haberin olsun...
  • %49 un aklıyla reisleri alay edince birşey yok biz yapınca hemen savunmaya geçiyorlar.ne içiyorsunuz merak ettim.maasli zavallı troller hariç onlar ekmek parası kazanıyor yaptıkları haram da olsa.

• An itibariyle Ak Partililer (temsili değil )
  • Bilal benden değil
    Ve
    Sayın fettullah hocamla aramı bu CHP zihniyeti bozdu
    Açıklamasına doğru bi ivmelenme var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg42

Hamas razı mı? Hocam bak bir şeyi müdafaa ederken delille et. Hamas o anlaşmaya razı falan değil haberin olsun...

Delil ile ifade et derken, kendine dayandırdığın bu yazı delil mi oluyor?

Anlaşmanin şartlarını okudun mu?

Tazminat özür vs meselenin bizi ilgilendiren tarafı.

Abluka nin hafiflemesi, Asdod limanının kullanıma açılması, TR nin orada altyapı, hastane vs yapması, henüz başlangıcında gazze halkına 30 bin ton yardım yapılmasına hangi filistinli itiraz eder?
    Hamas in İstanbul bürosu mu kapatıldı, ki anlaşmalar bu noktada yıkanmisti, şuan böyle bir madde bile yok.

Ve bu israil-Turkiye arasında bir anlaşma.

Gönül ister ki İsraili yok edelim ama şu islam dünyası ile bu mümkün mü, bir yerde araplari katlediyorlar, diğerleri sefa yapıyor.

TR den bu durumda yapılması beklenen nedir anlamış değilim.

Mesal ilede görüşüldü mesele, eee

Hiçbir küslük hiçbir tarafa fayda sağlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 30 Haziran 2016; 16:46:10 >

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Sözcü gerçekten çok bağımsız

• Rikudou kullanıcısına yanıt
    Hocam İsrail öyle bir ülkedir ki kendi çıkarının fazla olmadığı bir anlaşmayı asla kabul etmez, uzun vadede çıkarı olmadığı bir anlaşmayı yine asla kabul etmez. İsrail anlaşma ile alakalı bir şeye olumlu yanıt verdiyse bunun altında başka bir sebep başka çıkarlar sözler vardır. Hülasa İsrail ile anlaşma falan yapılmaz.
  • quote:

Bunlar simdi mi akliniza geldi? Mavi marmara yola cikarken size bunlari diyenlere demediginiz kalmamisti. Simdi nasil bunlari bu kadar soyleyebiliyorsunuz aklim almiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg42

Hocam İsrail öyle bir ülkedir ki kendi çıkarının fazla olmadığı bir anlaşmayı asla kabul etmez, uzun vadede çıkarı olmadığı bir anlaşmayı yine asla kabul etmez. İsrail anlaşma ile alakalı bir şeye olumlu yanıt verdiyse bunun altında başka bir sebep başka çıkarlar sözler vardır. Hülasa İsrail ile anlaşma falan yapılmaz.

Elbette çıkarı var, bizimde, Filistin'in de, o yüzden yapıldi.
    Kiminin çıkarınin fazla olması birazda sahip olduğu şeylere bağlı, senin petrolün varsa vesile ile İsrail de müşteri olur veya onun üzerinden başka ülkelere geçirirsin ürününü.
    Simdi çıkıp senin çıkarın fazla oldu, bende şunu istiyorum demek olur mu, çocuk işi mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 30 Haziran 2016; 17:05:20 >
  • PKK sevgisiyle dolu olan son derece objektif Sözcü gazetesi iyi bir kaynak. Hatta Özgür Gündem in haberleri tam Atatürkçülerin istediği doğrultuda.

Ülkede PKK olmasaydı ne yapardı bu örgüt gazeteleri nasıl bağımsız kalırlardı hayret ediyorum. Ülkede hainliğin adı olmuş özgürlük, objektiflik.

Eğer siz hainliğe objektiflik diyorsanız ben objektif olmak istemiyorum.

• Şu ülkede sinek uçsa Tayyip'in haberi olur. Adam gezerken bile 1000 korumayla geziyor. Her yerde muhbirler var, kalkmış diyorsunuz ki haber vermeden Gazze'ye gittiler.

Bu kadar büyük bir organizasyon izin almadan nasıl gidebilir?

Reis herkesi tek tek siliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Bunlar simdi mi akliniza geldi? Mavi marmara yola cikarken size bunlari diyenlere demediginiz kalmamisti. Simdi nasil bunlari bu kadar soyleyebiliyorsunuz aklim almiyor.

Şimdi gündeme geldiğinden dolayı konuşuluyor, bildiğimden değil meseledeki mantıksızlıktan bahsediyorum.
    Mavi Marmara ya hükümet tarafından izin verilseydi şimdi bununda yanlış olduğunu ifade ederdim.

Sorudan sonraki yazdıklarınıza cevaba gerek yok, şahsım adına konuşurum, ben öyle bir şeye şahit olmadım, görmedim , duymadım, bilmiyorum. Sizde bildiğimizden değil, cevap olsun diye yazıyorsunuz.

Ihh tarafı/Ihhcilar ile onlara muhalefet eden, artık her kimse illaki bu tarz konuşmalar olmuştur, buda konumuz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 30 Haziran 2016; 17:04:21 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.