Şimdi Ara

Erdoğan'dan Mavi Marmara Çıkışı: Giderken Başbakan'a mı Sordunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eylül ayında Çin'de yapılacak G-20 toplantısında görüşme kararı aldık" dedi. Erdoğan, Mavi Marmara gemisinin İsrail'e yardım götürmesini de eleştirerek "Siz kalkıp da Türkiye'den böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanı'na mı sordunuz. Biz zaten bunları yapıyorduk." dedi.

Erdoğan konuşmasında Mavi Marmara gemisinin İsrail'e yardım götürmesini eleştirerek "Siz kalkıp da Türkiye'den böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanı'na mı sordunuz. Biz zaten bunları yapıyorduk." dedi.

Biz İsrail ile olan ilişkilerimizi niye kesmiştik? Olay malum. Duruşumuzda o günden bugüne değişen olmadı. 3 başlık vardı. Bunun bir tanesi özürdü. Özürü Sayın Obama'nın yanında gerçekleştirdiler. Olayı yaşayan benim. Sen neyi gördün neyi bildin. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösterenler var. "

Kaynak: Onedio ve Sözcü. Hadi Sabah, Star falan bu haberi vermez falan ama kendisine tarafsız gazete diyen Hürriyet ve Milliyet'te göremedim. Sözcü gibi bağımsız gazeteler olmasa hiçbir şeyden haberimiz olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 30 Temmuz 2017; 10:36:48 >

• Bunlarda mavi Marmara sonrası söyledikleriydi.

Şaşırdık mı peki?
    Şaşırmadık tabi, ne derse desin bu insanın arkasında duracak bir güruh var.
    Yazıklar olsun hepsine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok artık bune ya. Buna artık cidden söylenecek söz yok.
  • Muhahahahahaha carkifelek bile bu kadar dönmedi bee zaaaaaaa xd

• Amillian kullanıcısına yanıt
    mesele bence dogru olan ney. otoriteden izin almak mi ? almamak mi?

almak ise hocanin hakkini yemisler. yok almamak ise ihh yi satti diyebiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugüne kadar yapilan en büyük dönüştür bu. AKP lilerinde yorumlarını bekliyoruz.
    https://mobile.twitter.com/yagizefe/status/748252649460477952 Kesinlikle izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYRİSE6 -- 29 Haziran 2016; 23:57:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donemin basbakani kendisi degil miydi

• Haklı
  • Onun adı erdoğan. 40 yıllık dostunu 40 saniyede satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasMachate

Donemin basbakani kendisi degil miydi

Bana mı sordunuz diyecekti aslında ama son anda çark etti

• Akpli mod on:
    Devletin bekası ve menfaati için o anki konjonktüre göre davranmak bla bla...

Yok lan beceremedim pes!
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orijinalden alıntı: HasMachate

Donemin basbakani kendisi degil miydi

Bana mı sordunuz diyecekti aslında ama son anda çark etti

40 yillik kamyoncuyum boyle geri vites gormedim

• İki üç tane çapulcu gidip İsrail kara sularını işgal etti diye ne bekliyorsunuz övgü mü? zamanında yine onları savunduk ama İsrail hep iyi oldu bize karşı sürekli barış yanlısı oldu ve bizde barıştık ama hala art niyet arıyorlar bunların amaçları farklı bunlar İsrail ile savaşmamızı istiyorlar. bunların hangi zihniyete hizmet ettikleri belli İsrail topraklarını işgal eden filistin halkı için biz zaten elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz gidip kafalarına göre yardım edenlere ne denir paralelci denir devlet içinde devlet kuranlar bunlar. Allah Erdoğana güç versin ve bunları kökten kazır umarım Erdoğan
  • backend kullanıcısına yanıt
    yuh be... paralel nedir arkadas. adamlar sormadan gitmryin dedi adami mason ilan ettiniz. simdi kalkip paralel diyorsunuz. helal ne diyim

• Döne döne bir hal oldular. Ama itaat etmeye devam eder bu halk buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: backend

İki üç tane çapulcu gidip İsrail kara sularını işgal etti diye ne bekliyorsunuz övgü mü? zamanında yine onları savunduk ama İsrail hep iyi oldu bize karşı sürekli barış yanlısı oldu ve bizde barıştık ama hala art niyet arıyorlar bunların amaçları farklı bunlar İsrail ile savaşmamızı istiyorlar. bunların hangi zihniyete hizmet ettikleri belli İsrail topraklarını işgal eden filistin halkı için biz zaten elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz gidip kafalarına göre yardım edenlere ne denir paralelci denir devlet içinde devlet kuranlar bunlar. Allah Erdoğana güç versin ve bunları kökten kazır umarım Erdoğan

Vay be, șimdi de çapulcu mu oldular

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asabi Adam

İHH ye çakmış burda ihh cemaatin olduğu için onlara da düşman .

Hadi len ne cemaati siz de yolunu buldunuz ha sıkıştınız mı cemaat ya diyorsunuz maşallah ya

• mavi marmarada paraleldir bu boyle biline
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.