Şimdi Ara

Erdoğan'dan Mavi Marmara Çıkışı: Giderken Başbakan'a mı Sordunuz? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: backend

İşinize gelince Kuran İşinize gelince Laik ülke sizin kadar iki yüzlüsü yok bir de bize dersiniz iki yüzlü diye

quote:

İki üç tane çapulcu gidip İsrail kara sularını işgal etti diye ne bekliyorsunuz övgü mü? zamanında yine onları savunduk ama İsrail hep iyi oldu bize karşı sürekli barış yanlısı oldu ve bizde barıştık ama hala art niyet arıyorlar bunların amaçları farklı bunlar İsrail ile savaşmamızı istiyorlar. bunların hangi zihniyete hizmet ettikleri belli İsrail topraklarını işgal eden filistin halkı için biz zaten elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz gidip kafalarına göre yardım edenlere ne denir paralelci denir devlet içinde devlet kuranlar bunlar. Allah Erdoğana güç versin ve bunları kökten kazır umarım Erdoğan

Erdoğan: "Mavi Marmara'ya saldırı savaş nedeni"
    http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/09/11/erdogan.mavi.marmaraya.saldiri.savas.nedeni/628927.0/index.html

Ak Parti Forum: "Ah bu gemide olup, alnımdan vurulsaydım"
    http://www.akpartiforum.com/ah-bu-gemide-olup-alnimdan-vurulsaydim-mavi-marmara-sehitlerine-ithafen-t140564.html?s=87cde17683445cd6c31039d9807c71e1&

30 Haziran 2016'da birden bire;

"iki üç tane çapulcu" oldular.

Din kardeşlerimiz dediğiniz, mazlum Filistinliler, "One Minute" içerisinde; "İsrail topraklarını işgal eden Filistin halkı" oldular.

Holiganca takım tutar gibi bir şeye sarılıp, yanlışını hiç göremeyen, aklını azıcık kullanmaya bile üşenen insanlar olmaktan vazgeçebilseniz keşke.

• Konyada yaşıyorum semazenler bu kadar donmuyor size diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Tüm bu olanlardan sonra hala bunları destekleyen varsa cahil falan değildir kesinlikle vatan hainidir.

israil ile anlaşmakta hainlik nedir?
    mantıklı bir açıklaman var mı? yoksa sırf düşmanlıktan mi?

Var tabi neden olmasın.

https://twitter.com/rt_erdogan/status/270582067207761921

Terör örgütü diye tasvir edilen bir devlet ile anlaşma yapmanın adını sen koy istersen?

• Düşünüyorum oturdum 20 dk dir düşünüyorum.Bir Akp li şuna ne cevap verebilir diye.
    https://twitter.com/ByDemkar/status/748246043846934529
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philae

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

abi bunların öyle bir kitlesi varki çocuğuna tecavüz etsen bile ses çıkarmaz

kendi zihniyetinizi öyle güzel özetlemişsiniz ki, biz sizi bu kadar güzel anlatamazdik, şu seviyeye edebe, ahlaka bak, bunu yetiştiren ailenin ne olduğu ortada zaten, böyle düşünen birisi asıl herşeyi yapabilir.

Ensarda tecavüz edilen sizin çocuklarınızdı bizim değil ben asla çocuklarımı öyle yerlere göndermem. Sesiniz çıktı mı hayır ahlaksızlık sizin soyadınız boş yapma!

sizin bizim çocuklarımız mi var hayvan herif?

dedesi Çanakkale şehidiymis, senin gibinin dedesi ancak bölücülerin şehidi olur.

s. git arapçı köpek seni. Ben ne olduğunu gayet iyi biliyorum bölücü senin gibi ülkesini İsraile satanlara denir.

iyiki koparanlardan birisi daha, ya paşa paşa yaşayacaksın yada zorla boyun eğerek yaşayacaksin bu ülkede, işine gelmezse defol git, sizin gibilere ülke çok.

biz Müslüman Türküz, Arap değil ki ırkında önemi yok önce insan olmak lazım, ise bunu anlayarak başla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

abi bunların öyle bir kitlesi varki çocuğuna tecavüz etsen bile ses çıkarmaz

kendi zihniyetinizi öyle güzel özetlemişsiniz ki, biz sizi bu kadar güzel anlatamazdik, şu seviyeye edebe, ahlaka bak, bunu yetiştiren ailenin ne olduğu ortada zaten, böyle düşünen birisi asıl herşeyi yapabilir.

Ensarda tecavüz edilen sizin çocuklarınızdı bizim değil ben asla çocuklarımı öyle yerlere göndermem. Sesiniz çıktı mı hayır ahlaksızlık sizin soyadınız boş yapma!

sizin bizim çocuklarımız mi var hayvan herif?

dedesi Çanakkale şehidiymis, senin gibinin dedesi ancak bölücülerin şehidi olur.

s. git arapçı köpek seni. Ben ne olduğunu gayet iyi biliyorum bölücü senin gibi ülkesini İsraile satanlara denir.

ipini koparanlardan birisi daha, ya paşa paşa yaşayacaksın yada zorla boyun eğerek yaşayacaksin bu ülkede, işine gelmezse defol git, sizin gibilere ülke çok.

biz Müslüman Türküz, Arap değil ki ırkında önemi yok önce insan olmak lazım, ise bunu anlayarak başla.

• Genç akitler rahatsız

• quote:

Orijinalden alıntı: Seleucuid

Düşünüyorum oturdum 20 dk dir düşünüyorum.Bir Akp li şuna ne cevap verebilir diye.
    https://twitter.com/ByDemkar/status/748246043846934529

Esad ile tatile çıkıyordu reis ama gerçek yüzünü gördü ama siz takım tutar gibi ideoloji tutanlar anlamaz bunu bir şeyin gerçek yüzünü görünce ondan uzaklaştı reis ama sizin gibiler takım tutarcasına ideoloji tutuyorsunuz. ideolojiniz ne kadar yanlış olsa bile vazgeçersek dönek oluruz diye saçma tabirler ile o ideoloji peşinden koşuyorsunuz. sizin gibiler anlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backend -- 30 Haziran 2016; 15:03:52 >

• Rikudou kullanıcısına yanıt
    Senin verdiğin oylarla seçilen bakan, senin bakanın. Bunu anlamayacak kadar kıvraksın işine gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Tüm bu olanlardan sonra hala bunları destekleyen varsa cahil falan değildir kesinlikle vatan hainidir.

israil ile anlaşmakta hainlik nedir?
    mantıklı bir açıklaman var mı? yoksa sırf düşmanlıktan mi?

Var tabi neden olmasın.

https://twitter.com/rt_erdogan/status/270582067207761921

Terör örgütü diye tasvir edilen bir devlet ile anlaşma yapmanın adını sen koy istersen?

Link atmana gerek yok, devletler menfaatine bakar, burada menfaatimiz varsa belli çerçeveler dahilinde anlaşmak doğru olandır.
    terörist ise kardeş ol mu dendi, karşılıkli menfaatimiz var, artı bölgenin durumu ortada.

Artı bunlar senin komşun, mecbursun konuşmakta, anlasmakta, dünya küresellesirken senin komşun ile ayrı durman mümkün mü?

İlginçtir,, Gazze razi, Fetih, Hamas razı, sorun nedir?
    Orada elektrik dahi yok, yiyecek içecek yok, sağlık yok, hiçbirşey yok, senin bu anlaşman oraya tek seferde 30 bin ton yardım bırakıyor. vs vs bu oradaki insanlar için de doğru olandır.

Terörist olmayan bir batı ülkesi söyle bana, medeniyet refah var dediğimiz ülkeler neler neler yapıyor biliyor muyuz?ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 30 Haziran 2016; 15:09:21 >

• Iyiye sıvamaya başladi illa partimi degistirelim

• Yav ötmeyin bir daha madem müslümanlık siyonistler diye. Derdiniz yemek içmekti madem, din iman, çocuklar öldürülüyor diye bir daha ağzınızı açtığınızı görmeyelim.

Gerçi sizinki sopayla dürtünce yine "eyyy israyil, şerefsiz yahudiler" diye bağıracaksınız, kime konuşuyorum.

Adamın siyasi kariyeri her konuda 180 derece döneklikle dolu, hâlâ adam reyis meyis. Oğlum siz adama benzer adam görmeyin burnunuz kanar lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

Genç akitler rahatsız

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Senin verdiğin oylarla seçilen bakan, senin bakanın. Bunu anlamayacak kadar kıvraksın işine gelmiyor.

Hala anlamıyorsun, ben buna senin benim diye bakmiyorum, ülkemizin, devletimizin bakanı, başkanidir vs vs
    ve benim bakanim olsa ne olur arkadaş, yanlış yaptıysa cezasını görsün, ben oy verdim diye ne dediyse doğrudur mu dedim, haklıdır mi dedim, savundum mu?

çocuk gibi konuşmayın ya.

• Bak bak laflara bak Erdoğan'dan önce sizin Filistin davanız yok muydu? Erdoğan yüzünden davanızı satarsınız her şeyi satarsınız o bi gün ölüp gidecek yaptığınız satışları unutmayız.

Bir islamcı asla Filistin davasını satmaz diyordum demek ki yanılmışız sizin içinizde hiç bi değer kalmamış yazık o 19 yaşında ölen çocuğa onun yüzünü aklınıza getirin diyeceğim de sizde hangi değer kalmış ki bunu anlayasınız?
  • Arkadaş tek kaldı tek başına sıvıyor treth sabah yıldızı falan nerde

• Dünyada.koşulların değişimi,zorluklar,gerçeklik ve yeni hamleler için politikasını değiştirmeyen tek bir lider yoktur.yada daha doğmamıstır.

Marks,lenin,stalin,atatürk, mao,castro,obama,gannuşi,aliya,humeyni,nasır vs.vs.bu liderlerin hepsi 180 derece farklı şeyler söylemişlerdir.

Ayrıca Filistin davasında gerek siyasi gerek maddi olarak en çok katkısı olan lider Erdoğan'dır. Bu inkar edilemez bir gerçektir.

İHH'da bu davaya katkı sunan aktörlerdendir.

Sonuç olarak müzmin muhalif ve paralel hain arkadaşlar. Maalesef buradan siz ekmek çıkmaz, hele hele Filistin davası gibi hiç ama hiç umurunuzda olmayan bir mesele üzerinden bunun yapmaya kalkmanız ayrı bir utanmazlık. Hadi başka kapıya
  • gidenler paralelciydi Turkiye ile israilin arasını bozmak için gittiler diye bir açıklama bekliyordum.
    ileri ki günlerde gelir büyük ihtimal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bak bak laflara bak Erdoğan'dan önce sizin Filistin davanız yok muydu? Erdoğan yüzünden davanızı satarsınız her şeyi satarsınız o bi gün ölüp gidecek yaptığınız satışları unutmayız.

Bir islamcı asla Filistin davasını satmaz diyordum demek ki yanılmışız sizin içinizde hiç bi değer kalmamış yazık o 19 yaşında ölen çocuğa onun yüzünü aklınıza getirin diyeceğim de sizde hangi değer kalmış ki bunu anlayasınız?

Mantıklı konuşamıyorsun bile, işin özeti;

Bizim ümmet davamız var, Filistin de buna dahil, her masum insan da dahil.

Yapılan anlaşma davaya halel getirmez, getirmedi.

Dediğim gibi Gazze, Hamas, Fetih razı size ne oluyor, daha açıklayim mi? Anlamıyorsaniz uzun uzun anlatayım..

Ihh nin bu konuda haksız tarafı var.

• Hala görmeyenlere

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.