Şimdi Ara

Epic Games, Unreal Engine 3'ün DirectX 11 özelliklerini gösteren yeni video yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unreal Engine 4 üzerindeki çalışmalarına devam eden Epic Games, geçtiğimiz haftalarda önemli bir adım atarak Unreal Engine 3 oyun motorunu DirectX 11'e adapte ettiğini ve API'ın gelişmiş özelliklerine destek sunacağını açıklamıştı. Epic Games başta Tessellation olmak üzere DirectX 11'in gelişmiş grafik özelliklerinin Unreal Engine 3'teki kullanımına yönelik detaylar içeren yeni bir tanıtım filmi hazırladı. Gelecekte çıkacak ve yapılan güncellemelerden faydalanacak oyunların grafik kalitesine ön bakış niteliğindeki videoda, Unreal Engine 3 tabanlı mobil oyunlar ve taşınabilir oyun konsolları/telefonlardaki performansa ilişkin bazı detaylara da yer veriliyor.

• basarılı grafik güncellemeleri olmus
  • Cryengine 3 ile kapışır Unreal Engine
  • İnanılmaz bir oyun motoru olmuş. Bugüne kadar yayınlanmış olan Dx11 demoları yanında DOS grafikleri gibi kalıyor neredeyse.
  • aşık oldum :D şaka bir yana gerçek gibi :D
  • umarım başarılı olur çünkü ölmeden önce bu tarz bir oyun görüntüsüyle oyun oynamak isterim.
  • Malesef oyunlar hiçte teknoloji demolarına benzemiyor, demo olarak etkileyici ama bu motor kullanılarak yapılmış oyun görmek lazım...

Hala en iyi grafik Crysis 1 'dedir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Cryengine 3 ile kapışır Unreal Engine

Unreal Engine 3, Cry Engine 3'den daha iyi olacağı kesin. Zaten Cevat Yerli Cry Engine 3'ün optimizasyon ve konsollara destek için çıkarıldığını ve küçük güncellemeler olduğunu söylemişti. Unreal Engine 3 büyük bir zaman diliminde kullanılacak. Unreal Engine 3 çıktığında büyük olasılıkla Cry Engine 4 haberleri gelir.
  • beni asıl sevindiren şey ise azıcık daha geliştirme ile oyun motorlarının normal asnimasyonları sinema kalitesinde renderlayacak potansiyele sahip olması.(cryengine for cinema gibi).
    umarım bu oyun motorlarından birisi bu yönde daha fazla hamle yaparda bize hantal cpu renderından kurtuluruz.
  • cok beyendım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Unreal Engine 3, Cry Engine 3'den daha iyi olacağı kesin. Zaten Cevat Yerli Cry Engine 3'ün optimizasyon ve konsollara destek için çıkarıldığını ve küçük güncellemeler olduğunu söylemişti. Unreal Engine 3 büyük bir zaman diliminde kullanılacak. Unreal Engine 3 çıktığında büyük olasılıkla Cry Engine 4 haberleri gelir.

En son röportajda da Yerli kardeşler Cryengine 3 ile iddalı oldukarını söylemişlerdi hatta rakip firmalardan daha iddalı olduklarını bahsetmişlerdi bence güç gösterisi işi bu grafik motorlarını kullanacak oyun yapımcılarına düşüyor.

• Epic yap bi güzellik bu görüntüyü yiyosa geow 3 le PC ye taşı.
  • Bu videodan anladığım tek şey yeni nesil konsol haberlerinin yakın olduğudur. Unreal Engine bile direk olarak DX11'e vurgu yapıyorsa, artık konsollar için de yeni API'nin sağlayacağı özellikler gündeme gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

Malesef oyunlar hiçte teknoloji demolarına benzemiyor, demo olarak etkileyici ama bu motor kullanılarak yapılmış oyun görmek lazım...

Hala en iyi grafik Crysis 1 'dedir...

Gears of war'da çıkmadan önce teknik bir demo idi.
  • Yazılım içinde yazılım geliştirmişler nerden nereye :)
  • demolar sadece tek bir şey göstermelik olarak gösterilir.
    yani burada gördüklerinizin hepsini bir arada görmeniz için kafadan bi 5 yıl daha beklemeniz gerekebilir.
    dahası Aİ yani yapay zeka bile bırakın GPU olayını
    tek başın CPU nun neredeys %60 ında fazlasını tüketebilmekte
    yoksa böyle bir çok demo gördük ve böyle oyunlar oynayacağız diye vakti zamanında az paralar harcamadık
    ama malesef adı üzerinde bu sadece demo oyun için gerçek zamanlı ve yapay zekalı görüntü değil !

uzun lafın kısası ; bu gaza gelen yanar ona göre akıllı olun he :D
  • izlemediyseniz kesinlikle izleyin unreal motor un nekadar iddialı olduğunu görün mükemmel bir video...
    http://www.youtube.com/watch?v=RSXyztq_0uM
  • reklamlara kanmayın beyler demolar her zaman goz boyar yazılımcılarda ekran kartlarından pek faydalanamıyor bence adamlaarın elınde 1 bardaklık su varsa sıze 2 bardak dıye gosterıyorlar ama sıze 1 bardak suyu verebılırler bu ıslerde boyle bu yazılım cılarında artık bı kendılerını gelıstırmelerı yenı teknolojılere uyum saglamaları gereklıdır dıye dusunuyorum aynı anda ekran kartlarındada bu degısımın gereklı oldugunu dusunuyorum bı ornek vermem gerekırse oyun oynuyoruz karakter super parlıyor detaylar guzel ama dıger karakterlere bakıyoruz sacma sapan hareketler (yapay zekanın garıbanlıgı)etrafdakı cısımlerın yetersız goruntulerı vs vs nıye eldekı malzeme ıle anca bu oluyor oyunları oyun motorlarını yuksek sevıye suksek ozellıklredekı pc lerde gelıstırıyorlar bıze demolarını sunuyorlar,son kullanıcıya geldıgınde mecburen kırpılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AuRoN_

izlemediyseniz kesinlikle izleyin unreal motor un nekadar iddialı olduğunu görün mükemmel bir video...

http://www.youtube.com/watch?v=RSXyztq_0uM

Bu demodaki sahnelerin bir kısmı bu konudaki videoda da var. Ama zaten bu real-time değil, üzerinde ilave render yapılmış. Direkt anlaşılıyor. Şahsen o grafikleri 2020'den önce bir oyunda göreceğimizi de sanmıyorum.

Real-time olan kısımlar zaten bu konudaki videonun ilk otuz saniyesi falan, o da bildiğimiz DX9 kalitesinde hatta daha düşük yüz, el ve apex giysi animasyonları.

Render demo dışında ben pek de etkileyici birşey görmedim şahsen. Yanılıyor muyum agalar?

Cryengine'in son demosu eğer gerçekten real-timesa ve üzerinde ilave prosesler yoksa çok çok daha güzel gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerroner -- 7 Nisan 2011; 23:40:30 >

• unreal engine 3'ün neler yapabildiğini xbox 360'da geow 3 ile göreceğiz,bakalım biraz daha geliştirip yaptıkları ue3 neler ortaya çıkartacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.