Şimdi Ara

Epic Games, Unreal Engine 3'ün DirectX 11 özelliklerini gösteren yeni video yayınladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle cry engine 3 den 1 kaç gömlek üstün özelikle yansımalar..
  • Alakasız birşey olabilir ama buda bir sniper nasıl indirilir güzel bir video :) yakında çıkacak battlefield 3
    http://www.youtube.com/watch?v=TBu_tH8muq0&feature=related
  • taksit taksit verecekler
    halbuki ekran kartlarını peşin aldık arkadaşlar. ;(
  • tek kelime ile muhteşem gözüküyor.. ama o ilk sahnedeki adamdan ekrana bir kaçtane koydunuz mu fps yerlerde sürünür o ayrı..
  • Ya UE3 nasıl oluyorda CryEngine3 ten bir kaç gömlek üstün olabiliyor anlamış değilim UE3'e DX11 de bulunan tekniklerinde eklendiğini söylemeye çalışıyorlar yani biz daha UE4'ü bitiremedik siz ekisiyle devam edin stratejisi bu.
    UE3 bildiğimiz şuana kadar bir çok oyunda kullanılan oyun motorudur bu oyun motoru ile yapılan oyunların grafikleri çok iyi olsada CryEngine ile bence baş edemez.
    Yani yeni bir oyun motoru değil beklentiye girmeyin Gears of War,Gears of War 2
    de kullanılan motorun DX11 destekli versiyonu bu.
  • Cryengine 3 vs Unreal Engine 3, hangisinin daha iyi olduğunun dışında iyiki ikiside iyi diorum, boylelikle birbirleriyle yarışa devam edip gelişmeye devam edicekler. @kımyasal arkadaşımız doğru demiş ana karakter parlarken etraf sönük kalıyor çoğu zaman, buna da Nvidia sözde gpu-programing ile çözüm getireceğini belirtmiş. Hadi diyelim bundan 2 sene sonra bu gpu işlemcileri daha ufak nanometrelerde üretilince bu güce erişecekler, iyide ozaman AMD kartı olanlar napcak ben en çok onu düşünüyorum şaka bi yana AMD ve Nvidia'ya çoook iş düşüor biz son kullanıcıları memnun etmek için
  • zeki müren de bizi görebilecekmi?
  • Unreal Engine
  • 15 seneden fazla olmuştur pc kullanalı ancak bu 15 sene içerisinde 2006 yılından beri pc tarafında durgunluk hakim hem oyun açısından hemde dx10 dx11 zırvalıkları olarak piyasadaki güçlü ekran kartlarına orantılı oyunlar asla çıkmıyor vede çıkmayacakta bunları hepsi tamamiyle reklam ben bunu geç anladım ve pc de oyun devrini 2007 gibi kapattım ps3 ve xbox 360 aldım 15 senede pc den aldıgım zevkin belki 10 katını almışımdır oyun olarak tabikide sadece benimkisi bir yorum isteyen katılır isteyende katılmaz ancak bu gerçegi asla degiştirmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Cryengine 3 ile kapışır Unreal Engine

Unreal Engine 3, Cry Engine 3'den daha iyi olacağı kesin. Zaten Cevat Yerli Cry Engine 3'ün optimizasyon ve konsollara destek için çıkarıldığını ve küçük güncellemeler olduğunu söylemişti. Unreal Engine 3 büyük bir zaman diliminde kullanılacak. Unreal Engine 3 çıktığında büyük olasılıkla Cry Engine 4 haberleri gelir.

Unreal Engine 3 zaten var ki. Haberde Unreal Engine 4 hazırlıklarında olan epic game 3'ün dx11 güncellemesi olduğu yazmıs.

• son derece güzel
  • Bir de real-time ray tracing görebilsek şu oyunlarda, tadından yenmez.
  • Güzelmiş..
  • güzel
  • felaket bir oyun motoru geliyor, umarım bununla birçok başarılı oyuna imza atılır yakın zamanda.
  • Teknoloji demoları güzel olsada oyun yapımcıları önce ticari anlamda düşündüklerinden bu görüntülerde oyun görmek zor. Çünkü herkesin elinde üst düzey ekran kartları yok konsol gibi bir standart olmadığından bir ortalama tutturmak zorundalar. Yani bir oyunu 200 liralık bir kartı olanda çalıştırmalı ki çok satabilsinler. Yoksa şu anda piyasada olan orta düzey ekran kartlarının çoğu konsollarda bulunandan çok daha güçlüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackboard

...
    UE3 bildiğimiz şuana kadar bir çok oyunda kullanılan oyun motorudur bu oyun motoru ile yapılan oyunların grafikleri çok iyi olsada CryEngine ile bence baş edemez.
    ...

crysis 2 DX9 oyunudur.. burada bahsi geçen dx11 özellikleridir.. ve dx11 demosudur.. cryengine3te dx11le bir sunum yapsın sonra baş edermi edemez mi tartışırız...
  • Arkada ki müziği hatırlayan var mı :)))

(unreal tournament 1999' da,uzay bölümlerinde çalardı bu müzik)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

crysis 2 DX9 oyunudur.. burada bahsi geçen dx11 özellikleridir.. ve dx11 demosudur.. cryengine3te dx11le bir sunum yapsın sonra baş edermi edemez mi tartışırız...

Yalnız Cryengine 3 DX9'da bile görsel şölen yapıyor DX11'de nasıl birşey olur bilemiyorum

İki motorda başarılı ve her ikiside yeni bir motor değil sadece güncellenmiş motorlar
  • Bir ara Unreal Engine 4 haberleri cikmaya baslamisti ama sonra detay gelmedi. Unreal Engine 3 gelistirilmeye devam edildigine gore yeni konsollar cikmadan yeni UE gelmeyecek sanirim. Gerci gelismis haliyle UE3 cok iyi gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.