Epic games'in kısaca aklıma gelen verdiği en iyi ve büyük oyunlar. GTA 5 Watch dogs 2 Hitman Rocket League Footbal Manager 2020 Borderlands 1-2 Gibi daha bir çok oyunu ücretsiz olarak dağıttı, ancak nedense yine değeri bilinmiyor. Yılbaşı hediyesi olarak 15 gün boyunca hep bedava oyun verecek ama yine de çok sevilmiyor. Adım kadar eminim büyün oyuncular epic gamesin verdiği oyunları alıyor ama sorsan epic games ne abi en iyisi steam falan diyorlar buna çok şahit oldum. Ne yapsam yaranamıyorum derler ya epic games tamamen o durumda. Bu epic games sizce neden çok sevilmiyor ? Konuyu güncelliyorum... Çoğu kişi nedense steam'i babasının şirketi gibi savunmuş. Bunun sebebini anlamadım. Benim bu konuyu açma nedenim epic games ile steam karşılaştırması falan değil. Steam yılların platformu bırakalım da bir zahmet lider konumunda olsun, şu durumda zaten epic games ile steam'i karşılaştırmak kadar saçma birşey olamaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 20 Aralık 2020; 2:21:23 > |