Şimdi Ara

Rockstar Games'in Geliştirmekte Olduğu Birden Fazla Oyun Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rockstar Games, henüz resmi olarak duyurulmamış birden fazla oyun üzerinde çalışıyor, en azından 2018 itibarıyla öyleymiş.

Haziran 2017 - Mart 2018 tarihleri arasında Rockstar Interactive India'da çalışan Angith Jayarajan, StayAbode Instagram sayfasında paylaştığı yazıda, Rockstar Games'teyken Red Dead Redemption 2 dışında birkaç oyun üzerinde daha çalıştığını ve bu oyunların isimlerini söyleyemeyeceğini belirtti.

"After that I worked at Rockstar games. I worked on Red Dead Redemption 2 and a couple of games I can’t name yet," 

Bundan birkaç ay önce de başka bir eski Rockstar Games çalışanı Red Dead Redemption 2 dışında birden fazla projenin olduğunu söylemişti. Oyunlara dair herhengi bir bilgi yok fakat bunlardan bir tanesinin yeni Grand Theft Auto oyunu olduğunu söylemek yanlış olmaz.

• Kendime mesaj bırakıyorum GTA 6 çıktığında bakarım
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Gta 6 gta 5 gibi ruhsuz berbat fizikleriyle ergen eglencesi olacaksa hiç gelmesin

Gta 4ki o muhtesem kasvetli atmosfer muhtesem fizik ve yapay zekayı gta 6 da görmek istiyoruz
  • GTA serisinden pek bir beklentim kalmadı artık. Muhtemelen gta 5 ten çok daha fazla renkli ve ergen işi bir oyun gelecektir. Online 'ı daha ağır basacaktır vs. Benim umudum Max Payne 4 gelir mi acaba diye..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    Ve din de yok...
  • Allah rızası için Max Payne 4 artık

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atmosferi bozmadan GTA IV Remastered yapsınlar yeter. Zaten GTA 6 büyük ihtimalle PlayStation 5 nesline gelecek. Hiç GTA V’de olduğu gibi iki nesle birden getireceklerini sanmam.

• Midnight Club 5 nerelerde kaldıysa artık duyurulmasının zamanıdır. Son çıkan oyunun üzerinden dile kolay 11 yıl geçmiş.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orjinalden alıntı: porsux

GTA serisinden pek bir beklentim kalmadı artık. Muhtemelen gta 5 ten çok daha fazla renkli ve ergen işi bir oyun gelecektir. Online 'ı daha ağır basacaktır vs. Benim umudum Max Payne 4 gelir mi acaba diye..

Hocam RDR2 oynadın mı? Sence sırf ergen için içeriğini değiştirecek bir firmamı Rockstar? Gene kral bir yapım yapar. Ha onlineı çöp olur onu da ister oyna ister oynama. 2013'ten beri askerlik hariç aralıksız oynarım, taş patlasa geçen nesil bu nesil ve pc dahil onlineda geçirdiğim süre 20 saati aşmaz. Hikaye modunda eminim ki 1000 saati devirmişimdir.

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Gta 6 gta 5 gibi ruhsuz berbat fizikleriyle ergen eglencesi olacaksa hiç gelmesin

Gta 4ki o muhtesem kasvetli atmosfer muhtesem fizik ve yapay zekayı gta 6 da görmek istiyoruz

Herkes böyle diyor ama nedense peynir ekmek gibi de satıyor.. Zamanında herkesin yuh ya olmaz böyle parti deyip yarısının o partiye oy bastığı dönemler gibi :) Çok ama çok büyük bir kesim GTA 4'ü ilahlaştırır ama pc de baksan hepsine car handling mod banko yüklüdür. Ya da verirsin kolu al onya.. aaabi yaa bunda araç kişiselleştirme bile yok meh der oynamaz. VS atmada ama GTA 4 öldürür 5'i :D Hey yavrum be..

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Gta 6 gta 5 gibi ruhsuz berbat fizikleriyle ergen eglencesi olacaksa hiç gelmesin

Herkes böyle diyor ama nedense peynir ekmek gibi de satıyor.. Zamanında herkesin yuh ya olmaz böyle parti deyip yarısının o partiye oy bastığı dönemler gibi :) Çok ama çok büyük bir kesim GTA 4'ü ilahlaştırır ama pc de baksan hepsine car handling mod banko yüklüdür. Ya da verirsin kolu al onya.. aaabi yaa bunda araç kişiselleştirme bile yok meh der oynamaz. VS atmada ama GTA 4 öldürür 5'i :D Hey yavrum be..
    Boş yapıyorlar işte.
    GTA V çıktığında forum yıkılıyordu mükemmel oyun çok zevkli en iyi GTA falan diye, üstünden 2 yıl geçince bir baktım herkes GTA V gömmeye başlamış. İnsanlar onlinedan bıktığından sanki oyun başından beri kötüymüş gibi yorum yapmaya başladılar. He Rockstar'ı single dlc çıkarmayıp onlinea yüklenmesi konusunda ben de eleştiririm o ayrı.
    Bunlara kalsa sırf cıvıl cıvıl bir atmosferi var diye GTA Vice City'ye de çocuk oyunu derler.
    GTA V, GTA serisinin en iyi oyunuydu diyemem ama açık ara en zevkli görevlere sahip oyunuydu.
    GTA IV de GTA serisinin en sıkıcı oyunuydu bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 10 Ekim 2019; 23:27:13 >

• Yemişim GTA 6’sını Bully 2 gelsin.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Gta 4 o hikaye sunumu araç sürüş dinamikleri okadar harikaydıki hayran kalmıştım gta 5 araç sürüş dinamikleri vasatın altın da hikaye olarak bana hiç bişiy veremedi sıkılıp sattım mp gelicek olursak biraz takıldım senaryo dan daha iyi bu kadar yaygaraya gerek yok zevkler ve renkler tartışılmaz

• Allahını seven GTA 4 remaster yapsın..
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.