Şimdi Ara

Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
0
Favori
19.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • steam candır, epikte öyle. birini biriyle karalamayın awk. steam'ın hakkı yenemez.. steam kullanmazmış, kullanma hocam da hakkını da yeme şimdi.

  • Bende Dijital oyun satın alma kültürü oluşmamıştı. Steam steam furyası patlamış gitmiş tabi o zaman epic yok baktım eski oyunlar hala uçuk seviyelerde la bu oyunlara ne diye bu kadar vereyim dedim ki 1.5 senedir felan epic sayesinde bu kültür bende oluştu satın aldığım oyunlar epicte varsa ordan satın alırım yoksa da almam. Hem epic in yaptığı kıyağın steam yanından bile geçemez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanboyluk var çünkü ;)

  • Valla ne epic ne steam kimsenin babasının şirketi değil , özellikle tr şartlarında ucuz oyun velinimetti, kuponla 20 TL’ye crysis aldım, valhalayı düşünüyorum alırım muhtemelen, epic sayesinde 28 TL odessey alıp 20 TL’ye de sezon Pass almıştım yanında ac 3 remested de geldi, origins i de benzer fiyatlara aldım , gtaya çok sevdiğim total war serisinin son oyununa para vermedim, godfall keyi dışardan 100 TL alıp aktif ettim , far cry 5 27 TL ye aldım, hitmen ark desen bedava , başka sitelere göre en az 500 TL + cebimde kalmış , sevmesem bile saygı duyardım... sevmeyen arkadaşları PlayStation store tr ye alalım biz.
  • Fiyat konusu önemli onun dışında arayüzü ile ilgilenmiyorum. Bir de bazı oyunlar epic te oluyor sadece mortal Shell gibi mecburen oradan alıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunları CS:GO, PUBG,ETS2'den ibaret sananların fazla olmasından dolayı. Bir de Steam profillerini adeta sosyal medya edasıyla kullanan tipler de var. Para verip seviyesini yükseltip,yorum yaptırıp kendilerini üst seviye "oyuncu" sanıyorlar. Aynı oyunları (ETS2,Witcher 3,Shadow of mordor,Pubg,L4D2,..) her seferinde ısıtıp ısıtıp indirim diye sunuyor seneledir Steam. Kullananlara sorsan kütüphaneleri oyun dolu ama bir kaç tanesi hariç oyun demeye bin şahit. Steam'i 2 yıl önce sildim kurtuldum.


    Epic Games daha doğrusu Epic Launcher'ı uzun zamandır kullanıyordum Unreal Engine için. Mağazaya dönüncede Steam'den kurtuldum. Game Pass Ultimate,Epic ve Origin kullanıyorum şuan. 60TL'lik çekle ve hediye oyunlarla kütüphanem oyunlarla doldu taştı. Originde de Access Premier var. Game Pass'i de katınca oyuna doyuyorsun. (RDR2,AC VALHALLA,BF Serisi,Star Wars serisi,Forza serisi,Gears,Halo,...) Kitleleri çok daha kaliteli Steam'den.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 19 Aralık 2020; 11:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Crackli oyun dediğin kısımda gerçek yüzünü çıkartmışsın ortaya. 20 TL - 110 TL gibi paralara da çok demen aşırı komik, o oyunlar indirim gördüğünde zaten oldukça ucuza satılıyor. Sanki oyunlar eski diye buyur paşam bedava oyna demek zorundalar. Ve kaldı ki bu yapımcı ile alakalı, Steam sadece pazar.

  • Epic games i ilk bole bedava oyunlar verdigi zaman tanidim. Cunku surekli oyun almadigim icin steam gayet yeterliydi. Sonra gta 5 i beleş veriyolar ellaam diye forumda konuyu gorunce baktimki harbi dogru. Daha sonra gta 5 belesken üstune bu beleş oyunun yaninda 60 tl indirim kuponu verdi. Bende 170 lira kendim katıp rdr 2 yi epicten almistim. Yani ole bole suan oyun alcak olsam ilk epic games e bakarim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen/ben kullanici oldugumuz icin hangisi rahatimiza geliyorsa veya hangisi daha iyi imkanlar sunuyorsa ona daha yakin olabiliriz. Ben ikisini de kullaniyorum. Niye illa steam kullanayim veya niye illa epic kullanayim. Alacagim oyun hangisinde kafama yatarsa onu kullaniyorum.

    Ayrica epic'in gozume batan en buyuk eksisi sepet olmayisi. Sepet olmadigi icin 2-3 urun alacagim zaman hepsini bastan almam gerekiyor.

    Steam'de arayuz olarak 2020'nin bir tik gerisinde kalmis durumda. En son bazi degisiklikler yaptilar ama hala eksigi var gibi. Gerci degistirmesinler. Genelde boyle genis kitlelerin kullaniminda olan urunde degisiklik sonra buyuk kaoslara sebep oluyor. Kalsin boyle
  • Çinden çıkan bir şeyi neden seveyim ki ? Hong Kong ve Tayvan menşeili olmadığı sürece ?

  • Oyun alırsam steamden alırım. Gerek başarımları gerek ödül kartları oynamayı çok daha keyifli kılıyor. Online bir oyun oynuyorsanız çıkan itemleri topluluk pazarında anında satabiliyorsunuz. Sattığınız ürünlerle yeni oyunlar alabiliyorsunuz. İndirim zamanları neredeyse tüm oyunlarda sağlam indirim oluyor. Bu nedenle indirim bekleyip oyun alıyorum. Bazen ummadık yerlerde steam kodu çıkabiliyor. En son yaptığım bir elektronik alışverişinden 290 TL'lik bir oyun ücretsiz olarak hesabıma geçti. Humble Bundle gibi sitelerde ücretsiz olan oyunlar hesaba kolayca geçiyor. En önemlisi de kullanıcı arayüzü çok başarılı. Yorum yapmak, istek listesi, canlı yayınlar Vs aklına ne gelirse hepsi var. Bazen sırf oyun oynamayı girip inceliyorum neler var diye. Epic games arayüzü bu kadar başarılı değil. Mağazaya girdiğinde sağda solda ekran boyu reklamlardan başka bir şey yok.

    Elbette çok oyun oynamayan biri olarak hangisi ucuzsa oradan almak benim için daha mantıklı.




  • Kendilerinden memnunuz. İyi oyun topladım gerçekten. Toplamaya da devam ediyorum. Ara yüz değişikliği şart. Çağın çok gerisinde.

  • ben gayet de seviyorum.eğer cyperpunk oyununu alsam bu adamlardan alırım steam yerine.

  • Yoo ben çok seviyorum. Aynı oyun başka platformda varsa epic den alıyorum özellikle. Verdiği kupon olsun, bedava oyunlar olsun gönlümü fazlasıyla kazandı.

  • Bu

    Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi

    Bunu bekliyordum açıkcası :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    cunku fanboyluk var. oyun oynamayı sadece csgo falan sanan tipler oldugu ıcın steam onların vazgecılmesı. ben steam kullanmam, ılerıde de zaten kullanmayı dusunmuyorum. ya bak 20 sene once cıkmıs bır oyun. gta 3 suan steamda 20 TL. 12 sene önce cıkmıs oyun gta 4 suan steamda 110 TL. bu paralar yazık günah değil mi? bilgisayarı iyi olmayanlar eski oyun ındıreyım dıyor, steam a gırıyor. bakıyor ama fıyatlar hala daha ucuk. steam benım ıcın abartılan bır balon. cracklı oyun yuklemeyı, bilgisayarı havaya ucuracak sanan tıplerın yuvası.

    Ya zaten steam de sana yalvarıyordu "abi Allah aşkına kulun kölen olayım, sen steam kullanmazsan batar gideriz"

  • Arayüz farklı ve daha yavaş. Yorumlar yok, toplu satın alma yok, atölye yok çok başında yolun da ondan. Ama yerinizi alın bir iki yıla Epic Steam ile denk olur benden söylemesi.
  • Koskoca Steam'den bahsediyoruz.Daha kendine oyuncuyum diyen kitle babasında vitamin bile değilken steam vardı.Epic games dediğin dünkü bebe.Hele bi zaman geçsin gelişsin topluluğunu büyütsün, arayüzünü adam gibi bişi yapsın.Bakarsın epic games de sevilir tutar. (belki)

  • Epic gamesi client sebebiyle sevmiyorum birde aaa oyunlari tek bi yerde toplama huyum var. Dün farcry 5 aldim 30 tl ye epicten, uplay hesabima bagladim oyunu da uplay den indirdim epicten indirmedim.

    Satin alma kisminda sepete atma olayi yok birden fazla urunu sepete atip indirimden fayfalanamiyoruz. Kupon alt limiti 79 tl ama oyunlar 77-78 tl arasi orada da cakallik yapiyor epic. Gold ya da deluxe almak zorunda kalıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.