Sadece muhalifler oy bölüyorsunuz diye kavga etmiyor muhafazakarlarda bunu yapiyor ![]() ![]() ![]() 28 Şubat darbesinin 27. yıl dönümüne Yeniden Refah Partisi'nin tutumu damga vurgu https://www.ensonhaber.com/gundem/28-subat-darbesinin-27-yil-donumune-yeniden-refah-partisinin-tutumu-damga-vurgu< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 29 Şubat 2024; 18:23:34 > |
Ensonhaber yine yeniden refahi hedef aldi - YRP icin akpnin oyunu bölmek icin aday cikardilar dedi

-
-
Akp 3 şeyden korkuyor
Zafer
Yrp
İmamoğlu
Baska kendilerine en ufak sorun çıkaran kimse yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
YRP'inin büyük şehirlerde kazanma şansı yok. Ama aday çıkararak kime çalıştığını çıktıkları kanallardan bile anlayabilirsiniz. ( AKP Kendilerinden sadece 3 büyük şehirde aday çıkarma diğer şehirlerde çıkar diye anlaşmaya çalıştı ama adamalar 2 büyük şehir bir sürü ilçe flan istemiş normal hareketler değil. )
Düne kadar adını anmıyorlardı adamların ama şu aralar Halk TV Sözcü KRT gibi kanallarda neredeyse haftada 2-3 gün çıkıyorlar.
Üstüne AKP'yi bölecek sevinciyle kanala çıkarmayı geçtim düne kadar bu zihniyete sövüp sayanlar güzellemeye başlamış :D Efsane bir anlayış çok iyi bir görüş diye anlatıyorlar...
-
Ne güzel işte kenara yaslanıp bunların birbirlerini karşılıklı olarak bitirmesini izleyin
YRPnin anti küreselci söylemlerini ben begeniyorum keske laiklige karsi ilimli olsaydi desteklerdim
-
Alıntı
metni:YRP'inin büyük şehirlerde kazanma şansı yok. Ama aday çıkararak kime çalıştığını çıktıkları kanallardan bile anlayabilirsiniz. dem parti iyip nin de aday çıkararak aslında kime çalıştıklarını anlayabiliriz o halde
-
İYİ partide anlaşılabiliyor.
Ama DEM parti halen daha anlaşılmıyor. Yada anlaşılıyor direky CHP ile ittifak yaparak ona çalışıyor. Yoksa yapılanlar normal değil. Bak mesela Zafer partisi İYİ parti bunlarda ayrı giriyor dimi seçime ? AMa bunlar İstanbul'da bütün ilçelerden aday çıkardı ! Lakin DEM parti 22 ilçede çıkarmadı. ( Üstüne buna sonrada 2-3 ilçe daha eklendi deniyor. ) İstanbulda 25 ilçede aday çıkarmamak ne demek !
Yeniden Refah bütün ilçelerde ve büyükşehirlerde aday çıkardı ve AKP'ya karşı zarar yazan bir hamle bu ama DEM parti 25 ilçede çıkarmayıp Üstüne 2 ilçede CHP li adayları değiştirip Kent Uzlaşısı yaptık demeleri DEM'e yakın adayın Esenyurt'tan aday olması üstüne 10 Belediye meclis üyesi almaları toplamda 20-25 belediye meclis üyesi alacak olmalı ALENEN İTTİFAK VE CHP-DEM PARTİ İŞBİRLİĞİ OLDUĞUNUN SİNYALİ.
-
Bu arada hani zafer iyi adaylarini geri cekecekti chp ye destek icin ? Bunu bekliyordun ?
-
CHP'den taviz koparabilseler çekerdiler. Ama CHP Zafer ile görüşmedi bile. Veya Ümit Özdağ'ı Halk TV'ye flan çıkartmıyorlar bile. yokmuş gibi davranıyorlar sanki reklamını yaptırmamak için adını bile anmıyorlar.
İYİ Parti adaylarını çekecek flan demedim ben. Aday çekme olmaz lakin verimli çalışmazlar tabanları ateşli çalışmaz flan dedim. Şuan da tam öyle oluyor Ben İYİ partinin İstanbul adayının sesini bile duymadım daha. Ankara'daki adaylarını daha çok duyuyom mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Şubat 2024; 19:52:59 > -
Evet İlçelerde dem-chp bişeyler çeviriyor pazarlık yapılmış gibi
-
Akp tayfa lafa gelince muhalefet yok oy veremiyoruz olsa vereceğiz diyip, karşılarına YRP çıkınca takındıkları tavırları görüyorsunuz. Babasına atılan kazığın aynını oğluna atıyorlar. Siyasal islamcıların alayı böyle. Oysaki karşılarında tam istedikleri gibi bir parti var, muhafazakar, anti amerikancı, milli görüşçü. Yani muhalafete akpnin aynını koy, yine bunları döndüremezsin. Boşuna demiyoruz tıpış tıpış gidip oy veriyorlar diye, yine aynını yapacaklar.
-
Özkan nasıl da üzülmüş zavallım :) Halk TV Sözcü KRT gibi kanallara çıkacak tabii ki, kim mikrofon uzatırsa kendini anlatacak elbette. Seninkiler bu kanallara çıkamıyorlar çünkü veremeyecekleri hesapları var. Veremeyecekleri hesapları olmasa bu kanallara da çıkıp muhalif kitleye ulaşarak oyunu artırmaya çalışırlardı. İmamoğlu sizin havuz medyası kanallarına çıktı diye AKP'li mi oldu?
-
Çok iyi oldu ak kara çıkıcak bu seçimde herkes ayrı.
-
Oyları bölmek diye bir tabir var evet, ama yeter artık oyları bölmeyin diye herkes illa chp-akp arasında tercih mi yapması gerekir?
Demokrasi bu mu?
Partiler neden var o zaman? İP siyasi hayatı boyunca CHP'ye YAMA olmak zorunda mı?
YRP siyasi hayatı boyunca AKP'ye YAMA olmak zorunda mı?
-
Düşünsene siyasi partisin ve seçimlere giriyorsun diye suçlusun. Bakın bunu Akp ve Chp denen suyun başını tutan 2 parti için de diyorum. Seçime giren kimse hain karşı tarafa çalışıyor.
Abi kapatalım tüm partileri, ilelebet tek muhalif parti olarak Chp, ilelebet de tek iktidar olarak Akp olsun, boşa da seçim falan yapmayalım masraf olmasın. Akp iktidar Chp muhalefet olarak öyle devam etsin.
Refah denen partiye 1000 oyum olsa 1 tanesini vermem. Cumhuriyet ve laikliğe karşı tüm partiler gibidir gözümde. Lakin siyaset yapıyor diye de tükaka olmamalı. İyi parti için de benzerini Chp yapıyor. İlla istiyorlar ki herkes bunlara destek olsun.
İkisi birden yok olsa ülke bir rahat nefes alacak. Gerçi birinden biri yok olsa diğeri otomatik düşer.
-
Ülkenin sözde yenilmez iktidar partisi mhpsiz seçime girmeye çekinip kaybetmesi olasın yerlerin nedenlerini kendi politikalarında değil başka partinin aday çıkarmasında, ülkenin sözde en güçlü muhalefet partisi ise demlenmeden seçime girmekten çekinip (chp ile demin ittifak kurmadığına ancak üç yaşındaki bebekleri inandırabilirsiniz) kaybetmesi olası yerlerin nedenlerini kendilerinde değil yine başka partilerin aday çıkarmasında arıyor üstelik bu partiler mevcut chpnin görüşlerinin tam zıttı görüşlerde siyaset geliştirdiği halde
Aynen ilk defa bir yorumuna katiliyorum
-
Bencede
-
akp zafer'den falan korkmuyor aksine, erdoğan ve bahçeli'nin iyi parti'ye karşı oy bölmek için "mültecileri göndercez" yalanıyla memleket partisiyle beraber oluşturulmuş taşeron partidir. (ki zafer partisi kurulduğunda iyi parti o dönem yükselişteydi...) çıkardığı "sinan oğan" gibi adaylar da bunun kanıtıdır.
her "mültecileri göndereceğiz" diyenlere kanmayın. 2015'teki mhp'nin akp'ye yakınlaşması olayından ders alın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 29 Şubat 2024; 22:7:15 >
En Beğenilen Yanıtlar

Akp 3 şeyden korkuyor
Zafer Yrp İmamoğlu Baska kendilerine en ufak sorun çıkaran kimse yok |
Düşünsene siyasi partisin ve seçimlere giriyorsun diye suçlusun. Bakın bunu Akp ve Chp denen suyun başını tutan 2 parti için de diyorum. Seçime giren kimse hain karşı tarafa çalışıyor. Abi kapatalım tüm partileri, ilelebet tek muhalif parti olarak Chp, ilelebet de tek iktidar olarak Akp olsun, boşa da seçim falan yapmayalım masraf olmasın. Akp iktidar Chp muhalefet olarak öyle devam etsin. Refah denen partiye 1000 oyum olsa 1 tanesini vermem. Cumhuriyet ve laikliğe karşı tüm partiler gibidir gözümde. Lakin siyaset yapıyor diye de tükaka olmamalı. İyi parti için de benzerini Chp yapıyor. İlla istiyorlar ki herkes bunlara destek olsun. İkisi birden yok olsa ülke bir rahat nefes alacak. Gerçi birinden biri yok olsa diğeri otomatik düşer. |
Benzer içerikler
- dost koleji hangi cemaat"in
- hyperbon sakız boykot mu
- badelemek nedir
- google haritalar netleştirme
- khk forum
- sıfır araba fiyatları
- jaecoo 8
- gökbey helikopter
- telefon iade edilir mi
- kaliforniyum nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X