|
saat 12 civarlarında bulunduğum şehirde önemli bir 4 yol ana cadde üzerinde köşe başında esnafım. dışarı guzel oldugu icin güneşleniyor temiz hava alıyordum. tam 4 yol ağzında sağ tarafa dönüş kısmında 68 plakalı (aksaray) bir audili amca , tam ışıkların ve yaya geçidinin tam üstünde aracını park etti. ve bircok engellinin kullandıgı engelli geçiş noktasını tamamıyla kapattı. amca araçtan indi ve benim bulundugum noktaya dogru gelmeye başladı. muhabbet aynen şu şekilde oldu. ben- amca bişey söyliye bilirmiyim ? amca - yüzüme baktı sadece ..... ben - amca aracınız yaya geçidi ve engelli geçiş noktasını kapattı. amca- sağ elini actı söyliyeceğin başka bişey varmı ? dedi ben- yüzümde şaşkınlıkdan oluşan tebbessüm kaldı. amca -söyliyeceğin başka bişey varmı diye sesini yükseltti. ben -ben cevap vermedim kafamı başka yöne cevirdim. amca 5 dk sonra marketten cıkarak geri geldiğini gördüm. icimdeki sağ duyu içeri gir giderken laf söyliycek dedim. ama girmedim. amca tam benim dükkanımın önünden geçerken bana döndü. amca - kaç tane engelli geçti lan, dedi. ben - dayanamayarak '' sizden adam olmaz '' dedim ve direk içeri girdim. amca -arkamdan '' benden adam olmazda sendenmi olucak öküzün oğlu , öküz ''diye bagırarak bir kaç defa tekrarladı. burda hata kimde. eee tabiki bende. ne yapıcaksın bu ülkede. engellinin geçiş noktasını savunuyorsun.sanamı kaldı. eeee ama içimdeki insanlık boyle demiyor.bazen doğru olan şeyi yapmıyacaksın. ama icimdeki insanlık burada 11 yıldan beri esnaf oldugum icin ve o engelli geçiş noktasını kapattıkları icin yol boyunca kaldırım kenarından giden insanları gordugum icin yaptım. eğerki bana söylemiş oldugu hakarete dayanarak dışarı cıkıp amcaya sen ne diyorsun desem kavga cıksa olaylar daha büyürdü. ama yapmadım.direk dükkanıma girdim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 7 Ocak 2021; 12:23:30 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı