Şimdi Ara

Ana Avrat Küfür Etmenin Cezası 30 gün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu dışındaki Hulk ve basketbol bölümündeki benden basketbolcu olur mu konularıyla forumun ünlü trollerinden biri haline gelen Ercan Yılın beyefendinin en son üyeliğini fake diye şikayet ettiğim için kendisi bana özel mesajdan küfür etmeyi seçti. Neyse çocuktur yapar.

Bahsettiğim fake üyelik bu :http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1543056

Atılan mesajı buraya yazmayacağım. Resim olarak koyuyorum, isteyen bakabilir.

Mesajı okuduktan sonra şikayet ettim. Sonrasında aradan 1-2 gün geçti bir baktım ki sınırsız yerine sadece 30 gün banlanmış. Şikayetimi 2-3 kez tekrarladım her seferinde en ufak bir cevap verilmeden şikayetim @powerstorm isimli yönetici tarafından sonlandırıldı. Ben de üşenmeyip şikayetimi yeniden açtım ve en sonunda aradan 10 günlük bir süre geçtikten sonra bugün yine aynı yönetici verilen 30 günlük cezanın doğru olduğunu söyledi.

Şikayet linki burada :http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=1001834&currpage=1&smode=1&tmode=0&sort=1

Yöneticiler dışında normal üyeler de okuyabiliyor mu bilmiyorum ama okunmuyorsa resim olarak da koyabilirim.

Bu yönetici ile anlaşamadığımızı düşündüğüm için bu konuyu açıyorum. Başka bir yönetici, mümkünse daha yetkili ve insanları hemen başından kestirip atmaya çalışmayan biri, şikayetimle ilgilenirse sevinirim. Tekrar soruyorum birisine ana avrat küfür etmenin cezası sadece 30 gün müdür?

• Şikayetinizde fake demişsiniz kimin fake i olduğunu belirtmemişsiniz. bu üye fake diyen herkese maalesef inanamayız. Kişinin belirttiğiniz üye olduğu şüphesini uyandıran kanıtlarını bana pmle atabilirseniz gereken incelemeyi yapıp gerekiyorsa süresizde banlarız sorun değil.
  • Kimin fake üyeliği olduğunu cevaplandırmam imkansız çünkü kendisinin 20den fazla üyeliği banlandı. Konu dışında Hulk ile ilgili konuları meşhurdur. Basketbol bölümüne çok fazla kişi girmediği için orada yaptıkları pek bilinmez ama oraya da gelip boyum 1.50 hiç basket oynamadım ama NBA'e hazırlanıyorum tarzı konular açardı. Bunun dışında sinema ve dizi bölümlerinde herkese özel mesajla spoiler veren biri kendisi.

Ercan Yılın diye aratınca zaten çıkan sonuçlar ortada.

http://forum.donanimhaber.com/search_verification.asp?phrase=Ercan+Y%FDl%FDn&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=&forumid=ALL&topicreply=both&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+

Kendisinden bahsedilen bir konu :http://forum.donanimhaber.com/m_69201928/f_/key_Ercan+Yilin//tm.htm#69202011

Dediğim gibi bir sürü üyeliği olduğu için nicklerini hatırlamıyorum ama çoğunun avatarında Hulk vardı. Konu Dışı ile ilgilenen bir yönetici mutlaka kendisini tanıyordur.

Bu arada üyeliğin fake olup olmamasını geçtim ben ana avrat küfüre verilen 30 günlük cezaya tepkiliyim. Bir üyeye edilmemiş olsa ya da ufak bir küfür olsa 30 günlük cezayı anlarım ama adam ana avrat küfür ediyor. Bunun cezası nasıl 30 gün olabilir? 30 gün nedir ki o zaman herkes her önüne gelene ana avrat sövsün böyle bir şey olabilir mi?

@Powerstorm

• _____________________________
    *NORTHERN STAR*
  • Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Chum lee

Sınırsız ban görmek isteyen özel mesaj ile üyelere değilde bir yöneticiye küfür etsin, o zaman sınırsız banlıyorlar. yani yöneticilerin gururu bizimkinden daha kıymetli demekki

Örnek gösterir misin ? İspatı olsun
    Daha Fazla Göster
  • ChicagoBound kullanıcısına yanıt
    30 Gün iyiymiş bana küfredene 5 gün verdiler banada tahrik ettiğimden dolayı 4 gün verdiler.
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Üyeyi daha önce şikayet etmiştim ve dediğim gibi sadece 5 gün ceza aldı.
    Evet yaklaşık 1 ay öncesinin mesajı.
    İlginiz için çok teşekkür ederim
    Kolay gelsin

Özel Mesaj Resmi

http://i.hizliresim.com/WrPb22.png

Bu da şahsın profili.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1387479

Peki benim yukarda anlattığım olayda, kural doğru mudur? Yani diyelim bir üye sınırsız banlandı. Daha sonra başka bir nick ile kayıt oldu. Arabasının model ve resminin olduğu linkli imzasının aynısını yeni nickine kopyaladı. Yani hangi üye olduğu anlaşılmış oldu. Bu sınırsız banlanma sebebi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Kesin aynı ise tabi ki

Benim sorunum ile ilgilenmemekte ısrar ediyorsunuz sanırım. Neyse size bol haysiyetli günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.