Şimdi Ara

##ENERMAX CHAKRA İNCELEMESİ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
10.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buna yakın bir soğutma benim kasadada uyguladım ama 35-36 C lerde dolaşan işlemci sıçaklığım 8800 ultra geldikten sonra 43-44 lerde geziyor ( boşta iken ), yaklaşık 67-70 C arası çalışan 8800 ultra zannedersem sıçaklığı dışarı iyi atamıyor, msi oc etmiş gpu yu, biraz dizginlemek için kartı oyundayken yada boştayken ayrı ayrı saat hızlarıyla uğraşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

@DreDD1903
    Güzel inceleme olmuş; ancak resimleri link halinde vermesen güzel olurdu.
     ##ENERMAX CHAKRA İNCELEMESİ##

dostum yukarıyı dikkatli incelersen upload da sorun yasıyorum hala. herkes bunu soyluyor ama mecbur kaldım.hatta yukarıda hata mesajlarını da içeriyor.sagolasın resimler için umarım faydalı olur.

• dostum aynı işlemci aynı anakart aynı soğutucu bendede var konuyla alakasız ama big typhoon u takarken arka plaka anakartın mosfetlerin uzantısına denk geliyor diken gibi oluyorya arkada sen onu nasıl çözdün ? yoksa benim gibi bir taraf havada bi taraf aşağıda mı kullanıyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugberk23

dostum aynı işlemci aynı anakart aynı soğutucu bendede var konuyla alakasız ama big typhoon u takarken arka plaka anakartın mosfetlerin uzantısına denk geliyor diken gibi oluyorya arkada sen onu nasıl çözdün ? yoksa benim gibi bir taraf havada bi taraf aşağıda mı kullanıyorsun ?

dostum ben anlayan bir arkadasla yaptım.bizde öyle bir sorun olmadı hiç nedense.yapıstırıcılar falan koyduk yamuk falan da olmadı.yani biz öyle bir sorun ile karsılasmadık.tam bilemicem.
  • tamam dostum sağol
  • aynı kasa bendede var, malesef biraz küçük. Kabloları 5.25" lik boş soketlere yerleştirip öyle alan açabildim ancak. 25lik fan gayet iyi, ancak çok sessizde değil. Sessiz kavramı kişiden kişiye değişir. Yan kapak açıkken 2x12 + BTnin12 si + PSU nun 12lik fanlarıyla gayet sessiz gelirken, yan kapağı takıp 25liği bağlayınca fan sesi hafiften duyulmaya başlıyor. Tabi bu benim kulağıma gelen rüzgar sesi, yoksa hemen herkese sessiz gelecektir o konuda şüpheniz olmasın
  • eline sağlık güzel olmuş incelemen üstad hayırlı olsun
  • incelemen için teşekkürler güzel inceleme sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

eline sağlık güzel olmuş incelemen üstad hayırlı olsun

sagolasın hocam.sayende topladık makinayı bir de oc yapabilsek kanımca tam süper olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

incelemen için teşekkürler güzel inceleme sağolasın

bizde gördük bugünleri. inceleme bile yaptık.neler ögrendik forumdan.bilmediğimiz ne cok sey varmıs hala da var.bugüne kadar kazıklandıgımı dahaa net anladım..umarım faydalı olur herkese.ben memnunum kasamdan.25 lik fan bana sessiz geliyor çünkü OCZ psu insan gibi ses yapmıyor baska bi olay yani.

• ellerine sağlık DreDD1903,
    ben de ciddi düşünüyorum şimdi,
    pasif soğutmayla beraber bayağı bir sessiz olur bununla.
    teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: apemen

ellerine sağlık DreDD1903,
    ben de ciddi düşünüyorum şimdi,
    pasif soğutmayla beraber bayağı bir sessiz olur bununla.
    teşekkürler.

2 adet sessiz fan alıp birde güzel psu ile bence harika olur.
  • DreDD1903

Everest programını kurup sıcaklık değerlerini benim sayfanın başında verdiğim gibi buraya koyabilir misin? Aynı kasa bende de var ama 12cm!lik fan takmadım. Farkı merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

DreDD1903

Everest programını kurup sıcaklık değerlerini benim sayfanın başında verdiğim gibi buraya koyabilir misin? Aynı kasa bende de var ama 12cm!lik fan takmadım. Farkı merak ediyorum.

dostum koyarım bosta iken mi olacak?
  • dostum bende ekran kartı sıcaklıgı gözükmüyor nedendir? birde bu aux nedir? sıcaklıklarım böyle yazılı haldeki şekilde overclocklu.(cok anlamıyorum yalan yannıs bişiler yaptım işte). 3dmark skoru sırasında da cıktıgı max sıcaklık gözüküyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

quote:

DreDD1903

Evet sistem boştayken

Sıcaklılar hemen hemen aynı. Boşa masraf etmeyeyim ben o zaman Sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 5 Ağustos 2007; 18:29:30 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

quote:

DreDD1903

Evet sistem boştayken

Sıcaklılar hemen hemen aynı. Boşa masraf etmeyeyim ben o zaman Sağolasın

dostum oc yapmadan önce 25in altında görüyordum ona göre

• hayırlısı olsun. güzel kasa.
    bir de mesajlardan resimli alıntı yapılmasa.
  • Chakra gerçekten mükemmel bir kasa
  • Ahh ahh bir makinem olsada bende resmini çekip koysam.Ama durun kuzene aldık bir alet o gelsin bende çekicem chakramı.Çok iyi soğutuyor hakkaten çok memnunum iyi ki almışım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.