Şimdi Ara

##ENERMAX CHAKRA İNCELEMESİ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
10.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki o girişler bozuk o zaman.baska birsey aklıma gelmiyor. usb ler calısıyor ama kulaklıkta mikrofon da calısmıyor. kasa nın ac97 desteklemesi diye bir durum varmı? anakart kitapcıgında öyle birseyler yazıyor.ama kasa ile iligli herhangi bir bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 22 Eylül 2007; 23:50:04 >
  • aynen bendede öyleydi 4 tane usb çalışıyor ama ne mic nede hoparlör çalışıyordu bence problem birebir aynı , kasanın ac97 desteği ile iligili hiç duymadım ama sanmıyorum nedenin bu olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 22 Eylül 2007; 23:51:56 >
  • tmm da abi senin dediklerini yapıyorum olmuyor. ses özellikleri kısmından baktım tick li ve sesler sonuna kadar acık. kulaklık saglam. jack i takınca cızırtı bile yapmıyor.
  • birde biosta gördüm ben front panel audio seçeneği onu kontrol ettinmi ac97 seçili olması lazım sanırım
  • yok ona bakmadım. o zaman bi rest atayım geliyorum....
  • şimdi tekrar kontrol ettim aynen şöyle imiş biosta

High defination audio - enabled
    front panel Type - HDAudio seçili ac97 yi seçmemişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

şimdi tekrar kontrol ettim aynen şöyle imiş biosta

High defination audio - enabled
    front panel Type - HDAudio seçili ac97 yi seçmemişim

hocam bendeki kart la aynı mı senin anakart. ben bulamadım çünkü ses ile iligli birsey bios ta
  • benim kart asus p5kc senin bios türü ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

benim kart asus p5kc senin bios türü ne ?

güzel sordun... hiç ellemedim geldiginden beri bios u? onun için bilemiyorum. f1 f2 olayı herhalde dediğin?
  • hayır ami bios mu kullanıyo , açılışta felan american management gibi bişey varmı tabi bunu görebilmen için açılışta resim çıkıyosa gigabyte ın onun arkasında kaıyodur

bende bu ses menüsü Onboard Devices Configuration adı altında toplanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 23 Eylül 2007; 0:09:25 >
  • cmos yazıyordu bios un basında. dönüp bir daha kurcalıcam.... forumda anakart kısmında da aynı sorunu yasayanlar olmus cevap yazmamıslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 23 Eylül 2007; 0:10:37 >
  • benim bildiğim 2 türlü bios var biri ami diğeri award
  • neyse... actım baktım. integrated peripherals kısmı var bende. onun içinde. onboard sata/ide kısmı var, onboad lan kısmı var. onboard h/w diye birsey var.ama ses ile ilgili hiçbirsey yok...
  • ozele gecseniz de biz de kasa ile ilgili bir soru sorsak diyorum masallah chat odasina donmus.
  • sor arkadasım! sordun da cevap mı yazmadık... sonucta bizde burada bir sorunu halletmeye calısıyoruz.kasa ile ilgili olması da muhtemel artık...
  • hani muhabbetiniz arasinda kaynayip gitmesin, iki kisi konusken 3. sahis olmayalim, haricten gazel okur gibi ya peki su nedir demeyelim dedik hocam kizma.

on tarafa fani nasil taktiniz ya ben takamadim.revoltec dark blue var 2 tane birini taktik arkaya guzel ama o hdd lerin girdigi nane yuzunden on tarafa takamadim fani.kapagi soktukten sonra kasa ici takmak gerekiyor galiba.ben de kapak yokken en ondeki demir disindan 14 cm slim aerocool taktim lastikle ama o ondeki gri pencere gibi seyi ileri cikartmak zorunda kaldim sag alt klips de 2 mm acikta kaldi.tipsiz oldu yani.
    o hdd bolumunu kullanmiyorum zaten cikiyor mu o dalga sadece onu soyle, elimde kalir diye zorlamamistim kurarken.
  • hdd bölümünü söküp öyle yerleştirdim revoltec i ben... cıkıyor yani...

quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

hani muhabbetiniz arasinda kaynayip gitmesin, iki kisi konusken 3. sahis olmayalim, haricten gazel okur gibi ya peki su nedir demeyelim dedik hocam kizma.

on tarafa fani nasil taktiniz ya ben takamadim.revoltec dark blue var 2 tane birini taktik arkaya guzel ama o hdd lerin girdigi nane yuzunden on tarafa takamadim fani.kapagi soktukten sonra kasa ici takmak gerekiyor galiba.ben de kapak yokken en ondeki demir disindan 14 cm slim aerocool taktim lastikle ama o ondeki gri pencere gibi seyi ileri cikartmak zorunda kaldim sag alt klips de 2 mm acikta kaldi.tipsiz oldu yani.
    o hdd bolumunu kullanmiyorum zaten cikiyor mu o dalga sadece onu soyle, elimde kalir diye zorlamamistim kurarken.

• eyvallah, makbule gecti.hava akisini kesip ondeki fanin onemini bitiriyor o bolum bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

eyvallah, makbule gecti.hava akisini kesip ondeki fanin onemini bitiriyor o bolum bence.

Hdd leri soğutuyor ztn o fan.. Video incelemede bahsediliyor...
  • quote:

o hdd bolumunu kullanmiyorum zaten cikiyor mu

madem kullanilmiyor bir ise yarasin bos demiri sogutup duracagina manasinda yoksa laf olsun diye yapmamislardir tabi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.