Şimdi Ara

##ENERMAX CHAKRA İNCELEMESİ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
10.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

kasanın içinde hd2900xt alev alev yanıyordur ekran kartına bile fan üfletmek gerekebilir kaldı ki kabloları toplamamışsınız bu durum kasa içi hava sirkülasyonunu olumsuz etkileyecektir.

bu konuya acıklık getireyim istedim.kasa içerisi havalandırma cok iyi.oc yaptım 2900xt ye asla fanı %100 le dönmedi daha.
  • 110 derece X1900 XT sıcaklığını 60a 70e düşürebilirecek en kaliteli ve uygun fiyatlı kasa bu sanırırm.

vipmail123 arkadışımın yolladığı resimde bütünt 5.25 yuvalar klipsli. Fakat Kasa Rehberi'ndeki resimde en üst 2 yuvada yok. Nedir bunun doğrusu?
  • benim kasamda da en üst 2 yuvada klips yok. öyle geldi.nedenini bilmiyorum.
  • Bildiğim hiç bir yerde stokta yok bu kasa, sizin bildiğiniz bir yer var mı stokta olan?
  • DreDD1903 çok güzel inceleme yapmışşsın eline sağlık...
    Anakartla kasa ikimizinde aynı olduğu için bi sorum olucak..
    Ben kasanın mikrofon/kulaklık girişini anakarta taktım ama ses alamıyorum yada yanlışmı taktım ama başka takcak yerde göremedim taktığın yerin resmini çekersen çok mutlu edersin beni..
  • Bu arada linkini werdiğim kasada aklımda kalmadı değil hani..

http://urun.gittigidiyor.com/Ruzgar-Tunelli-Super-Kasa-XCLIO-WIND-TUNNEL_W0QQidZZ4500019
  • Güzel inceleme olmuş eline sağlık arkadaşım aynı kasayı bende kullanıyorum çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim herkese...dvd girişini sökmüşsün geri alırken takılma yapıyor kapağı tutarak kapatıyorum ben sökme ihtiyacı duymadım zaten günde kaç kere dvd/cd kullanılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Güzel inceleme olmuş eline sağlık arkadaşım aynı kasayı bende kullanıyorum çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim herkese...dvd girişini sökmüşsün geri alırken takılma yapıyor kapağı tutarak kapatıyorum ben sökme ihtiyacı duymadım zaten günde kaç kere dvd/cd kullanılır

bunu söyledigin iyi oldu bende acaba ben mi yanlıs taktım dedim. tek eksi yanı o zaten göze batan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

DreDD1903 çok güzel inceleme yapmışşsın eline sağlık...
    Ben kasanın mikrofon/kulaklık girişini anakarta taktım ama ses alamıyorum yada yanlışmı taktım ama başka takcak yerde göremedim taktığın yerin resmini çekersen çok mutlu edersin beni..

dostum valla hiç denemedim ses almayı.birazdan cekip koyarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

DreDD1903 çok güzel inceleme yapmışşsın eline sağlık...

ahanda cektim.montajı yaparken o kabloları arkdas takmıstı.denemedim hala ben.takacak birsey de yok su an.sen buna bir bak bakalım.

##ENERMAX CHAKRA İNCELEMESİ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 16 Ağustos 2007; 20:45:22 >

• arkadaslar bu kasa ve p35c ds3r anakartımla kasanın önpanelindeki kulaklık girişinden ses alamıyorum. kasada bulunan tek parca audio pini kullandım. yanlıs takma sansım yok. bir arkadası asagı resimdeki ayarı önerdi.ondan da sonuc alamadım.ne yapabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 22 Eylül 2007; 17:48:22 >
  • kota canavarı bir konu olmuş. Bu kadarda resimlerden alıntı olmaz ki

Chakra harika bir kasa bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

arkadaslar bu kasa ve p35c ds3r anakartımla kasanın önpanelindeki kulaklık girişinden ses alamıyorum. kasada bulunan tek parca audio pini kullandım. yanlıs takma sansım yok. bir arkadası asagı resimdeki ayarı önerdi.ondan da sonuc alamadım.ne yapabiliriz?

kardeş bendede aynı problem vardı şöyle çözdüm resimdeki gibi ön panel jackların oto algılanamsı felan yazan yer dolu olacak ardından aşağıdaki resimdeki ayarlarını kontrol edermisin özellikle front green in , yani ön yeşil giriş

• hocam senin gönderdigin resimde altta ses işareti var mikrofon da ve kulaklıkta bende o işaretler cıkmıyor. galiba aletin jack e girdigini anlayamıyor.
  • o işaretlet jack takılı olmasada çıkması lazım çünkü bendeki önler takılı deil

birde şunu kontrol ettinmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 22 Eylül 2007; 23:41:07 >
  • hocam tmm işaretler cıkıyor... gördüm. bu options kısmındaki tick i atınca auto detect kısmına oradaki önpanel aktifleşiyor. onu görebiliyorum ancak jack i takınca hiç bisey olmuyor.orada normalde göstermesi lazım. kulaklık daha yeni sennheiser cx300. ne yapcam bir türlü bulamadım....
  • kontrol etttim o da tickli ve acık. su an jack takılı ancak ne ses var ne de jack in takılı oldugunu gösteren bir işaret.dandik bir microfon var onu da taktım ondanda ses yok. acaba bu analartın üstünde ki önpanel pinine kabloları tek tek mi takmalıyım.ben bütün olan pini taktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 22 Eylül 2007; 23:44:59 >

• bendede tepki vermiyor orası bende ilk başta bozuk dye şüphelendim arka planda mp3 çaldım sürekli öyle uğraştım , konectör ayarlarındaki tüm kutuları doldurup dene bendeki front green in e bakınca ses seviyesi çubuk aşağı inmişti bide ses hoparlörü ün üstünde çarpı vardı

benim yukardaki realtek ten çektiğim görüntüdeki gibi front green in yazan yerde ses seviyesi en yüksekte bide hoparlörde çarpı işareti yok dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 22 Eylül 2007; 23:47:48 >
  • kontrol etttim o da tickli ve acık. su an jack takılı ancak ne ses var ne de jack in takılı oldugunu gösteren bir işaret.dandik bir microfon var onu da taktım ondanda ses yok. acaba bu analartın üstünde ki önpanel pinine kabloları tek tek mi takmalıyım.ben bütün olan pini taktım.
  • bende bütün olarak taktım ondan olduğunu sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.