Şimdi Ara

En Yakin Arkadasimla Konusmuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birden yolu verdim:) daha önce başkalariyla konustugunda beni en ufak şeyde satan menfaatçi yilandan kurtuldum.Daha sebebi çok uyuzuma gidiyordu şuan çok rahatim hiç aramiyorum.:) Sizin boyle anilariniz oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seninki gibi bir durum değildi ama 8 yıllık yakın arkadaşım ile zaten geçen sene ocak ayı civarlarından beri eskisi gibi değildik.Ben ona hak ettiğinden fazla değer verdim,o da bana hak ettiğimden daha az.Sürtüşmeler vs ile can sıkıntısı bir arkadaşlığa dönüştü.En son tartıştık ve konuşmak için kafeye çağırdım mesaj ile.Bırak gelmeyi,gelmicem diye mesaj bile atmadı ve ben o kafede tek başıma 1,5 saat oturup eve döndüm.2 aydan fazla oldu konuşmuyoruz.

Vakti zamanında arkadaşıma da söylediğim gibi;herkesin yeri doldurulabilir,kimse vazgeçilmez değildir.Boşver takma kafana
  • Takmayın şunları kafanıza. Yanlışını gördüyseniz atın başınızdan, uğraşmayın. Babanızın oğlu değil ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA761BEEF

Takmayın şunları kafanıza. Yanlışını gördüyseniz atın başınızdan, uğraşmayın. Babanızın oğlu değil ya.
    Dogru soyluyorsun oyle yaptim.Benim yalanciyla, menfaatçiyle, sinsi bir insanla işim yok.

• arkadaşlık=kullanabileceğin bir insan

böyle bir durum var kimse inkar etmesin.hayatta ailemden başka kimseye değer vermem.
  • 2 3 gun bana donmedi beyfendi bende attim goruldumu raadima bakiyorum

Size deger veren adamlari satip 3 kurusluk kizlarin kokulu ayaklarinin dibinde surunmemeyi ogreneceksiniz ama cok gec olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de aynını yapmam gerek. Tek bir arkadaşım var o da sürekli beni aşağılıyor. Kendini büyük görüyor. Kurtulamadım bir türlü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akışına birak nasil rahatsan oyle yap

• henüz yeni oldu. Çok önemli bir şeyi ona sır olarak verdim. Ertesi gün tanıdığım herkes benle dalga geçti o gündür konuşmuyorum
  • Ben de iletişimi kesmek istiyorum da arkadaşlar synı sınıftayız acaba nasıl iletişimi azaltabilirim?

• Arkadaş dediğim insan müsveddesi sınıf grubunda hoca herkesi bırakınca bütün konuşulanları dersin hocasına göndermiş ss alıp.

Sonrada karşıma geçip bizim gruptan ayrı oturuyorsun hocayla aran iyi bunu yapan kişi olarak senden şüpheleniyoruz gibi şeyler söyledi.

Üstüne gruptaki kızın arkasından konuştuğumu iddia etti.

Kızla konuşup durumu anlatmaya varmadan kız mesafe koydu ve gruptan ayrıldım.

Şimdi o kız da gruptan ayrıldı ve benimle arası düzeldi, ne demişler eden bulur.

Ayrıldığım grup ise boş beleş bir halt olmayacak kişilerden oluşuyordu. Anlaşılan ağır gelmişim demek ki. Ayrılmam çok iyi oldu.

O kadar iyi oldu ki ortalama bir öğrenci iken yüksek standartlı bir öğrenci oldum. Derslerime yoğunlaştım, bölüm başkanının sağ kolu oldum.

Tavsiyem üniversitede arkadaşlarınızı iyi seçin ve dikkatli olun. ( Bence hiç arkadaşınız olmasın)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Instagramımda bi tek sevdiğim kız ekliydi,binevi takipleşiyoduk,bu kronik vaka;

Benim sevdiğim kıza instadan istek atıp,sınıftaki herkese kızın ismini yaydı, bizim sınıfın çoğu abazan kaynar,bu abazanlar benim sevdiceğime küfür ettiler,nerdeyse ( 4 5 tane davar sürüsü)

Dövsen başına bela alacan,

Ayrıca dövdükten sonra, sevdiğim kıza benim hakkımda kötü şeyler yazarlar diye, genelde he diyip geçiyorum, Allahtan ki kız benim sevdiğimi biliyo, oda beni seviyor, yani Yazsalar bile kız, o abazalarla muhattap olmaz,ya engeller,yada küfürü basar (kızla sevgili değilim, biraz çekingenliğini yense sevgili olucaz) onunda bana karşı sevgisi var,

Yani anlayacağın hemşerim;

ÇOK KÖPEĞİN OLACAĞINA,AZ DOSTUN OLSUN

• La 5 para etmez veletleri takmayın yapın bi kafa dengi kız arkadaş keyfsss

• quote:

Orijinalden alıntı: Blkbs

Seninki gibi bir durum değildi ama 8 yıllık yakın arkadaşım ile zaten geçen sene ocak ayı civarlarından beri eskisi gibi değildik.Ben ona hak ettiğinden fazla değer verdim,o da bana hak ettiğimden daha az.Sürtüşmeler vs ile can sıkıntısı bir arkadaşlığa dönüştü.En son tartıştık ve konuşmak için kafeye çağırdım mesaj ile.Bırak gelmeyi,gelmicem diye mesaj bile atmadı ve ben o kafede tek başıma 1,5 saat oturup eve döndüm.2 aydan fazla oldu konuşmuyoruz.

Vakti zamanında arkadaşıma da söylediğim gibi;herkesin yeri doldurulabilir,kimse vazgeçilmez değildir.Boşver takma kafana
    Mesaj atmak ne zaten? Arayıp çağırsaydın.

• Dikkat ettim eskiden böyle konular açılmazdı.

Neyden kaynaklanıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Dikkat ettim eskiden böyle konular açılmazdı.

Neyden kaynaklanıyor acaba?
    Artik eskisi gibi dürüst insanlar kalmadi..

• Ben de öyleyim her zaman bağlantıyı keserim.Bir süre sonra anlaşmazlıklar başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Arkadaş dediğim insan müsveddesi sınıf grubunda hoca herkesi bırakınca bütün konuşulanları dersin hocasına göndermiş ss alıp.

Sonrada karşıma geçip bizim gruptan ayrı oturuyorsun hocayla aran iyi bunu yapan kişi olarak senden şüpheleniyoruz gibi şeyler söyledi.

Şimdi o kız da gruptan ayrıldı ve benimle arası düzeldi, ne demişler eden bulur.

Ayrıldığım grup ise boş beleş bir halt olmayacak kişilerden oluşuyordu. Anlaşılan ağır gelmişim demek ki. Ayrılmam çok iyi oldu.

O kadar iyi oldu ki ortalama bir öğrenci iken yüksek standartlı bir öğrenci oldum. Derslerime yoğunlaştım, bölüm başkanının sağ kolu oldum.

Tavsiyem üniversitede arkadaşlarınızı iyi seçin ve dikkatli olun. ( Bence hiç arkadaşınız olmasın)
    Aynisini bu şeref yoksunu bana yapti sana benzer.

2 3 sene once oldu zaten bu olay.Ben bu yakin arkadas dedigim insanla tanistim felan konustuk arkadas olduk zaten sinifa yeni gelmisti.Daha sonra benim ayri bir arkadas grubum vardi bu grupta yunus diye birisi vardi.Biz ogle arasi yakin arkadas dedigim şahisla yemek yemeye ciktik daha sonra yunusu almayi unuttuk yani onla okula geri gidecektik.Daha sonra bizi aradi trip atti bagirdi iste niye beklemiyorsunuz felan(veled iste).Bizde daha sonra ozur felan diledik bu kabul etmedi daha sonra okul bitti eve gidiyorduk bana yakin arkadas dedigim sahis beni aradi Yunus bana bagirdi onla konusmayalim felan bende dedim tamam o zaman konusmayalim.Daha sonra whatsapptanda yazdim baya buna (guvenerek!) Dedim ki yunusla bir daha konusmayalim cocuk gibi herseye küsüyor.Baktim ss atmis yunusa yunusta bu seref yoksunuyla konusmaya basladi bende o gruptan birden koptum bunun yuzunden.Daha sonra 2 hafta gecmedi bunlar konusmamaya basladilar tekrar.Bende mal diye baristim tekrar yakin arkadas dedigim seref yoksunuyla ama suanda iyi ki yol vermisim kisilik bozugu insanlarla isim olmayacak artik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 29 Nisan 2018; 14:36:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Arkadaş dediğim insan müsveddesi sınıf grubunda hoca herkesi bırakınca bütün konuşulanları dersin hocasına göndermiş ss alıp.

Üniversite kadar leş ortam yok.Herkes şerefsiz biri değil ki.Hiçbir insan birbiriyle çıkarı olmadan konuşmuyor Allah belasını versin böyle ortamın bıktım artık

• strategen kullanıcısına yanıt
    Detaylarına hakim olmadığın konu hakkında böyle yorumlar yapmasan mesela
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.