Şimdi Ara

Gelecegim hakkinda karar vermem lazim cok onemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sevmedigim bir iste calisiyorum. Kendi yaptigim is var fakat para kazanamiyorum su anda o isten. Ailem ile yasiyorum. Isten cikarsam paraya cok ihtiyacim yok. Suan calistigim sevmedigim is Gunde 8 saat fakat yol vs. eklersen 11 saat gidiyor. Sadece 1 gun tatil var.

- 40 bin tl maas

- gunde 6-7 saat uyku desen bos vakit verimli kullanabilecegim: 6 saat

Secenekler:

1. Iste calismaya devam et, kalan 6 saatte kendini gelistir, proje uret ve urettigin projeleri pazarlamak icin kazandigin parayi kullan.
    2. Isten cik, daha detayli projeler uret fakat elinde pazarlayacak paran olmasin.

• Aylık harcamam minimuma getirince seni idare edecek 10 12 aylık para biriktirdiğin zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mind of a madman M kullanıcısına yanıt
    Hocam bence bir hesap yapın işten çıkmadan önce işsiz kalacağınız süre bazında sizi idare ettirecek kadar para biriktirin.

Belli miktar olunca çıkın.

Ek olarak proje vs geliştirebilirsiniz. İşten ayrılır ayrılmaz daha fazla vaktiniz olur ama elde tutulur bir şey olması daha mantıklı olur işten ayrılınca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir iste calisirken ei olarak yaptigin bir seyi isinke değiştirmek mantikli . Zaman alir ama oarasiz bir ise atilmaktan daha hizli yol alir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çalışmaya devam et dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi işine odaklanmak için işten çıkman mantıklı görünüyor. Fakat bunu planlayıp, sıkı bir şekilde uygulaman lazım.

Ben olsam önümüzdeki 6 ay, çalıştığım işe devam eder, maaşın tamamını kenara koyarım. Bu arada 6 saat vaktim var dedin, bu sürede kendi işim için çalışmaya, öğrenmeye, araştırmaya başlarım.

İşten çıkınca da günde 11 saat, sanki işe gidiyormuş gibi kendi işime odaklanır, orayı para kazanacağım bir şekle getiririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.