Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: OscarOscar Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
35.360
Cevap
1.081
Favori
3.440.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12541255125612571258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorman bile hata ihtiyaç kredisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Faizlerin düştü söylentisi var ama bankama ulaşamıyorum telefonlara da bakmıyorlar konut kredisinde böyle bir yapılandırma haberi duyan oldu mu arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Faizlerin düştü söylentisi var ama bankama ulaşamıyorum telefonlara da bakmıyorlar konut kredisinde böyle bir yapılandırma haberi duyan oldu mu arkadaşlar..

Ülkenin anası ağlamış,kasada para kalmamış, oraya yardım buraya yardım şuraya hibe derken para bitmiş. Bankalar borçlularından paralarını alamıyor, kısa çalışma ödeneğini bile bitti devlet bu saatten sonra faiz indirimimi yaparmı sanıyorsunuz gerçekten ? Tamam ekonomi bilmiyor olabilirsiniz hiçmi gündem takip etmiyorsunuz. Faiz indirimi beklemeyin arkadaşlar bakın buradan yazıyorum şu an bile bu oranlara zor dayanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 9 Temmuz 2021; 12:27:28 >
  • Benim üzerimde konut kredisi var maaşımın %80 ni civarı yaksit ödüyorum. Eşimin maaşı var onun üzerine kredi çekebilirmiyiz.

Şöyle söyleyim

Ben 6000

Eşim 6500

Ödedigim kredi 4200

Eşimin üzerine 120 bin civarı kredi çekebilirmiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twonokta kullanıcısına yanıt

Nereden duydunuz hocam ? Bende bekliyorum.

• Daha öncede kredi çekmiştim ve yüksek oranlardan çekmiştim hocam ama Gezi olayları patlayınca bir anda kredi oranı düştü yani bu ülkede ne olacağını kimse kestiremez zaten kestirseydi şu an herkes milyoner olmuştu..O yüzden evet benim hala umudum var krediler için yapılandırma geleceğine dair..

• ahcal06 kullanıcısına yanıt

İş bankasında varmış hocam devlet bankalarında şu an yok arkadaşım İş bankasından çekmişti ondan duydum bende..

• Twonokta kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkür ederim hocam. Oranı öğrenebildiniz mi acaba ?

• atakanozbaki kullanıcısına yanıt
    Hocam cekebilirsiniz ama cok sıkıntıya girersiniz öde öde bitmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FAİZ indirimi 2021 yılında rafa kalktı.
    2022 döneminde ise ülkenin gidişatına bağlı.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Şu anki Politika faiz bile olması gerekenin cok altında. Mutlaka artırım olacaktır

• Konut satışı olucak fakat internetten randevu oluşturmadan olmuyormuş artık. webtapu karışık geldi. e-randevu daha basit geldi. oradan alsak olur mu? gün alınıyormış. Aynı gün işlemler bitmez mi sabahtan alsak ? Webtapu da daha erken mi gün veriyor? erandevuda 1 haftadan önce vermiyor. webtapudan alsak daha erken cagirirlar mi yoksa yine ayni güne mi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 13 Temmuz 2021; 8:56:56 >
  • Weezer kullanıcısına yanıt

webtapu'da randevu yok, belgeleriniz eksiksizse hemen sonraki gun bile cagirabiliyorlar.

ben erandevu'dan randevu sormustum, 1 ay sonraya verebiliyorlardi. webtapu'dan hallettim 1 hafta icinde. 1 hafta surmesi de biraz sistemin henuz tam oturmamis olmasindan, 1 belge eksik dediler, onu da yukledim, sonra 1 belge daha eksik dediler falan uzadi. normalde hizli oluyor webtapu'dan.

• Bu ay da faiz sabit tutuldu kimse bu yıl faiz düşecek yapılandırma olacak beklentisine girmesin olmayacak bir şey 2022 de bile zorluklar devam edecek Allah yardımcımız olsun Borçları olupta zorlanan kardeşlerimiz Allah ödeme kolaylığı sağlasın...

Eş ten dostan öğreniyorum bankaların hacizli ev sayısı çok artmış bu dönemlerdedikkatli olunuz ayağınızı yorganınıza göre uzatın...

• Halk bankası 0.99 dan 2 sene önce konut kredisi kullandım, vade kısaltmak için yapılandırma su anda yapmak mümkün mü arkadaşlar?

• 1.65 ten direkt 0.99 a indirildigindede, hükumet düşmanları kendine hemen bahane bulmuştu yok 20 faiz ile aldığı parayı 10 faiz ile zararına dağıtıyor, yok hazine karşılayacak devleti zarara sokuyorlar, yok şunun bunun cebinden çıkacak vs

ömrümüz bitti dolar 1980 de de yükseliyordu 2020de de yükseliyor, 1980 de de her şeye zam üstüne zam geliyordu 2021 de de herşeye zam üstüne zam geliyor

bildim bileli bu hayat hep böyleydi,

arkadaşlar ben millet patır patır eve girerken üstteki arkadaş gibi evhamcı profesör arkadaşların bi halt bildiklerini sanarak onların bu yazılarını okuyarak etkilenerek başımı sokacak bir ev e giremedim ve bu gibi kişilere aldanmamak gerektiğini iki yıl önce net bir şekilde anladım ve en tepe faiz faiz oranı ile ev aldım 1.65 144bin tl ye aldığım ev toplam da en tepe faiz ile 233bin e geliyordu bakın iki yıl geçti ve sadece ev abartısız bugün 220 230 bin tl fiyatı oldu

alan kazanır unutmayın burdaki gibi hayatın her yerinde karşınıza çıkan profesör lere aldanmayın

1970 yılında hayat pahaliligi neyse 2021 de de odur bunun analizini çok iyi yapın ve bu kişilere benim gibi aldanıp ömrünüz boşa geçmesin yarın öbür gün aklınız başınıza gelince yas olmuş 40 45 treni kaçırmışım demeyin

cebimde bilet parası bile yok iken kredi kartı ile bilet alıp 23bin e 1.5 yıl önce araç aldım 23500 ihtiyaç kredisi çekerek o arabanın maliyeti 31bin tl ve bugün her halükarda bu araç 60bin 65 bin tl ve 23bin kredi bitti

hayat hep böyle idi böyle olacak bunu çok iyi analiz edin bu yazdıklarımı babanızın oğlu size bedava yazıp öğütlemez

emsallerim patır patır ev alırken kredi ile ben onlara üstteki profesör arkadaşların yazıları doğrultusunda akıl verirdim, onlar ev aldı borcu bitirdi, bir eve daha girdi onuda bitirdi şimdi kapısında 200bin lik araç var ben çok akıllı olup bu profesör arkadaşları dinlediğim için ömrüm kira ödeme ile geçti de anca iki yıl önce anlayabildim gerçeği

sanki hayat 2000 yılında çok ucuz du sanki 1950de herşey sudan ucuz bolluk içindeydi sanki , 1940 nasıl ise 1990 da oydu, 1960 ne ise 2021 de o

her zaman da böyle olacak
    bu yazı ibreti alem dir anlayabilene
    ALAN KAZANIR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: S908E

1.65 ten direkt 0.99 a indirildigindede, hükumet düşmanları kendine hemen bahane bulmuştu yok 20 faiz ile aldığı parayı 10 faiz ile zararına dağıtıyor, yok hazine karşılayacak devleti zarara sokuyorlar, yok şunun bunun cebinden çıkacak vs

ömrümüz bitti dolar 1980 de de yükseliyordu 2020de de yükseliyor, 1980 de de her şeye zam üstüne zam geliyordu 2021 de de herşeye zam üstüne zam geliyor

bildim bileli bu hayat hep böyleydi,

arkadaşlar ben millet patır patır eve girerken üstteki arkadaş gibi evhamcı profesör arkadaşların bi halt bildiklerini sanarak onların bu yazılarını okuyarak etkilenerek başımı sokacak bir ev e giremedim ve bu gibi kişilere aldanmamak gerektiğini iki yıl önce net bir şekilde anladım ve en tepe faiz faiz oranı ile ev aldım 1.65 144bin tl ye aldığım ev toplam da en tepe faiz ile 233bin e geliyordu bakın iki yıl geçti ve sadece ev abartısız bugün 220 230 bin tl fiyatı oldu

alan kazanır unutmayın burdaki gibi hayatın her yerinde karşınıza çıkan profesör lere aldanmayın

1970 yılında hayat pahaliligi neyse 2021 de de odur bunun analizini çok iyi yapın ve bu kişilere benim gibi aldanıp ömrünüz boşa geçmesin yarın öbür gün aklınız başınıza gelince yas olmuş 40 45 treni kaçırmışım demeyin

cebimde bilet parası bile yok iken kredi kartı ile bilet alıp 23bin e 1.5 yıl önce araç aldım 23500 ihtiyaç kredisi çekerek o arabanın maliyeti 31bin tl ve bugün her halükarda bu araç 60bin 65 bin tl ve 23bin kredi bitti

hayat hep böyle idi böyle olacak bunu çok iyi analiz edin bu yazdıklarımı babanızın oğlu size bedava yazıp öğütlemez

emsallerim patır patır ev alırken kredi ile ben onlara üstteki profesör arkadaşların yazıları doğrultusunda akıl verirdim, onlar ev aldı borcu bitirdi, bir eve daha girdi onuda bitirdi şimdi kapısında 200bin lik araç var ben çok akıllı olup bu profesör arkadaşları dinlediğim için ömrüm kira ödeme ile geçti de anca iki yıl önce anlayabildim gerçeği

sanki hayat 2000 yılında çok ucuz du sanki 1950de herşey sudan ucuz bolluk içindeydi sanki , 1940 nasıl ise 1990 da oydu, 1960 ne ise 2021 de o

her zaman da böyle olacak
    bu yazı ibreti alem dir anlayabilene
    ALAN KAZANIR
    İhtiyacınız varsa ev alın ama yatırımlık alıp piyasayı coşturmayın veya koşulları iyi analiz edip mümkün mertebe ihtiyacınız varsa dahi erteleyin ev alımını denilmekteydi. Bence gayet yerinde bir tavsiye; emlak fiyatları ve emlak piyasası kadar rezil başka bir şey yok sanırım özellikle son günlerde, gıdadaki enflasyon bile yanında anlamsız kalmış...

Böyle bir şey olamaz, temel ihtiyaç denilen şey gözümüzde bu kadar büyümemeli ve cebimizi boşaltmamalı. Alan kazanır mantığına da güvenmemeli, her zaman tutmaz, yer ve inşaat kalitesi de mühim, verdiğiniz parayı çöpe attığınızla kalırsınız...

Bir konuda size katılıyorum; bu ülkede kendimi bildim bileli enflasyon ve devalüasyon vardı, eskiden bir gecede olurdu şimdi zamana yayarak oldukça kontrollü bir şekilde derin fakirleştirme uyguluyorlar. Hatta şunu söyleyim artık AK soykırım tadı alıyorum, adını koyamadığımız yöntemlerle insanlık onurundan yoksun şekilde kendilerini "sevmeyeni" sistem dışına itiyorlar. Bu çağda bu aşırı özgüvene şaşırıp kalıyorum, birileri sınanıyoruz demişti dinci bir yaklaşımla ve ben de öyle düşünmekteyim...

Böyle gideceğini zannedenler ve alışın diyenlere sesleniyorum derin yanılgılardasınız...

• tubytube kullanıcısına yanıt
    tamam kardeş

6 bin tl ye ev alanların parası çöpe gitti

14bin tl verip ev alanların parası çöpe gitti

21bin tl ye ev alanların parası çöpe gitti

85bin tl ye alanın da parası çöpe gitti

220bin e alanların da parası çöpe gitti

350 bin e alanların da çöpe gitti

birtek sizin gibi piyasa okuyan profesör arkadaşların yazdıkları ile cesaret edip bir eve girmeyip 23 sene kirada oturan benim param çöpe gitmedi

iyi analiz et

senin gibiler 1950 de de memleket yandı bitti kül oldu diyordu

1960 ta da

1970 tede

1980 de de

1990 da da
    2000 de de

2010 da da

2020 de de

hala kül olup bitemedi memleket

haklısın ki
    2019 da da memleket size göre yanıp kül oluyordu fakat benim salak bi arkadaşım sen gibilere kulak asmadi ve 350bin tl ye eve girdi o ev şimdi 600bin piyasası ve tutup deseki al kardeşim çok zor durumdayım 490bin sabah satışı yapar peşin para, evet parası çöpe gitmiş

2020 de 360bin başka bir yerden ev alan bi arkadaşın da parası çöpe gitti, evin fiyatı bugün havada karada 550bin ve içinde kiracı var alalidan beri taksitin yarısı kira ile ödeniyor, maalesef profesör arkadaşları dinlemeyip oda çok yüklü şekilde zararda

17.85 ten tüm param ile aldığım froto lari ben işi bilen profesör arkadaşlar sayesinde 18den geri satmıştım, nede olsa onlara göre memleket yanıp kül olacaktı ama olamadı maalesef

bir gün daha kötü şeyler olabilir, bir gün herkes ölecek zaten, bunlar bilindik şeyler

ben çok akıllıyım, profesör arkadaşlar diyor ki memleket yanacak aman ha borca girilmez

helebi diğer partiler gelsin seyreyle bolluğu, ucuzlugu, hele hele kendi ceplerine değil de vatandaşın cebine koymaları yokmu öffff ki öffff

beyler kimse size kazandırmaz herkes kim gelirse gelsin kendi bakracına sağar

• quote:

Orijinalden alıntı: S908E

tamam kardeş

6 bin tl ye ev alanların parası çöpe gitti

14bin tl verip ev alanların parası çöpe gitti

21bin tl ye ev alanların parası çöpe gitti

85bin tl ye alanın da parası çöpe gitti

220bin e alanların da parası çöpe gitti

350 bin e alanların da çöpe gitti

birtek sizin gibi piyasa okuyan profesör arkadaşların yazdıkları ile cesaret edip bir eve girmeyip 23 sene kirada oturan benim param çöpe gitmedi

iyi analiz et

senin gibiler 1950 de de memleket yandı bitti kül oldu diyordu

1960 ta da

1970 tede

1980 de de

1990 da da
    2000 de de

2010 da da

2020 de de

hala kül olup bitemedi memleket

haklısın ki
    2019 da da memleket size göre yanıp kül oluyordu fakat benim salak bi arkadaşım sen gibilere kulak asmadi ve 350bin tl ye eve girdi o ev şimdi 600bin piyasası ve tutup deseki al kardeşim çok zor durumdayım 490bin sabah satışı yapar peşin para, evet parası çöpe gitmiş

2020 de 360bin başka bir yerden ev alan bi arkadaşın da parası çöpe gitti, evin fiyatı bugün havada karada 550bin ve içinde kiracı var alalidan beri taksitin yarısı kira ile ödeniyor, maalesef profesör arkadaşları dinlemeyip oda çok yüklü şekilde zararda

17.85 ten tüm param ile aldığım froto lari ben işi bilen profesör arkadaşlar sayesinde 18den geri satmıştım, nede olsa onlara göre memleket yanıp kül olacaktı ama olamadı maalesef

bir gün daha kötü şeyler olabilir, bir gün herkes ölecek zaten, bunlar bilindik şeyler

ben çok akıllıyım, profesör arkadaşlar diyor ki memleket yanacak aman ha borca girilmez

helebi diğer partiler gelsin seyreyle bolluğu, ucuzlugu, hele hele kendi ceplerine değil de vatandaşın cebine koymaları yokmu öffff ki öffff

beyler kimse size kazandırmaz herkes kim gelirse gelsin kendi bakracına sağar
    EmlAK konusu bu kadar hafife alınamaz veya bu cümlelerle "ev satın almayın" denilenler eleştirilemez. Kim bilir alıcıların bir kısmını eylemsizliğe itmeseler fiyatlar ne noktalara gelecekti. İnşaat sektörünü enteresan günler bekliyor diyenler haklı, hiç kimse karlı bir yatırıma karşı değil ama fiyatları olmadık noktalara taşıyıp al - sat yapanları engellemek gayet yerinde bir davranış...

Hiç unutmayın, tüm o cümlelerinizin karşısına geçen seneki muazzam kampanyanın TL'de duranlar sayesinde fonlandığı yazılırsa emekçiden değil kolay para kazanandan yana durulduğu görülür ve bir suçtur, akla mantığa aykırıdır, vicdan meselesidir ve memleket meselesinden daha da önemlidir, ülkenin emlak sektörüne borçlu yaşaması normal bir durum değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 21 Temmuz 2021; 22:56:53 >

• Merhaba arkadaşlar alel acele kredi çekerek ev aldım. Bankacı sağolsun itelemediği şey kalmadı. 6-7 tane sigorta yaptı. Sadece dask konut hayat kalır diğerlerini iptal ederim diye düşünüyordum ama böyle madde koymuşlar. Sizce geri alma yolu varmıdır bu ekstra sigortaları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 18 Temmuz 2021; 22:12:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12541255125612571258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.